.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: помощ

помощ

Здравейте Др.Тийн имам един проблем , постоянно имам чувството че съм болна от нещо и с тази мисъл немога да живея спокойно . Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Проблемът е в теб и в непрекъснатите ти съмнения.Решението е да спреш да си втълпяваш несъществуващи неща.Ако беше болна,това щеше да си го разбрала.

Потърси в интернет Хипохондрия. Тва значи да си въобразяваш, че си болен. Вероятно ще намериш разни съвети. По друг начин не мога да ти помогна.

Град
    София
    Отивай и ти в манастир!!!!!!!!!!!!
    "Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
    ще вперя поглед в мрака да те видя.
    Когато се наситя да те гледам-
    ще те целуна и ще си отида."

Бъди по-точна... страх те е, че ще се разболееш... или непрекъснато си хремава...
    Ако те е страх, че ще се разболееш от нещо и това не ти дава мира, тогава ти препоръчвам един съвет:
    Всеки ден първото нещо, което ще си казваш е "Благодарна съм, че съм здрава". Важно - не, че не си болна, а именно, че си ЗДРАВА. Нека думата "болна" не присъства.
    И изобщо, всеки път, когато се сетиш за това, може да си го повтаряш. И не просто да си го повтаряш, а наистина да си вярваш, довери се на себе си... Ти си силна и здрава! Можеш всичко. Доказано е, че тялото на човек може повече, отколкото даден човек си мисли, че може... Човешкият потенциал е огромен. Просто се довери на тялото си ^^

п.с. внимание - не налагам мнение или съвет, не претендирам, че е задължително правилно... просто казвам собствено мнение по въпроса ^^

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    Цитирай Първоначално написано от Dragonflyelf
    Бъди по-точна... страх те е, че ще се разболееш... или непрекъснато си хремава...
    Ако те е страх, че ще се разболееш от нещо и това не ти дава мира, тогава ти препоръчвам един съвет:
    Всеки ден първото нещо, което ще си казваш е "Благодарна съм, че съм здрава". Важно - не, че не си болна, а именно, че си ЗДРАВА. Нека думата "болна" не присъства.
    И изобщо, всеки път, когато се сетиш за това, може да си го повтаряш. И не просто да си го повтаряш, а наистина да си вярваш, довери се на себе си... Ти си силна и здрава! Можеш всичко. Доказано е, че тялото на човек може повече, отколкото даден човек си мисли, че може... Човешкият потенциал е огромен. Просто се довери на тялото си ^^

п.с. внимание - не налагам мнение или съвет, не претендирам, че е задължително правилно... просто казвам собствено мнение по въпроса ^^
    +1 това е най-добрия съвет който межоеш да получиш.
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Цитирай Първоначално написано от Dragonflyelf

+1 !
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Вероятно е на психична основа. Нещо в подсъзнанието ти те кара да мислиш, че си билна или да си го замовнушаваш.
    Отиди на психиатър, примерно.
    п.п. Не знам защо откакто почнах да уча психология и все за тва подсъзнание си мисля ;\
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си