- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново тази разлика в годините ! ;x
ee тази тема сигурно вече ви е до болка позната и банална ,но не открих отговор на моя въпрос .. значи има едно момче дето ми предложи и още не съм му дала отговор поради едни проблеми дето все още си изясняваме но тва не е важно .Той е с една година по малък от мен и си мисля че тва и напълно нормално ,но съм такъв човек че много се интерувам от хорското мнение и дори и да не искам пак ще ми пука какво ми говорят зад гърба .. и според вас има ли защо да ми пука от такава малка разлика ,защото много познати ми казаха : как ще тръгнеш с една година по малко момче ? .. и сега се чуствам че ако го направя ще вземат да ми се подиграват и ще изляза аз най голямата глупачка в цялата тая работа .. е какво според вас да правя
![]()
Некаа ,нека Бъде лятоо ..
Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи
С него ли искаш да ходиш или с хорското мнение? Първо на този въпрос си отговори
добре вместо да ме обиждате колко съм тъпа може да ми отговорите по темаата ...
Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи
Еми то малко акъл трябва ,за да се сетиш ,че ако наистина ти пука за тоя човек и искаш да си с него няма да те интересува мнението на другитеПървоначално написано от ilovesummer
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Щом го харесваш, тръгни с него, няма кво да се интересуваш от хорското мнение. А и 1 година не е никаква разлика.
След като ти пука повече за хорското мнение,от колкото за момчето значи не трябва да ходиш с него.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
ами не е нужно да го мисля .. с него !Първоначално написано от dimitar_ak
Първоначално написано от ilovesummer
Ми тогава защо пускаш безсмислени теми?
just be
Ти изцяло зависиш от хорското мнение...Много жалко
![]()
еми ако знаех че всички ще ме нападнат нямааше да пускам такива теми. изтрийте я щом толкова ви пречи.
То проблема,ако беше темата,щеше да е къде къде по-добре положението.Направо ще му съчувствам на момчето,ако тръгнете...честно.Само се замисли какви въпроси поставяш...дали да ходиш с него,защото ти пукало за хорското мнение.Имаш извратена ценностна система.
just be
Абе хора кво ви става ?
Момичето иска помощ!
1.Ако наистина приятелите ти държат на теб няма да ти се подиграват...
2.Какво те интересува мнението на хората около теб ?
3.Ми мисля че това стига...
ако найстина го харесваше,нямаше да ти пука за мнението на хората
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
о извратена значии мерси много че ми помагаш !Първоначално написано от NeverTheSame
щом ме изкара толкова голяма глупачка вместо да ми даваш акъл и да ме обиждаш защо примерно не отговориш по темата ..
или не чакай забравих че е толкова тъпа че човек няма какво да каже.
Не искам да се заяждам с никой но просто поисках един съвет колкото и да ми е бил малоумен въпроса можеше да спестите обидите или да не отговаряте щом не ви харесва!
Аааа изяжте яяяяяя![]()
Девойче, я поработи малко над самочувствието си, че в момента е с отрицателна величина.
Пък после питай за момчета.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щом го харесваш, тръгваш с него. Какво ти пука тоя и оня какво мислели.. Честно казано, не мога да ги разбера хората като теб, които толкова зависят от хорското мнение.. Лично аз знам за една такава двойка и си бяха заедно доста дълго време, без това да има някакво значение..
Отговори си - личното ти щастие ли е по-важно или това как изглеждаш в очите на хората?!![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
ако го харесваш бъди с него кво ти пука за другите
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
И защо толкова те интересува
хорското мнение ? Винаги ще има хора,
които ще говорят зад гърба ти всякакви неща,
но само заради това не си струва да се промениш..
По дяволите,ти наистина обичаш ли го ?
Защото ако е така,не трябва да те бърка хорското
мнение..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Как мразя да се повтарям..Първоначално написано от DarkTemplar
Ти сама си си отговорила - действай, да не ти пука, наистина. Хората простеят. Недей и ти като тях.Първоначално написано от ilovesummer
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666