- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [За пичове и пички]Любовта и хората, които знаят к`во искат!
Баси яката темаПоздрави, Фанта, мноо си точен
![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Хахх готини гномиПървоначално написано от RoSKo0o0
Кефат меее!
Тенкс фанта![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Благодаря, но нали знаеш, че щом ти смяташ, че съм точен и ти си точен/точна <сори, но не знам дали си мъжка или женска фанта>Първоначално написано от GunSnSteelflowers
)))))
Дени, ти си фантата от дясно:> "Принцеса Селена"
Надявам се повече хора да виждат положителното в тази тема, защото тя е заредена точно с такъв заряд, защото тук пишат само фанти
И не забравяйте докато пиете фанта за батко ви Роско))
![]()
![]()
![]()
Важното е да знаят какво искат хората и какво изпитват :> Пий вино, знай, че и ние това ще правимПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Женска фанта xD И btw Русе е много як град, Фанта, някога там живеех, нЕма съжалявашПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Руситуууу, първата работа ще е да им опитам фантатаБе, ядох русенска диня, то отрова направо, фанта.
Искам в училище да научат хората да казват вместо "ма", "бе", "ве" да казват фанта![]()
И вино мразя. Няма да стане изискана дама от мен и това си е. ;\
Ееее, фанта... защо така се излагаш, дай водица и сокче. Така става ли?
Не забравяй, че докато ги пиеш и аз ги бия в същото време![]()
хаха, с тва започни като началопък, ако ги научиш и вместо майна, брат, бате и копеУе да викат фанта, шапка ти свалям
А фантата ни е много градусова, да знайш
btw тука май много хора от северна бг има
Суупер
Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
С общ газиран манталитет смеТи явно си студентка в София, така ли е, фанта?
Не съм студентка още, фанта, ама да, в София живея от 4 години и мога ти кажа, че тва е мега гига хипер шибано гаден град и фантата им неее струваПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Чокофредо ли е, фанта... предаваш газираността ни
GunSnSteelflowers, дааа съгласен съм и на мен не ми харесва столицата. Родното най-хубаво... Фанти, аре да ударим по една шкембе чорба с чесън някой път![]()
![]()
Не само газираността, не само. Когато се върнах тук след седмица и малко престой в София, се бях депресирала. Беше ми скучно, тясно, гадно, задушавах се... Сега съм се примирила.![]()
Фанта и аз така нали знаеш! Споделям ти болката, която я превръщам в любов веднагааа.Първоначално написано от mArMaLaDkA
П.С. Ми дано Русе ми хареса за тези 5-6 години, а след това искам в спокойното градче Шумен, фанта... с моята фанта, която и да е тя, ще ходим всяка седмица на паметникаИ на чупката ще си купуваме по една фанта. Любов трябва да се шири из света, фантии ... обичам ви
![]()
![]()
Да, аз оня ден се прибрах от Русе в София и се душа в момента :Д .. Ми ок, Фанта, ако се считам за фанта същност след 15 минутен престой в темата![]()
Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Щом ти пишеш и аз пиша, следователно всички сме фанти, които искаме да сме щастливи :P Аз петък ще ходя вече в Русе и почваме да фантим с русенциПървоначално написано от GunSnSteelflowers
![]()
П.С. Фанта си, фанта ама не сме по лев и петдесет, ние сме безценни :P
5-6?Първоначално написано от RoSKo0o0
Какво си записал? оО
В момента асоциацията ми със София са дънкин донътс. Просто... отвратително гадни ми бяха, когато бях там, сега когато съм си вкъщи, ги искам с кутиите. Да тъпча и да тъпча...![]()
Много ясно, че не сме по лев-два.. И не от ония гадните пикнясали фанти дето са стояли без капачка или пък от ония много гЪзиранитеСпециален вид фанта, фанта
:d
Хах, нищо чудно да се окаже, че имаме общи познати. Русенските фанти са много яки фанти (не е самореклама)!
Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Право, фантаЩе правя пари, за да създам един свят - Фанталенд само за нас - фантите, които знаят какво искат и какво чувстват!!!
![]()
![]()
![]()
Еееее, еми дано да са повече пекани. Не искам изкифлени фанти, фантаПървоначално написано от GunSnSteelflowers
Иначе първите две изречения, които каза бяха смях
![]()
Фанталандия-антиКолаЯко
Уважавам непикнясали фанти= фанти, които знаят какво искат
![]()
Да, Мармаладка, Дънкиндонътс, Кефси, Макдонълдс заливат София, за това повечето ми съученици са широчки, хахахЗа това северна България рулз
![]()
Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Nope. Само Дънкин Донътс струват. С две понички можех да откарам деня преспокойно.![]()
Иначе и тук не е лесно да се опазиш да не станеш от "широчките", особено ако имаш баба със златни ръце, която постоянно ти праща разни пълни бурканчета и кутийки.![]()
Дам, патила съм от такива баби.. достаЕстествено и на мен ми се дояждат такива неща понякога, но гледам да се ограничавам, защото ефектът е страшен
А то и в Русе ще си имате доста fastfood-и скоро, нали ще отварят моловете
Само не мога да си обясня защо в момента няма и едно кино в града, за мен това е един от малкото му минуси. Иначе си е супер - спокойно, можеш да се разходиш по парка, покрай Дунава също вечер, без да има нужда да сменяш 4242412 трамвая, както в София, липсва ми много.
Фантата се загуби някъдеОк, чао и от мен за сега
![]()
Sometimes I feel
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..