- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Video Music Awards ..
Айде ще кажа по всички категории,макар че за Мтвито мнението ми не е много положително![]()
За нов изпълнител - Аз съм за Broken Bells - The Ghost Inside и за Jason Derulo In My Head
А Джъстин Бийбър какво въобще прави там?Та той е от 2008 във бизнеса.И все пак мисля,че (за съжаление) той или онова чудо на природата Кейша ще спечели наградата.
За най-добър дует - тука всичките песни много ми харесват : ) Но ако говорим за видеота Telephone на Гага и Бионсе няма равно!Любимият ми видеоклип.Направен е все едно късометражно филмче ^.^
Best Dance Music Video - Лейди Гага няма равна в правенето на видеота! А и Bad Romance е правена с произведенията на Алигзандър Маккуин <33 Това е и най-фешън видеото бих казала. Ух-ля-ля - Рама-рама-мама![]()
Best Female Video - Пак съм за Bad Romance на Гага. И силно ще й стискам палци.Дано да не спечели пак тая гадната Тейлър Суифт(не съм сиг за името).Тея американци кво толкова й харесват! Браво на Kanye West все така!Тая пикла си го заслужаваше!Не знам защо всички толкова му се нахвърлихаТая не заслужаваше и нито едно грами!
Best Hip Hop Video - раздвоена съм между B.o.B - Airplanes и Drake,Kanye West, Lil Wayne & Eminem -Forever .И все пак който и да спечели няма да ми е чак толкова на сърцето ;д(за разлика от това със най-добро женско видео)
Best Male Video - B.o.B - Airplanes .Но съм 90% сиг,че ще е за Еминем наградата.
Best Pop Video - Bad Romance на Гага(казах ли че го обожавам видеото ^.^ ?)
Най-добро рок видео - Florence + the Machine -Dog Days Are Over е тука е истината! Любимата ми песен от целите награди!Обче със сигурност не е рок,объркали са нещо стиловете. Флоренс много я обичамм <33
Video of the year - ех тука ми е тоста трудно да избера. Florence + the Machine -Dog Days Are Over много ми харесва,но казах ли вече - в правене на видеота Гага няма равна!! И предполагам съм за дуета и с бионсе.Там дето убиват всички хора от закусвалнята и после танцуват![]()
Best Art Direction - еее тука не ги разбирам.Дори не съм сигурна каква е работата на арт директорите![]()
Best Special Effects - Bad Romance на Гага
Другите категории са за хората зад кадър,оператори разни си там.Не ги разбирам тъй че няма да пиша и по тях.
Кога ще дават наградите?А после ще ги качат ли в замунда поне?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...