- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [За пичове и пички]Любовта и хората, които знаят к`во искат!
Ей фанта, доспа ми се, та ще си лягам![]()
, та ще спинкам и ще те сънувам бе фанта, сънувай ме и ти!
![]()
![]()
И фанта, аз няма да те забравя и ти недей
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Тука без да лъжа и аз бях 9 и нещо у нас, фанта! Виждаш ли, че който ме обича, аз правя същото като негоПървоначално написано от a1a2b3v
Щом ти липсвам и ти липсваш на мен
Не искам да звучи надуто, но без фантата, не може се живее
Истината боли, затова преглътни една глътка от мен и се наслади на сладкия вкус...
П.С. Nice to meet you too... i am fantaYou know who I am
![]()
Аааа, и на мен ми се доспа и ще лягам... а за сънуването няма проблеми, щом и ти и аз де... Фанта, как ще те забравя, аз не забравям лесноПървоначално написано от a1a2b3v
))
Лека за днес! И не забравяйте! Тези от вас, които знаят какво искат и изпитват към другия са дълбоко уважавани от мен! Това може да ви звучи тъпо и твърде нищожно за уважение, но в него се крие всичко в една връзка.
П.С. Мислете си за Роско докато не мислите, защото в него време и той не мисли!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе фанта, днеска попаднах на един страшен въпрос бе братле :
ОСНОВЕН ВЪПРОС
Защо пилето пресича пътя?
------------------------------------------------
ОТГОВОР:
Учителката от детската градина:
- За да отиде от другата страна на пътя.
Платон:
- За свое добро.
Аристотел:
- Това е в природата на пилетата – да пресичат пътища.
Карл Маркс:
- Исторически неизбежно е.
Садам Хюсеин:
- Посоченото действие е непровокиран акт на бунт и ние съвсем справедливо ще изсипем пет тона нервно-паралитичен газ върху него.
- Роналд Рейгън:
Забравих.
Хипократ:
- Заради излишък на флегма в неговия панкреас.
Мойсей:
- И дойде господ от небето и каза на пилетата - "Пътят ще требва да се прекоси". И пилетата започнаха да прекосяват пътя и настъпи радост.
Ричард Никсън:
- Пилетата не са прекосявали пътя. Повтарям! Пилетата НЕ СА прекосявали пътя.
Симеон II
Пилето ще пресече пътя! Вервайте ми!
Фройд:
- Фактът, че вие изобщо сте загрижени за това, че пилетата прекосяват пътя, разкрива вашата сексуална несигурност.
Дарвин:
Още от векове пилетата съвсем естествено са се селектирани по такъв начин, че те в момента генетично са предразположени да пресичат пътя.
Исак Нютон:
- Всяко пиле във вселената винаги ще може да пресича пътя перпендикулярно на дължината на пътя в една безкрайно дълга права линия с постоянна скорост, освен ако пилето не спре в резултат на небалансирани противодействащи сили от противоположната на пилешкото движение посока.
Айнщайн:
Дали пилето пресича пътя или пътя се движи под краката на пилето зависи от гледната точка.
Хайсенберг:
- Никой никога не знае със сигурност дали в действителност то ще стигне до другата страна на пътя.
Буда:
- Задаването на този въпрос отрича природата на пилето.
Ърнест Хемингуей:
- За да умре в дъжда.
Снупи:
- Беше тъмна, бурна нощ. Някъде в дъжда едно пиле пресичаше пътя.
Вуте:
- Май пропуснах нещо.
Ти как мислиш, защо пилето пресича пътят?![]()
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Хаха... това беше забавно... според мен, защото пие фанта
Има едно подобно на това, само че как да вкараме лъв в клеткаМога да го копна тук, но по твое желание...
След малко ще ядеш сигурно. Не забравяй да мислиш за Роско, защото и той тогава това ще прави ;D
Темата ме зарадва![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ми то аз в момента похапвамПървоначално написано от RoSKo0o0
. Как ще те забравя бе фанта? Мисля си за теб!
![]()
![]()
И аз си мислех, че е от фантата, ама не бях сигурна за тва ти го копнах![]()
![]()
Я постни това с клетката![]()
Обичам те Фанта!![]()
![]()
![]()
AnzaRe, радвам се!
Фанта, скивай...
"ЛЪВ БРОДИ ИЗ ПУСТИНЯ"
Едно време имаше задача за физици да се приложи метод за хващане на лъва и поставянето му в клетка. Ето как се решава тази задача в епохата на информационните технологии:
Програмист на Паскал: Преглежда цялата пустиня в цикъл по X и Y. Когато открие лъва, строи около него клетка.
Напреднал програмист на Паскал: Сортира пустинята по възходящ ред, след което търси лъвът по двоичен метод и строи около него клетка. Ако в процеса на строежа лъвът си отиде зарязва работата с вик: "Range Check Error".
Програмист на Си: Търси в пустинята камък и го слага в клетка. Присвоява на камъкът стойност "лъв".
Напреднал програмист на Си: Присвоява на пустинята стойност "клетка".
Програмист на Си++: Създава клас клетка по такъв начин, че лъвът да е негова съставна част. При инициализиране на клетката, лъвът автоматически се генерира вътре.
Програмист на Ада: Заявява, че лъвът и клетката са обекти от различен тип, така че няма какво да го занимава те с некоректни задачи.
