- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [За пичове и пички]Любовта и хората, които знаят к`во искат!
Тия молове още не са ги достроили като хората, какво остава за откриване.![]()
Прекалено спокойно ми е. Скучно такова. Ама така е - всеки иска, каквото няма.
Мен продължава да ме боли главицата, и май и аз ще ставам и ще ходя да подремна.![]()
Хехе фанта много съм хубаваПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
П.С. Фанта отсега се заплювам да съм първия посетител във Фанталенд! :P![]()
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
А така. Ама който влезе във Фанталенд, няма да излиза :P Ще се газираме якооо :P По-точно, то газираните фанти не са много добри :PПървоначално написано от a1a2b3v
Супер фанта!Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Балбук балбук аз от сега почвам с приготовленията, тряя и малко тренинг нали![]()
Щото насила хубост не става, а бързата работа срам за майстора, така че всички които ходят да тренират всеки ден с балбукането малко по малко и ще бъдем страхотни фанти!
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Супер фанта!Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Балбук балбук аз от сега почвам с приготовленията, тряя и малко тренинг нали![]()
Щото насила хубост не става, а бързата работа срам за майстора, така че всички които ходят да тренират всеки ден с балбукането малко по малко и ще бъдем страхотни фанти!
![]()
![]()
Така е то... във Фанталенд всички ще сме щастливи, защото знаем какво искаме и то завинаги. Чак няма да можем да умрем :S
П.С. Днес разбихме една пичка и един пич на белот с една моя фанта от мъжки род. Сигурно и ти си правила това нали?![]()
![]()
Ми нали ти правиш, това което аз правя, следователно вчера сме разбили една пичка и един пич на белот с една моя фанта от мъжки род.Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Ауе, фанта... днес ко да пия на кафенце? Кола, фанта, спрайтПървоначално написано от a1a2b3v
Да не предавам нас, ще е фанта май :Д
А с любов то се отнема :P Пък и който да има/направи коремче от тук нищо не пречи и ние да си направим :P Все пак фантите трябва да се поддържаме :PПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Също не съм много съгласен с теб тук...аз съм си слабичък и коремчето си ми е супер :P Така че всичко ни е от балончетата (днк-то)Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
:P
Само не си взимай с горски плод не е толкова хубава или поне на мен не ми харесва.Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Охооо, така се почва... първо не харесваш едната, после другатаПървоначално написано от a1a2b3v
Предаваш ли ни уе, фантичка
![]()
Добро утро, фанти![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Хич не ставаш раноПървоначално написано от GunSnSteelflowers
Или късно са те поръчали :P
Фантии, обожавам го тоя град! В момента е просто прекрасно! Сууупер много хора щъкат по улиците, едно такова... зареждащо е. Обожавам, обожавам, обожавам!![]()
Ам ще ме разхождаш, фанта... все едно Шумен ама по-голям, пфуууПървоначално написано от mArMaLaDkA
Фантааа :P
![]()
![]()
Как бе фанта? Та аз обужавам с лимонПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Също харесвам и с портокал, и меднес абе хубави са, само последната нещо не е яка ама тя май е и лимитирана така че Фанта дъ бест!
![]()
![]()
Еми ше те разхождам, кво да правя?Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
А така... аз лимонче си взимам, не знам защо, фанта... ама сега нещо ми сдухаха настроението :S Много кофти се държат към мен, а не го заслужавам...Първоначално написано от a1a2b3v
А не, просто предположих, че има и късноставащи фантиПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
За последното ти мнение: за жалост понякога точно хората, които обичаш най-много се държат най-гадно с тебе .. ти даааваш ли даваш, показваш, а на тях не им дреме, даже и не забелязват, че нещо не е наред... жалко, че понякога с най-яките фанри се дуржат незаслужено гадно, щото са прекалено добри хора
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Честито връзка.![]()
И нда, мерси, много се обичаме....![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Ех фанта... наистина не го заслужаваш, голям печеняк си.Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Сподели може би ще ти олекне.![]()
marmaladka, ама аз наистина ще чакам да ме разкарваш! Само казваш после к`ва фанта искаш...
GunSnSteelflowers, явно момичетата сте ме нарочили нещо... явно несъзнателно искате тъпи и прости фанти за приятели. Явно и аз трябва да стана газирана фанта и да ми е само до сексането с момичетата... но няма, защото вие фанти ще ми дадете сили![]()