- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Това болест ли е
Висок съм 175 см , но ръцете са ми много дълги, а краката много големи - нося 43 номер!![]()
Тва болест ли е![]()
Не просто си крив...
не, всеки с размерите си
имаш преимущество - ще плуваш кат амфибия
защо да е болест..?Такава ти е структурата на тялото просто..Не се комплексирай за глупости!
Не си втълпявай глупости!Радвай се на това ,което Господ ти е дал.Първоначално написано от 0409
Все пак външния вид не е всичко.Ако това те тревожи в любовно отношение (заради момиче) ,не бери грижа,който те обича ще те приеме и харесва такъв ,какъвто си.Няма перфектни хора.Радвай се ,че си добре психически и здравословно и че нямаш физически увреждания,защото да не забравяме че има хора,които са цял живот слепи или неми или парализирани,те какво да кажат тогава,нима някой разбира тяхната болка.НЕ се притеснявайУспех от мен!
Усмивката е здраве.Здраве да има преди всичко.Лека нощ![]()
не е болест разрови се ис google има таквиа снимки.. ии ще видиш че е нормално...:P
не си болен приятел споко явно някой както казаха по горе от родът ти е бил голям човек и аз съм така 186 висок дълги ръце и крака 47-48 номер обувки на 15 год гадно е че няма по магазините 48 номер и трябва по поръчка обаче не е болест радвай се на това което имаш![]()
Пи4 не е болест. 4етох в една книга за смущемоята в пубертетната възраст. Тва е нормално , при някои хора се полу4ава така. След време вси4ко 6те се нормализира , повярваи миАз примерно в пубертета имах ускорено сърцебиене. Един приятел пък имаше постоянни болки в главата в продъжение на месеци. Си4ко това са смущения от пубертета. Няма да се шашкаш.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
не се притесняваи това изобщо не е болест !!! и сигурно ще ме попиташ "ти пък от къде знаеш?!" ами знам го от една медицинска книга![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Определено не е болест ! Братовчед ми не мога да кажа колко е висок, защото не знам, но е голям българин ( много висок ) и той също носи 42-43 номер обувки. Така, че няма от какво да се притесняваш : )
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Добре къф е проблема аз нося 45-6 ... виждал съм и обувки 50ти номер .. щом ги има на пазара значи не си сам на този свят ... все пак няма цялата фирма да работи за твоите обувки ... а 42-3 не е голям номер ти какво искаш да носиш 37 като жените ли ?
Това са пропорции на евнух, но едва ли. Предполагам, че е от пубертета.
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Болестта се нарича "акромегалия" - болест на огромните крайници, но гаранция, че не страдаш от нея, защото както вече казах - крайниците стават огромни (длани, ходила, даже и език).
За ръцете не знам,ама 80% от момчетата,които познавам и са високо 1.75-180 носят номер 42,43 кво толкова странно ебаси![]()
Природата НЕ обича симетрията !!!
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
А аз какво да кажа? На 15 години нося 46 номер, висок съм 1.80 и ръцете са ми 100% по-дълги от твоите.
Не е болест спокойно!Не си мислете глупости и си живейте живота - свиркайте си.