Програмист на Делфи: Пише по всички конференции: "Народе, от къде да взема компонент, който да търси в пустинята лъв и да го пъха в клетка?"
Хардуерист: Купува от зоопарка лъвица, прави и операция за смяна на пола и дълго се опитва да я напъха в клетка за канарчета.
Екшън-геймър: Въръжава се със супершотгън, плазмагън, рейлгън, нейлгън, шест-стволна картечница и бензинова резачка. Прокарва пустинята, разбивайка всичко по пътя. Търси сред убитите лъв и се опитва да намери в корема му жълт ключ. Ако го намери - отваря клетката и чака награда.
Куест- геймър: Търси из цялата пустиня лъв и го слага в джоба. След това търси из цялата пустиня клетка, като по пътя се опитва да напъха лъва в чайник, телевизор, кофа с боя и други попаднали му съдове.
Геймер-стратег: Вдига навсякъде в пустинята данъците, за да изкара пари за строителството на клетки и ловни юнити. Към края на строителството всички лъвове измират от глад.
Интернет потребител: Отива в любимата търсачка и пише в полето за търсене "пустиня". След това в намереното търси "лъв в клетка". Ако не намери, казва, че задачата е нерешима.
Уебмастер: Отива в любимата търсачка и пише в полето за търсене "пустиня + лъв". Създава клетка.html и вкарва в нея връзка към намереното.
Спамер: Разпраща по цялата пустиня множество клетки, и на всяка има бележка "Ако Вие сте ЛЪВ, моля, влезте в клетката и се заключете отвътре! Благадаря Ви!"
Троянец: Прави същото като спамера, но вместо бележка отвън слага вътре в клетката картинка на гола лъвица.
Администратор: Изкопава около клетката ров, запълва го с концентрирана киселина, Слага по брега мини и противотанкови заграждения, всичко това омотава с бодлива тел. Пуска по телта високо напрежение от трикратно резервиран генератор. Слага на клетката 10 кодови брави и 12 катинара. Влиза вътре, заключва всичко, пуска тока гълта ключовете, забравя кодовете и казва, че сега никакви лъвове не го плашат.
Хакер: Неутрализира киселината с основа, заземява и прегризва бодливата тел, минава под загражденията, прескача с кокили мините, разбива всички ключалки и влиза в клетката. Не намира вътре лъв, псува стрaшно, рита администратора по задника и си отива обратно в пустинята.
Абе фанта, то тия всичките са тъпи Сашчета![]()
Отговора е много прост. Слагаш друлитрова фанта със сламка, лъвът ще я надуши и е вътре![]()
.
Стигнах ли до правилния отговор![]()
![]()
днес си мислех,че отново ще ми е прост деня ама вие малко го разведрихте ХД
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ми така е щот сме фантиПървоначално написано от AnzaRe
![]()
. Още се чудя що темата не е заключена щото на доста спам го ударихме, ама ако я заключат ще направя фен тема за батко ни Роско, който ти обича в кофата
![]()
П.С. Обичам те бе фанта!![]()
Няма да я заключат, защото в същото време батко им Росен ще им заключи форума![]()
Бъдете щастливи и изкарвайте щастливите си моменти заедно, защото хората са създадени, за да се обичат!!! Колкото и да не ви харесва - бозайници сме
Обичам ви, фанта![]()
![]()
![]()
пекани хора , майнаПървоначално написано от RoSKo0o0
Ти си най-голямата Фанта, Фанта!Първоначално написано от RoSKo0o0
П.С. Сънува ли ме??![]()
:P
Аз съм твърдо ЗА фен тема на батко ни Роско който много ни обича.
Обичаме те, фантааа![]()
![]()
![]()
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Уау... чак фен тема. Това ме трогва, но и натажава много. Сънувах ви, всичките тука бяхме на едно по-хубаво място, където освен щастие друго няма.
П.С. Ам, ти?
Що те натажава бе фанта, ти стана известна личност брат кефи сеПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
![]()
Дамм и аз те сънувах логично нали![]()
Първоначално написано от RoSKo0o0
Забравяш любовта, фанта![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Ами аз те сънувах, защото ти ме сънува... няма значение защо се натъжавам![]()
teri, че чакай малко е... моето второ име е Любов, уе фанта!
Как да няма значение бе фанта?Първоначално написано от RoSKo0o0
Така и мен ме натъжаваш...
![]()
![]()
Не искам повече да товаря хората с моите проблеми, затова ще ви товаря с моята безгранична любов :P По-безгранична и от Вселената. К'во ше кайш` за т`фа, а фанта?
Когато ви е гадно и ви боли, мислете си за бат Роско, защото и на него му е гадно и го боли, ама ви обича :P![]()
![]()
![]()
Ми как какво, че си дъ бес бе фанта !Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Ии ние те обичаме фанта, подкрепяме те и си мислим за теб!
О, да благодаря. Отпивате от моята болка по-малко и отново заздравявате желязната ми ризница... Я кажи... днес ще излизаш ли, за да знам какво ще правяПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
![]()
Ми фанта днеска ще ходим с едни приятелки в едно момиче да гледаме филмПървоначално написано от RoSKo0o0
То в тоя видин нема кво да се прави всичко е скучно...
![]()