- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Идея за подобрение :Д
НАПРАВЕТЕ МЕ АДМИН!!!Майтап' се. Абе хорица дали ще може да направите, така че емотиконките от страни да може ние да си ги избираме и подреждаме? Може да се сейват към акаунтите във вашите сървари или да правят кукита на компютрите.. абе всякви варианти има. Ако го направите ще сте най-якия форум и няма да спамя в раздел любов и кекс вече
.
MAPATOHKOBKA
тва направо е сделка![]()
иначе интересна идея,но няма да стане
не се изказвай неподготвен,прасе
Ще придаде малко по-голямо разнообразие на емотиконите с което другите форуми не разполагат. Аз лично много ще се кефя, ще стоя тук денонощно избирайки си емотиконки![]()
MAPATOHKOBKA
Български?
КритикПървоначално написано от Nakadah
![]()
Ти не стана ли вече модератор бе?И те отешиха със един ранг![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Такива екстри за мене нямаПървоначално написано от December
![]()
То ти щото вечно си много точен и не спамишПървоначално написано от BreakTheWind
Мъстър Кофаджия ^.^
Аз лични не харесвам,само ми пълнят там папката ли как му се вика.
Представете си,че мистър Критик получава ЛС
-отваря го ии.. -
Не се отказвай.Подкупи Мачока с некоя мацка.Не се предавай толкова лесно![]()
Пък и погледни от добрата страна - можеш да си спамиш спокойноТо това да си мод е много стресиращо,все да се караш на някого все едно че си директор
![]()
П.П. Това със нареждането на емотиконки няма да стане.Пък и модераторите не харесват кофаджии ://
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ама само мачока ли можееее :[ Помня, че си писахме на ЛС с 1-вия ми ацц след което беше изтрит и ИП бан, направих си нов и поради нарушения бан, и така 5-6 аццта бяха баннати (Br3akTh3W1nd, Br3akTh3Wind, Br3akTheWind, Br3akTheW1nd и BreakTheWind) И сега си регнах наново изтритото ацц. Едва ли мачока дори би влязъл в темите ми. Дамн. Бе няма ли друг админ, нещо главен глава или квот е там дет ръководи форума![]()
MAPATOHKOBKA
Даваш идей без да следиш форума![]()
![]()
пф имали са някво проблемище ся къв ли е шанса да ми обърнат внимание...
MAPATOHKOBKA
Другият е Алекс.Ама той зает човек,вече почти 30 годишен кво искашПървоначално написано от BreakTheWind
![]()
Е какво толкова са едни емотиконки?Дали със тях или без тях няма голямо значение.
Аз ако пусна темата дали ще ми обърнат внимание ^.^ ??
Някои от вас са пропуснали че има нови администратори, и не само ами сте толкова не наблюадтелни че да не разберете кои са те![]()
за новите администратори знам,но не мога да бъда сигурна за точни никовеПървоначално написано от Nakadah
и все пак предполагам за тия:
лейдиди(че как иначе без нея)
харли
шадоуче
калпазанка
мисля си и за кремчето защото тя отдавна им е във модераторският екип
но няма как да съм сигурна..
ООооо, има си много лесен начин да знаеш кой е модератор и мой е администратор и ето защо ви казах че не сте наблюдателни![]()
Мачо ми отговори с най-яката изненада. Няма да издавам щот нз дали тряя се пази тайна.
MAPATOHKOBKA
Да гледаме темата за бановете лиПървоначално написано от Nakadah
?
Абе няма голямо значение...
Аз пък не вярвам,че мачока ти е писал отговор на ЛС ;д Би трябвало да сподели отговора си тук със всички![]()
След като сте се разбрали с мачока, темата е приключена![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last