- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичетата или момчетата?
Като влязат в пубера, кои ги тресат повече хормоните, според вас? Кой го пере НАГОНА![]()
Еми зависи от човека!Имам една фр, която като и бях нагости преди 1 седмица първо ревеше, защото майка ѝ не ѝ даде да отиде да мола, а после ѝ дигаше скандали пак, по някоя тъпа причина! На за сметка на това пък и имам един съученик, който е същия случей! Аз, Слава Богу не съм до такава степен "луда" (да чукам на дърво
)! И все пак незнам кой от двата пола е по - луд!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Кой е изложен на повече хормони не ми е ясно, ама ако бях ебaл, колкото ми се ебeше на 15-16-17 кожа нямаше да ми остане...
Момичетата.Определено!
Westside rollin' all day, every day
И за двата пола е трудно навлизането в пубертета , но може би малко по - трудно е за момичета...така мисля , може би защото с момиче , но може и да не съм права!!
Абе според мен еднакво, ама момчетата имат по-добър хормон-мениджмънт - я тренират нещо, лъскат по 10 пъти на ден, та са малко по-уравновесени и не ги избива на нерви. А момичетата пощръкляват
Като че ли женските![]()
sleda ot lubovta
момичетата ;]
Hostis Honori Invidia
Оо.. Мисля, че и при двата пола е еднакво![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Абе и 2та пола не чуват петела и вършат глупости, но тея на момичетата май са по-сериозни.
Maceto96
МнениеПуснато на: Съб Сеп 11, 2010 12:38 pm Заглавие:
Ами нз може момичетата,защото водим в развитието на момчетата поне с година!
ТОВА Е ПОЛОВА ДИСКРИМИНАЦИА
ама за сметка на това ние може да се развиваме цял живот (слънце)
По темата : Определено момичетата![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Момичетата и според мен
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Няма начин да разберете мили съфорумници... поради простата причина че при всеки е строго индивидуално ... и поради тази причина ... няма как да кажете ... освен ако самите вие не сте минали по този път ... Невъзможно
![]()
Плюс т'ва при всеки се изразява по различен начин.при всеки е строго индивидуално ...
Момчетата.....
![]()