- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли такива?
Има ли момичета и момчета и които са изкали просто да изчукате някой-някояПримерно виждате момиче,момче в дискотека или някъде другата супер пичка или пич
и си казвате тоя -тая ще я чукам
(ама говорим за непознат човек
![]()
![]()
) колко от вас са оспявали
![]()
sleda ot lubovta
Че на 99% от момчетата им се случва ... много често просто като си вървиш по центъра ... или просто си в някое кафе ..
Чак пък 99 %Първоначално написано от OneGuy
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ако излъгах някой да ме поправи ...не само че са 99% ... ами и става почти всеки денПървоначално написано от Princessani
![]()
О даааааа![]()
![]()
![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
Случвало ми се е много пъти като видя някоя да си го помисля това, но най-близко съм се доближавал само до запознаване![]()
хаха естествено,че съм си го помисляла ,но нищо не се случва![]()
Hostis Honori Invidia
вече карам 20 година и 5 години близо от живота ми минаха в това ...никога не съм си имала както казвате думата гадже ..просто си живея ...но сега отивам в друг град студентка вече,,което е малко кофти
Даа, вчера видях за малко един адвокат на майка ми ... Страхотен беше. Преди това съм говорила с него по телефона. Невероятен стил на изказване.
Имаше и един технически ръководител преди година (май) , беше младок на около 24 , страхотен беше и той.
За други сега не мога да включа, но ми се е случвало.
Разбира се , не съм правила секс с тяхНо от запознанството да ти омекнат коленете ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Да и то всеки път като съм на дискотека или не само на дискоте и зависи вече дали ще стане или не...![]()
Да и аз съм помисляла,но само до там.Първоначално написано от Cucko0
Моногамна съм...Не си падам по секса за една вечер и затова и не се заглеждам дали някой ще ми хареса за секс,пък камо ли да го нападна![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Случвало ми се е някои да ме впечетли с външния си видили с начина си на изказване до такава степен, че да изгубя и ума и дума... но не ми се е случвало да срещна някои, от когото да искам само и единствено ебане...
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Като видиш яка мацка за какво да си мислиш? Как ще печете баница ли?
Естествено, че всяка фибра от тялото ми се чуди как да я натика в креватаЕ с някой става, ама трябва да се пробва човек, а не само да вика абе неа стане...
мнооого пъти съм го казвала и само 1 го направих но то е друг случай защото сега с въпросният ходим![]()
ами иСкал съм,но не съм Успявал
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
Случва се тук-таме ... ОбачИ до сега не съм предприемал нищо :P
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Май на всички ни се е искало, но само дотам.![]()
Лошото е, че напоследък се навъдиха доста впечатляващи девойки и ако трябва да ги занимавам всичките, няма да имам време за нищо друго.
На кое нормално момче не му минава през ума!?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
и при жените е така, но повечето не си го признават![]()
Има има,то си е човещинка бе майна!
Ивито!Моята секс френдка!