- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [За пичове и пички]Любовта и хората, които знаят к`во искат!
Съгласна съм ,Фанта
Абе Фанта аз като пея гоня комшийте ,ти имаш ли такъв проблем![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш !!
Оооо, че и питаш!!! Направо тук са ме сложили под карантина.... няма живи същества край менПървоначално написано от Gorgeous7
![]()
![]()
Ами каквото правиш ти и аз го правя, не забарвяй това :PPP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тук съм фантичкееееПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо като че ли забравих да проверявам темата, и като я отворих ай чети сега
П.С. Фантата лимон е най-яка.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ей, фанта, обичам те ама ако искаш не пиши. Ние ще си поплачим за теб, но важното е да не е насила :P:P:PПървоначално написано от a1a2b3v
Как да ви карам да плачете бе фанта?! Та аз ви обичам!Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Хайде и не забравяйте за батко ви Роско докато играете белот, защото той със сигурност го прави, дори и сам xaxa
![]()
Ехх фанта... не ме бива на белот.. ма ти нали ще си ми в джоба ии ще подсказваш![]()
![]()
Е, аз ще те научаПървоначално написано от a1a2b3v
Няма подсказване там, поне не открито
![]()
Е и да ме научиш ставаПървоначално написано от RoSKo0o0
Аз знам малко от правилата ама не всичко
![]()
А за посказването щом не може открито нека е тайно...
![]()
![]()
Ееее, че нямаПървоначално написано от a1a2b3v
как иначеТуй ще се прави цели 11 семестъра все пак
И ти ще станеш про :> Фантааа
![]()
Абе фанта като заговори за семестъри... какво учиш??Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Виждаш ли, хората вече знаят всичко за мен, фанта....![]()
Иначе как си днес ти, фантичка :>
Еее браво на батко ни Роско тогава, дано да стане вишист \Първоначално написано от mArMaLaDkA
/
![]()
Така де, от това и аз извличам поуза. Знае ли батко ми Роско и аз знам, защото той просто обожава да ми подсказва за каквото и да е.![]()
Нали бе, батко Роско??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мии бива фанта днеска взех че излезнах към 18.00 то пък взе че заваля... придполагам и при теб ткаПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Хахаха... почти така, даАми беше ми сдухано доста време ама тука последните часове се оправих...
)))))))))))))))) Ама всичко е едно към едно :P Фантичка пих, с ЛЕМОН :P Нали, фанта?
Ми то така е, фантата винаги подобрява настроението.Първоначално написано от RoSKo0o0
Охх фанта аз отивам да спя, че утре съм на даскало
Айде и ти лягай та да дойдеш утре с мен да ми правиш компания .
![]()
![]()
Ех, че как е... направо съм ти в джоба, не се притеснявайПървоначално написано от a1a2b3v
Хайде, до утре, фантичка
![]()
Ехх фанта, мерси за подкрепатаПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Ти си велика фанта, човек!!
![]()
Пълна дискриманиция виждам тука за чая... чаят се обижда на фантаджиите >.> Цитирам:
Чаят: По мое време...
Дека се загуби бе фанта?? Оти не пишеш![]()
![]()
Фантичкааааааааа, къде се изгубихме в този ФанталендПървоначално написано от a1a2b3v
Явно е доста голямо място (по-голямо отколкото съм си мислел)
)) Как делаш девочка :>
хЪх...
Първоначално написано от RoSKo0o0
Ааааа батко ни Роско ни обича всичките а![]()
![]()
Пууу изневеряваща мечонка такава![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Забавна тема
![]()
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last