- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е?
Гадно е. И не особено присъщо на зрели хора.![]()
Кофти, човече... няма смисъл да се занимаваш с нея, просто я остави. Ще си намериш по-добра, само не се ядосвай за глупости. Бъди на принципа :
Не се натъжавай за когото и да е, защото не го заслужава. А тези хора, които наистина го заслужават никога няма да те натъжат.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
За всичко си има причина... може той да е направил издънката и не може да се сети...Първоначално написано от sasha_90
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Определено е прекрасно.Първо си прекарваш добре,а после изведнъж всичко рухва....и страдаш.....Първоначално написано от RoSKo0o0
Уоу! Впечатляващо, бейбе!Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
А сега ще ми обясниш ли - кои са зрели хора; кога стават такива; как се държат?
Тия високопарни приказки са много готини.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хората не се променят за 12 часа!!!
Вкарал си се в яко Тъп филм!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Не се променят за 12 часа ,а просто свалят маската която са носели![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Може би ти си виновен. Замисли се.
Но все пак.. Аз самата съм се държала така на моменти, защото не знам какво искам и тепърва имам да си изяснявам някои неща.
Накарай я да се почувства сигурна.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Както някой по-горе каза: За всичко си има причина. Може да и се е случило нещо и да не иска да вижда никой, включително и теб. Ако е ядосана, може да си го е изкарала на теб, не нарочно. Ако наситина сте от години заедно, изчакай да разбереш какво се е случило всъщност.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Или слагат някаква маскаПървоначално написано от ChalgaBoy
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
В началото не е лошо...Първоначално написано от sasha_90
И да, случвало ми се е.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Подкрепям напълно това мнение. Много неща може да са станали. Дай и малко време и ако нищо не се промени, просто си реши дали искаш такава връзка.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
ммм не ми се е случвало....много странно
I can't stop myself from loving you <3
НЕ,не ми се е случвало...За всичко си има причина-не я търси само в нея,а и в себе си...Може би всичко е било един голям театър и ти си бил главния герой в него и сега просто се е уморила от всичко и е показала истинското си "аз"...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Що не ми е на мене тая ... Да и съсипем животеца .. Хич да не ти дреме .. След момиче и маршутка не тичай следващата е след 5 минути !