.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Повече от фен
    Град
    Бургас

към момчетата

Интересува ме когато правите секс колко минути издържате -преблизително???

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Много зависи от партньорката, позата, от тва кога съм го правил за последно и т.н.

Да кажем средно между 15 и 35-40 мин.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Ами примерно почти всеки ден да си го правил нормално ли е всеки път да свършва за по 2-3 минути???

Е 2-3 минути е супер кратко. И да го правя всеки ден, ще издържа поне 15. Пробвайте да смените позата или по-кратка любовна игра.

На колко е пича?

Повече от фен
    Град
    Бургас
    ами кво да ти кажа то няма любовна игра щот става по лошо ами на 22 е и еот мн мн време с мен. В началото беше нормално по 20-30 минути но с течение на времето стана така

В почти всеки секс магазин продават т. нар. Спрей за задържане, който обезчувствява члена до някаква степен и забавя еякулацията. Мисля, че има и подобни хапчета в аптеките. Ако искате пробвайте този метод. И няма да е зле да измислите начин да си разнообразите секса, явно нещо не е наред.

И при втори и трети път ли свършва толкова бързо?

Повече от фен
    Град
    Бургас
    ами всичко сме пробвали няма смисъл от тез средства безнадежни са ами 2рия път е малко по добре 15 минути и 3тия някъде 30 това е нормално, но 1вия е прекаледно кратко . По някога се чудя дали е в мен причината понеже имам и други забелязвания не е само при него

Не знам, може и ти да имаш "известна вина". На мен в такива случаи 1 бира малко преди секса ми действа достатъчно добре и ме отпуска.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    ахха да вземе да ми запи по време на половия акт

Няма да заспи, ще го държиш буден с всички средства.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    е ще се справя де няма да заспии :P :P :P :P :P ще му приложа някой женски номерцаа и готово

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    и аз имам едни забелязвания
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Град
    София
    Или ти си много добра или той е много бърз

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Много зависи от партньорката, позата, от тва кога съм го правил за последно и т.н.

Да кажем средно между 15 и 35-40 мин.
    Именно . Аз от името на моя пиша Изкарва и повече, ама аз принципно му врънкам да свършва по-бързо, че по някое време ми става много досадно и ми се вие свят

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от annayordanova
    Ами примерно почти всеки ден да си го правил нормално ли е всеки път да свършва за по 2-3 минути???
    Да намали чекиите....

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много. аз моя съм го обучила.Ако много време не сме се виждали първият ни тек трае към 10 минути, но следващите се увеличават до към 40-50 минути сме го правили Това ми е най-любимото

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Да намали чекиите....
    не прави!!!!!!!

максимално маи беше към час и половина ( преди това ползваше противозачатъчни ,нодоиде ден сложих презерватив)
    минимално към 10 минути

Град
    Варна, моретоо :)
    Абе те учените казват, че секс над 1 минута е нормален секс, вие тука се оплаквате от 10-20. При мен е зависи колко съм възбуден и колко е била любовната игра... имало е случаи от 6-7 мушкания, но средно по 15-20 минути Имало е и по-дълги, но са ми били досега рядкост

Да ти имам проблемите на приятеля ти.
    Аз също съм на 22 и не само, че не се възбуждам лесно ами и мога доста часове без да свършвам, по време на секс. И тва ми играе лош ташак, предпочитам да съм на мястото на гаджето си, той поне явно се дърви бая и лесно.

Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    Да ти имам проблемите на приятеля ти.
    Аз също съм на 22 и не само, че не се възбуждам лесно ами и мога доста часове без да свършвам, по време на секс. И тва ми играе лош ташак, предпочитам да съм на мястото на гаджето си, той поне явно се дърви бая и лесно.
    Да най вече с часове не можеш да свършваш ///

Еми наскоро го правихме за пръв път с приятелката ми и издържах към 10-15 минути.По-големите ми приятели, които си водят редовен полов живот са ми казвали, че издържат по 30-40 минути, а когато пият преди това дори повече от час.
    Teen ID

"The road to succes is always under construction."

Ами аз се сещам за 2 неща... Едното е, че го караш да се превъзбуди - бързо свършване. Другото е, че може би просто иска да си прави кефа на себе си и тва е ... Тва са само предположения.
    Също така, рядкото правене на секс или рядкото мастурбиране също води до бърза възбуда и още по-бърза еякулация.
    Ако правите секс всеки ден и всеки път е така, е ще трябва да свикнеш и да правите по 2-3-5 тека По принцип нормалния полов акт трае около 7 минути... Вместо да бъдеш капризна, опитай се да му бъдеш в подкрепа...
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Повече от фен
    Град
    Бургас
    да съм казала нещо,че да ми казваш капризна просто ме интересува повечето момчета как са имат ли такива проблеми и т.н. и винаги го подкрепяямм!1! а ако мислиш ,че се разминавам с 1 тек .....

да съм казала нещо,че да ми казваш капризна просто ме интересува повечето момчета как са имат ли такива проблеми и т.н. и винаги го подкрепяямм!1! а ако мислиш ,че се разминавам с 1 тек .....
    Няма такива викаш 1 тек ... ей да го ева ... жената си иска своето и това е :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си