.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Bulgaria

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Казано много отдавна.....
    http://www.youtube.com/watch?v=soDZBW-1P04

Нещо, което не боли, няма да ни се услади толкова много, докато му се радваме и гледаме да не бъдем наранени ..и няма да го оценим.. А що се отнася до болката- "Времето лекува. Болката никога не спира, спира да ти пука, че те боли.."

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Offtopic: Само аз ли не виждам кое е изкусителното на PyCoKoCkA93 ? Чак ми е анти съдейки по аватара
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Нещо, което не боли, няма да ни се услади толкова много, докато му се радваме и гледаме да не бъдем наранени ..и няма да го оценим.. А що се отнася до болката- "Времето лекува. Болката никога не спира, спира да ти пука, че те боли.."
    Но защо да бъде така? Аз не съм готов за 2 мига кеф посл е да ми е гадно цял живот.Щото момичето което згубих беше ценно за мен,и тя го знаеше.Не харесвам надувките които си мислят еч са нещо повече.
    поне това е моето мнение! Втора вечер от както сме разделени немога да я преживея без лакохол ....

Цитирай Първоначално написано от kradinero
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Не се влюбвайте в красавица, ама и в грозница недей - щото нали, смешно е. И в дебеланка недей - щ'а смачка, и в анорексичка недей - с малки цици е. Баси... няма пълно щастие в тоз' живот.
    Всеки човек си има някакъв чар.. и най-грозния човек си има нещо хубаво.. А това, че някой е дебел не винаги е виновен самият човек.. Хиляди хора надебеляват заради употребата на хапчета или по време на лечения.. Не се подигравай с това.. Това че си слаба (не знам дали е така.. предполагам, Щом пишеш за "дебелани" и един вид ги смяташ за ненужни.. На всеки му се живее.. Колкото и да отрича някой, на всеки му се живее.. Дай да се гръмнат, да се самоубият, защото са дебели или анористички?! Не се подигравай така, моля те.. Не е приятно ако някой сега прочете поста ти.. от посочените от тебе типове хора.. ще му стане страшно неприятно и обидно.. Постави се на тяхно място и си представи, че някой ти се подиграва.. Не е правилно

Тииии добре ли си?!
    Преди да се правиш на моралистка, защо не прочете какво съм написала по-внимателно?
    Разбрахме, че си мила, добра и състрадателна. Остава да докажеш и, че си малко по-умна, и съвсем няма да имаш грешка.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

и аз мислех любовта е тъпа не си струва....... докато не се влюбих втори път ......пак ще се влюбиш ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си