Здравейте (:
Пише ви едно 16 годишно момиче току що разбрало,че предната вечер приятелят и се е целувал с друго момиче на един купон.
Ще ви въведа накратко в нашата история,за да може да ми дадете по-обективни отговори (:
В едно училище сме,съседни класове.Зимата имахме връзка в периода 22.12'09~18.01'10.Той я приключи.След това се водехме нещо като приятели и на последния учебен ден излязохме и се целунахме,но той ми заяви,че не иска нищо повече.Така аз прекарах едно страхотно лято,без да го виждам,но бяхме на общ лагер в началото на Август.Така той там ми заяви ,че цяло лято е размишлявал и е осъзнал как аз съм единственото момиче,което го е обичало и че той вече изпитва същото.Но от моя страна беше само привличане,любовта беше отшумяла.След лагера излизахме и накрая се събрахме.Всеки ден бях засипвана от комплименти и няколко пъти чух думите "Обичам те.".Но имахме малки спорове предните няколко дни и уж както всичко бяхме изяснили и бяхме добре,той отиде на купон,където,както вече ви споменах,се е целувал с друго момиче.
Това е в общи линии.. объркана съм и не знам как да постъпя..хем съм за да прекратя отношенията ни,хем не ми се иска.Приятелките ми са на различни мнения,едни са твърдо за раздяла,а други,че ако продължим само съм щяла да докажа колко го обичам,което си е така.. но не е много лесно.
Не стана много кратко,но надявам се ще приемете насериозно този съществен за мен пробелм и ще ме посъветвате нещо (:
Ако ви интересува още нещо питайте.Благодаря предварително на всички,които ще отговорят :*