В Библията що не се споменава нищо за избиването на динозаврите ?![]()
^
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ахахахаххаПървоначално написано от filmimilmi
![]()
Какво общо има избиването на динозаврите с духовните теми?Първоначално написано от ZipFail
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Има разлика между вяра и духовност.Първоначално написано от Nam3less3
Темата е се отнася за неща от това измерение, т.е въпросът опира просто до това какви са разбиранията на Християните относно динозаврите на базата на тяхната чиста вяра.
![]()
защото по времето на написването на библията хората не са предполагали изобщо за съществуването на динозаврите![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ти прочете ли я цялата?Първоначално написано от ZipFail
![]()
обзалагам се че не е
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Библията е манипулативна измислица за контрол от болни(може би не съвсем) мозъци и за какво им е да се споменава.
А и нали се предполага, както по-горе казаха, че трябва да се разказва за духовни простотии.А не за физични събития.
'Щото динозаврите са още живи. Неможа ли да се сетиш?
Може би не ВСИЧКИ динозаври са били изтребени и останалите са продължили тяхната еволюция. Може би в момента те имат много по - хуманоиден облик от преди, и дори още по - напреднал интелект от нас.![]()
Не ми спами темата, моля ти се...
Само се успокой.Първоначално написано от ZipFail
И защо да спами?
Динозаврите не са измрели.Поне не всички.Крокодилите,щраусит е,акулите и тн кво са?
Ммм...?
Сигурен съм, че точно крокодилите визираше с последното изречение...
@ZipFail , няма как да ми забраниш да спамя в тема, която сама по себе си е вид спам. И второто което е, след като човека е произлязъл от маймуната, защо пък от динозаврите да не е произлязла по - напреднала раса? Те са имали много повече време, за да преминат този период на "еволюция".
Защо пък марсианците да не са се преселили на Земята ?
Защо пък да няма световен заговорил от извънземни-рептилоиди ?
Защо пък динозаврите да не са еволюирали и ние да не го знаем ?
Много ти стават защотата, а малко отговорите..
И въпроса ми беше за Библията, не за гущерите..
А ти естествено, прекалено много внимание обръщаш на "защотата", и по - малко на логиката, и знанията. Кой ти каза, че няма доказателства за тези неща? Но просто ти си типичният пример за това, как такива неща които малко се отклоняват от нормалното, веднаха биват заклеймявани като глупост, и не испитваш нуждата да получиш нови знания. Един вид, доста лесно би бил манипулиран.
А що се отнася до въпроса ти за библията, няма логичен отговор който би те удовлетворил. Това е едно от поредните доказателства, за невероятното противоречие между блиблията, и света навън.
Да бе, интернета е пълен с научни доказателства за окултните практики за канализиране на енергия на масоните и за облъчването с негативна енергия чрез масонските символи.Или пък за извънземните-рептилоиди, които ни отлгеждат за да се хранят с енергията ни и живеят в друго измерение. Сигурен съм че има тонове доказателства за това и другите абсурдизми в които вярваш, и са на 100% достоверни, само че стадото заблудени овци не искат да си отворят съзнанието и да ги видят...![]()
Под "стадото заблудени овци" себе си ли имаш в предвид???
Много вярно го каза(виждаш ли, че и у "овцете" по някой път може да се пробуди мисъл ОТВЪД вече отвърдения им кръг на възприятие... жалко че немогат да разберат колко са прави). И за съжаление, ти не си си направил труда да дори да понаучиш нещо за тези "доказателства", за да можеш да прецениш дали са истина или не.
Интересно ми е коя е научната единица за измерване на негативна енергия тогава ?![]()
![]()
И от какво точно зависи ?
Ти ще измислиш скоро нов клон във физиката бе момче...