Здравейте. Не сикам да правя поредната тъпа тема и се надявам да я приемете ок. Та значи с приятелят ми правим секс без презарватив. Той се владее изключително добре и никога не сме имали проблем. Водим полов живот заедно от 1 година насам. Когато съм се съмнявала винаги съм си правила тестове, ходя си на гинеколог и т.н. не съм безотговорна. Обаче имам един ? Вие ползвате ли противозачатъчни? Говорих с една приятелка на тази тема преди няколко дена и тя каза, че това е доста сигурен вариант като го правим без и да пробвам. Но трябва да се посъветвам с гинеколога си и тя да ми каже какви да почна да пия. Но приятелката ми ми каза, че имало странични ефекти при нея като умора и т.н. Та идеята ми е преди да отида на преглед да съм малко по запозната по въпроса и да не изглеждам невежа. Знам какво представляват и какво им е действито и тези неща вече съм проверила, но ме интересува като цяло какви има в аптеките, по какво се различават и нз. На 18 съм и мисля, че не ми е рано да пия или каквото и да е там. Просто искам да ви попитам вие използвате ли, какво ви е мнението за тях и т.н. Надявам се темата да не ви се стори глупава. Мерси предварително