миналата година си бях харесала ацките такива високи и всички ме обеждаваха че са мн курченски и се отказах
ДА . Не мога да ти кажа точен магазин,защото не помня.. Но в МОЛА на Цариградско е пълно с такива има доста магазини с такива ботуши ..![]()
Има различни модели черно/бежаво![]()
Аз също си ги харесах защото за изчистени и семпли а нагоре широки, но бях с една приятелка и според нея са отвратителни ..
И незнам защо ми хрумна,че само аз ги харесвам но явно не е така![]()
ла-ла-ла
Даже сайта от който си дала снимката има магазин, пише си адреса. Търси го на Пиротска.
В Калиопето има кафяви, но сигурно и черни ще има. Мн са хубави![]()
По Пиротска също ще има, според мен.
Точен магазин не мога да ти кажа, но сто процента имате. В Пловдив почти във всеки магазин имаше толкова високи..
П.С: На мене много ми харесват, ама искам и боти, и ботуши по-нормална дължина и много ще стане ако си взема и такива.
От Пиротска една приятелка си взе такива миналата година.И тази трябва да има![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
в паоло ботичели в Бургас има подобни, много са якиии
Супер са ботушките. Мисля, че в Ню Йоркър имаше. Аз две години обърнах София да си търся и не можах да намеря, явно тази година и у нас им е дошла модата![]()
на ПИротска или в някой от моловете със сигурност ще намериш![]()
В Deichmann в Бургас има. При вас предполагам - също.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.