- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Video Music Awards ..
За обидени не съм сигурна,защото е тъпо да пишеш коментари с толкова хейт за дадена звезда и все пак може някой да се обиди. lol.
Спестявайте такива работи.
Иначе какво да кажа.
Флоренс не бях я чувала,но ми направи такова огромно впечатление.
Има такъв уникален глас. и Тейлър също пя хубаво ,въпреки,че не я понасям.
Ъшър беше готин и Еминем и Риана също ме изкефиха на макс.
Джъстин![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И определено Гага ми хареса много. ;o Толкова ми е жал ,че не пя и тя. И в гласа и имаше постояно някаква тъжна нотка ,малко ми оставаше и аз да се разплача LMAO. И роклята от месо xD ВЕЛИКА!
А Шер![]()
А 'лиглата' ви Кеша , обожавам я , не ОБИЧАМ Я. И косата и беше just amazing. <33
Нямам проблем бе дечица. Но момичето прекалява, всеки пост е нейн и във всеки пише само за Гага. разбирам, че й е фенка, но като иска да си направи фен тема за нея.
П.С - Ако си мислиш, че твойто не е спам, много грешиш. Сама си слагаш мнения и си ги цитираш![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Това е което съм написала в една друга тема в друг раздел(Кофата,където определно не влизат много хора,а и тези които пишат там попринцип не пишат много във другите раздели).И го копирах тука,защото нали ПИШЕМ МНЕНИЯТА СИ ОТНОСНО НАГРАДИТЕ.Първоначално написано от sladkish_14
И пак аз питам " само за Гага" моля?Къде беше това?Само в един пост съм писала само за нея.Сега какво си съчиняваш истории?
Айде стига съм ти се обеснявала,че няма смисъл.кво се хващам на въдицата ти![]()
Гледам Флорен(всъшност е Флорънс,ама на мене повече ми харесва Флоренс ;д) на доста от вас ви е направила впечатление : ) Това е супер!Добре,че са я включели във шоуто за да могат повче хора да чуят невероятният й глас!
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
ОК дечица![]()
Спор да няма, всички да се помирят и да развиват темата, не да тъпчат на едно място
И такааам наградите на МТV, както всяка година (особенно музикалните) бяха сензация. Тази година Лейди Гага и Еминем бяха двамата изпълнители с най-много номинации от всички останали. Естествено всички си получиха я заслужените награди, я не толкова, но все пак - здраве да е
В категориите :
за „видео на годината”, (обща категория)
„най-добро женско видео”, (женска категория)
„най-добро поп видео”, (женска категория)
„най-добро танцово и музикално видео”, (женска категория)
„най-добра хореография”, (по-скоро награда за екипа от танцьори)
„най-добра режисура” (категория за режисьор)
„най-добър монтаж” и (категория за режисьор)
„най-добро съвместно изпълнение”. (категория за дует)
Спечели екипа на Лейди Гага и естествено самата тя.
В категориите :
за „най-добро мъжко видео”, (мъжка категория)
„най-добър хип-хоп клип” (мъжка категория)
„най-добър изпълнител”, (обща категория)
Спечели Еминем.
И в категорията :
за „най-добър нов артист”
наградата отиде при (очаквано) Джъстин Бийбър
Всъщност,като се замисля, не мога да кажа 'на спечелилите честито', а по скоро Честито на Лейди Гага и Еминем, за които тази година музикалните награди на МТV откъдето и да ги погледнеш бяха само за тях двамата. Битка по между им нямаше, за съжаление на останалите трябваше в женките категории да се борят с неуспорвания тази година феномен - Лейди Гага, а в мъжката категория с Краля на Рапа от години на сам Еминем. Тъй, че просто са ходили за присъствие.
Все пак нека не забравяме, важно е не само наградата, а и участието.
П.С - С това си обобщаващо 'писмо', слагам край на враждата м/у мене и December , честито и на двете ни![]()
♫ Beautiful.. ♫
Имаше още няколко категории (2 или 3), ако някой има сведения за тяхните победители нека сподели![]()
♫ Beautiful.. ♫
Еминем е страхотен, радвам се, че спечели!!!![]()
![]()
![]()
LP, Hayley и Usher също се представиха много добре!
На Риана цвета е направо ужасен, но пък отново е с дълга коса и много и отива!!!![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
ето - http://www.mtv.com/ontv/vma/2010/winners.jhtmlПървоначално написано от sladkish_14
Радвам се,радвам се!Усмивка голямаа : ))
Флоренс поне в една категория е спечелила!(всъшност не тя ами момчетата които са работили зад кадър с нея)
А за Best Special Effects са Muse : )) Много се радвам за сладурчетата ми от UK *усмихвам се,усмихвам се* А големият коз е,че побеждават Лейди Гага с нейният Bad Romance! Бравос,бравосс : ))
За Best Rock Video съм мнооого разочарована :// 30 Seconds To Mars ужс! Та те са по-зле и от Paramore..
А това,че другите изпълнители са нямали шанс сред Еминем и Гага е много вярно!Някакси много предсказуеми бяха наградите..
П.П.
ВраждаПървоначално написано от sladkish_14
СЕриозно?
Ти май наистина много се филмирш![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ми да са направили така, че да имат..Първоначално написано от December
Лично за Еминем.. ми нямаше го 2 години на сцената,. Да са взимали каквото са могли тогава. ;д Който се е възпозлвал се е възползвал.От сега нататък не знам как ще е. Другата година ще видим как ще се движат и двамата, и Гага, и Ем.
Успех и на двамата им желая. =)
Дано в близките години никой не ми измести фаворита![]()
Силно вярвам, че това няма да стане освен ако той сам не го допусне.![]()
♫ Beautiful.. ♫
[quote="sladkish_14"]YESПървоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
Да кажа ,само ,че тва' дето Риана била пак с дълга коса..ххаха
Перука е.Те повечето носиха перуки или удължители.
И силно се надявам другата година да е малко по-различно.
Да ти е интересно кой ще спечели , а не да казваш името на победителя заедно с водещия.
Например Лейди Гага , заслужи всичко ,но да я слагат в една номинация по сто пъти дето се вика е безинтересно. (:
Нищо,де то и да беше само веднъж то се знаеше..
Ама се надявм другата година да има повечко разнообразие .. (:
и веднъж да кажа и аз,догодина Кеша да вземе и тя награда![]()
Рияна я гледах само в началото, когато Еминем откри церемонията, тогава беше О Т В Р А Т И Т Е Л Н А ! Нито показа завиден глас (да не кажа, че беше толкоова зле) , нито визия. Визията й беше.. Пази Боже сляпо да прогледа.. Може ли да беше такъв резил не знам..
Това е мнението ми от първата й визия с Еминем. Нататък не знам дали мозъка й се е съвзел и е решила да се облече, като нормалните хора.
ЗА косите - да изкуствена беше и беше ужасна. Лейди Гага също бе с изкуствена коса, но аз така или иначе нея с естествената й коса никога не съм я виждала![]()
♫ Beautiful.. ♫