.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Изправяне на косатаа..

Прекарах много време в търсене на продукти за тряйно изправяне на къдрева коса.. По едно време стигнахх до струва ми се ефикасни продукти но все пак нямам много информация .. Напримерр Glatt от Schwarzkopf professional илии Крем за трайно изправяне на косите Stir илии няква вакса. За първите двее.. направоо никваа инфоо дори и от къде може да се закупятт .. затова споделяйте..!!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Защо не отидеш да си направиш трайно изправяне в някой хубав салон.. една приятелка с много къдрева коса си направи и 2-3 месеца беше с права коса , и косата и не беше изтощена , както някой казват , че става след трайното изправяне
    Иначи Лореал имат някакви продукти за трайно изправяне, който също съм чувала , че са добри , но трябва специалист пак да ти ги нанесе а-у
    За тези , който ти си споменала нищо не съм чувала , а ваксата ме съмнява да ти изправи косата..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

..

Найстина и според мен най-добрият вариант е трайно идправяне в салон обаче съм чувала много отзиви че това само допълнително отежнява и много уврежда косата. Пък не искам да пробвам преди да съм сигурна че наистина ще се получи нещоо хубаво..!!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Хмм.. еми тогава си вземи продуктите на Лореал ,който също са за изправяне.. а защо ще си я изправяш , ако имаш хубави къдрици , най-много да ги развалиш и след време да не можеш да си ги възвърнеш.Не ползваш ли преса за изправяне ? Ако си вземеш професионална преса и някой продукт за изправяне допълнително , също ще си изправяш косата перфектно и ще можеш да си ходиш с къдриците от време на време ;д
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Не си я изправяй трайно - само ще си скапеш косата. Плюс това, като започне да ти расте, ще е къдрава в кроените и права по краищата - ужас!

Просто се изправяй веднъж седмично с преса и използвай термозащитни продукти, за да не си изтощиш прекалено много косата.

Еммм да ..амаа ако някой каже някакъв продукт който защитава от топлината на пресата ще съм много доволна. То попринцип има такива обаче само ги рекламират и 80% не вършат работа .. Аз съм ползвала спрей на Dove ама от него само получих пърхот - хем не нанасях в корените.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Спрейове за предпазване на косата да искаш- евтин пример е на Alfaparf, професионална козметика, а спреят е 11лв http://www.studio-urody.pl/product_i...roducts_id=781
    Има още толкова много, просто отиваш в един салон, казваш какво търсиш и ще ти предложат професионални продукти. Отделен е въпроса колко пари си способна да дадеш
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    Спрейове за предпазване на косата да искаш- евтин пример е на Alfaparf, професионална козметика, а спреят е 11лв http://www.studio-urody.pl/product_i...roducts_id=781
    Има още толкова много, просто отиваш в един салон, казваш какво търсиш и ще ти предложат професионални продукти. Отделен е въпроса колко пари си способна да дадеш
    Това е добро предложение, не си купувай масовите боклуци (като Дав, който си използвала), ще дадеш малко пари, но няма да ти свършат работа.
    Ако ти се дават повечко парички можеш да заложиш на професионалните серии на Лореал, Керастаз и т.н.
    Но за тази цена, Алфапарф са супер.

оккк.. мерсии на всичкии .. мисля да пробвам .. наистина с некваа професионална козметикаа.. айдее и моее да пиша после отзиви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си