.

Виж резултатите на анкетата: ДАЛИ ТОВА Е ЧАСТ ОТ РАЗВИВАНЕТО

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • НЕ

6 40,00%
  • ДА

9 60,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

помощ срахме е за сестра ми

така добър ден понеже сестра ми е на 11 и почва тепурва да се развива тя ми каза 4е има нещо като пуца при зърното на едната гурда а на другата няма и като го натисне силно или го удари я боли дали и има нещо или тожа е част от развиването понейе аз не сум имала такова нещо ли по точно ме е боляло като сум се удряла ама не съм турсила буца или нещо такова ПОМОЩЩЩЩЩ

Отидете на лекар!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Имаше една тема където едно момиче обясняваше за "твърдина" при зърното. Всички казаха, че било нормално.
    От колко време я има тая "буца"? Ако си е разранила зърното или близко до него е възможно да се подуе. Аз веднъж така направих и за 1-2 дена ми беше леко подуто, като буца.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Така първо се научи да пишеш като хората а за проблема й тва си е напълно нормално боли я защото гърдите й сега се развиват и аз бях така и за тая "буца" е същото. Споко .. Но все пак ако мн я притеснява да говори с родителите си и да ходи на лекар.
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Какво? срахте със сестра ти ли? (според заглавието ) Но според мен най-добре отидете на лекар

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Нормално е!
    Ако искаш да си по-сигурна отидете при майка ти и я питайте. Ако и тя не знае- при личната лекарка.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

както другите казаха момичето да отиде на лекар ние няма как да ти помогнем ( освен със съветите )

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Моля те оправи си заглавието ..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    подвеждащо е, нали
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

ами една моя роднина така имаше буца а и при 2-3 жени съм го чувала .. аа имаше рак на гърдата .. такаче ако е това което мисля по добре отидете на лекар ама тя е малка незнам може и да е друго но нека иде да се прегледа

Дано да прочетеш това! Когато и аз бях на същата възраст също напипвах нещо като бучка (в такъв смисъл, че цицките ми бяха някак си като твърди). Майка ми ме заведе на гинеколог и казаха, че понеже сега гърдите растат и още не са се доразвили е нормално да усещаме това и твърдото нещо е млечната жлеза. Но за всеки случай я заведете на лекар!!!

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    подвеждащо е, нали
    Много!

Е кво бе, момичето я е страх за сестра й.
    Това че вашето подсъзнание е мръсно и го разчитате като "помощ срахме, а е за сестра ми" e ваш проблем.

Цитирай Първоначално написано от vilito2589
    Така първо се научи да пишеш като хората а за проблема й тва си е напълно нормално боли я защото гърдите й сега се развиват и аз бях така и за тая "буца" е същото. Споко .. Но все пак ако мн я притеснява да говори с родителите си и да ходи на лекар.
    да така е.. и аз бях така само на едната .... имах на другата също но не ме болеше ... аа ии не съм удряла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си