.

Виж резултатите на анкетата: Любимецът ви от F4

Гласували
3. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Goo Joon Pyo

2 66,67%
  • Song Woo Bin

0 0%
  • So Yi Jung

1 33,33%
  • Yoon Ji Hoo

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен

Фен тема: Boys before flowers

Здравейте! Гледали ли сте сериала?Харесва ли ви?Кои са ви любимци?Какви са ви впечатленията?

Ето линка към сериала!
    http://zamunda.net/browse.php?search...t=0&incldead=1

Резюме : Гимназия "Шинва" - училището за най-привилегированите и богати деца в Корея предстои да преживее най-бурните си моменти, след като в него по стечение на обстоятелствата влиза Гюм Джан Ди - енергично момиче от обикновено и бедно семейство. Нейните надежди са да не бие много на очи и да не се забърква в неприятности, но съдбата няма друга работа и я изправя срещу най-влиятелните и известни момчета в гимназията, известни като групата F4.
    Нейните спокойни дни приключват когато тя получава "Червеният картон" - символът на F4, с който те й обявяват война. Сблъсъкът между разглезеният и капризен лидер на F4 - Гу Джун Пьо и устата Гюм Джан Ди, води до поредица от събития, в които любовта, приятелството, доверието и гордостта са поставени пред изпитания, които преобръщат целият им живот и ги принуждават да осъзнаят истинските неща, за които си струва да се бориш.
    Сериалът е базиран на популярната манга "Hana Yori Dango" от Камио Йоко и е третата поредна нейна екранизация след японската и тайвандската версия, поради което се радва на изключителен успех не само в Южна Корея, но и из целия азиатски район.

Мега фен
    Ъп

Град
    Варна
    Не съм го гледала , но имам намерение да прочета първо мангата и след това да го вида ! Много благодаря за предложението !
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    НИКОГА.

ТОВА Е СВЕТОТАТСТВО ПРОТИВ СВЕТОВНИЯ РЕД!!!

КЛАДА ЗА ХОРАТА, КОИТО СИ ПРИЗНАВАТ ЧУВСТВАТА

Град
    Варна
    аз май размилих за мангата http://manga.animea.net/hana-yori-dango.html ще ми се озорят чаптърите
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    НИКОГА.

ТОВА Е СВЕТОТАТСТВО ПРОТИВ СВЕТОВНИЯ РЕД!!!

КЛАДА ЗА ХОРАТА, КОИТО СИ ПРИЗНАВАТ ЧУВСТВАТА

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Фенче

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си