.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Може ли ????!!!!

Здрасти , пак съм аз. Имам един въпрос , който ме тревожи доста. Може ли след като си правила секс за първи път да ти дойде по рано?Чувала съм и за някакво кървене при вгнездяването на ембриона и се притеснявам да не е това , но пък цветът е кафеникав , не е ръждив , а на мен и без това цикълът ми не е редовен и е по скоро зацапване и не е с ясно червен цвят. Чела съм , че при вгнездяването зацапва околко 8 ден , на мен ми зацапа на 11

Да. При мен се случи същото. Отначало мислех че е нормалният ми цикъл въпреки, че кървенето беше по-различно, но след 1-2 седмици започна да ми става лошо и да повръщам, отидох на лекар, правиха ми изследвания и се оказа че съм бременна.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    По-добре иди на генеколог!

ок обаче егати късмета дето го имам от първия път да забременея при положение , че сме използвали презерватив и не е бил скъсан и момчето даже не свърши. Но нали съм си късметлийка

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jivka6
    ок обаче егати късмета дето го имам от първия път да забременея при положение , че сме използвали презерватив и не е бил скъсан и момчето даже не свърши. Но нали съм си късметлийка
    При такива обстоятелства е съмнително да си бременна. За да забременееш ти трябват сперматозоиди, а щом той не е свършил това трябва да е чудо. Даже и да е свършил щом презерватива не е спукан...
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1.Нормално е да се случи така..
    Но пък ако наистина се притесняваш,
    отиди на гинеколог..
    2.Щом момчето не е свършило в теб,
    надали си бременна..Може би има доста
    малка вероятност,но тя е 1 на 10000
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Всъщност при всички случай иди на генеколог!

10х успокоих се. Малко се притеснявам да отида сама на гинеколог , но с майка ми не става

Супер фен Аватара на Di
    как да си бременна като не е свършил дори
    + тва имало презерватив,който не е скъсан,леле
    не се изказвай неподготвен,прасе

Оо значи няма смисъл да се притесняваш напразно. Щом не е свършил вероятността е нулева. При мен положението беше че не използвахме предпазни мерки, после аз се успокоих тъй като си помислих че ми е дошло, въпреки странния начин на кървене. После вече като разбрахме каква е цялата работа се наложи аборт... Хора изолзвайте презервативи, наистина не е хубаво да се преживяват тези неща на млади години.

Така е. Ние , затова използвахме презерватив , просто когато ти е за първи път се панираш. Вече съм почти сигурна , че не съм бременна , но все пак се притеснявам , защото това кървене беше само 2 дни , цикъла ми обикновенно е 3

Така е. Ние , затова използвахме презерватив , просто когато ти е за първи път се панираш. Вече съм почти сигурна , че не съм бременна , но все пак се притеснявам , защото това кървене беше само 2 дни , цикъла ми обикновенно е 3
    Ако толкова ти е притеснено си вземи тест за бременност за да се успокоиш. Но по принцип е нормално цикъла да има отклонения. Все пак няма нищо страшно да се ходи на гинеколог профилактично, така че ако намираш нещо необичайно като цяло в организма си, отивай.

10х за съветите на всички.

ам обаче има и нещо друго след като свършихме цялата работа се измих и паднаха някакви странни неща като обелена кожа. Дали това не е от презерватива, дали е възможно да се стрие по време на акта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си