Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
marmaladka, ама аз наистина ще чакам да ме разкарваш! Само казваш после к`ва фанта искаш...

GunSnSteelflowers, явно момичетата сте ме нарочили нещо... явно несъзнателно искате тъпи и прости фанти за приятели. Явно и аз трябва да стана газирана фанта и да ми е само до сексането с момичетата... но няма, защото вие фанти ще ми дадете сили
хах, недей да си пренебрегваш принципите, 'щото нали знаеш, фанта без принципи е тъпа лоша фанта Съвсем сериозно, остани си такъв, какъвто си, защото са малко момчетата като теб. Има и момичета, останали с поне малко мозък в главата, които ценят това. И не са малко, просто трябва да ги потърсиш
Ами ще се помъча, макар че усещам, че започвам да се променям... ама не искам да съм тъпа лоша фанта Няма пък Благодаря за комплиментите и вие изглеждате свестни... ами дано се намери пък... но не знам, ще видим. Важното е да се изгазирам тези дни и да почувствам въздуха на обгазения РусИ... Обичам ви, фанти

П.С. Искам да попитам.... девизът на града ви не е ли ... "Гледайтиии и завиждайтиии, дрислиии мръсниии..."???