- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв е идеалът ви за момиче или момче?
На село така ли се нагрубяватеПървоначално написано от MsIrony
![]()
![]()
![]()
Давай продължавай да се излагаш,доста жал ми е за теб и жалките ти опити да си интересен/а![]()
Предупредих те да не пишеш,ако няма какво да кажеш.
Едно така и НЕ мога и НЕ мога да разбера-ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ всички се затваряте в някакви рамки и измислени идеали?Чакате само да дойде най-перфектният и в това време изпускате трима други,които не са толкова съвършени,колкото ви се иска...Не осъзнавате ли,че перфектни хора няма и няма и да има и е адски ТЪПО да търсите момичето/момчето най-най...Примирете се с по-"земните" хора около вас и започнете да ги забелязвате...Лично аз никога не съм си поставяла такива шаблони,защото е някак измислено за мен...Опознавам човека и ако ми допадне,значи съвпада с моя "идеал"...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
На скоро осъзнах, че нямам идеал за момче. Имам някакви предпочитания, но пък в момента в който видя човека и поговоря с него, мога да преценя дали го харесвам или не. Не е като да видя, че е рус и да кажа:"Ами не... рус е, не става". Много зависи от самия човек...
Иначе ако се върна назад, момчетата които съм си харесвала са толкова различни, че един с един нямат никаква ама никаква прилика. Кой рус със сини очи, кой със зелени, кой с кестенява коса, кой с черна. Въобще от всичко по малко...
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
Аз пък не разбирам,кое точно не разбра от това,което каза Sh@d0w.Изрази се точно и ясно,с линка към видеото показва,какъв е неговият идеал,а не дали си вярва,че ще бъде някога с такава жена....все пак темата е "какъв е идеалат ви за момче и момиче?",а не "вярвате ли си,че ще бъдете с идеалът ви?"...та аз не разбрах какво общо има мозъчния капацитет и въобще дали тук е най-правилно да се намесва аватара и ника?...Първоначално написано от MsIrony
![]()
.... дори според мен тук няма място и за грубости.
Нямам определен идеал по който преценявам човека дали става или не.Може би за да ми хареса едно момче трябва да ме впечатли с нещо ,но предполагам и при останалите е така,но какво е това нещо не знам ,но със сигурност не е нещо определено.![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
хора!!! абсолютно всеки си има идеал - може да излиза всякакви хора с различни коси и очи и да ги харесва или дори обича но просто за всеки има идеал !!!Първоначално написано от hgfh
![]()
![]()
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
черна коса , поглед сладък , хубав глас![]()
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Тук не става дума за качества, нали?
Значи е черна коса, светла кожа и зелени или сиви очи. Да има широк гръб, но да не е много мускулест. Да има плътен и дебел... глас!![]()
Не, наистина съм серизна за последното. Такъв глас само да го чуя и може да ме подлуди.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
аз не знам к'во да следвам след 2 годинки...ти за идеал питаш![]()
парадокс,а?!!!
Иначе ако това се брои - привличат ме момчета с черна коса![]()
умни,забавниоф...аре стига...
ПП:![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ако наистина те привличат умни момчета, браво.
Идеалът ми за момиче е ТЯ![]()
Оф, айде стига с тия глупости, да не би да си избираш приятеля по теглото/височината/очите/косата/кожатаИдеалите са за ограничените хора, защото по този начин един вид се ограничаваш до една представа, докато изпускаш толкова шансове. Обикновено и да имаш някакви тъпи образи, те не съвпадат с половинката ти, в повечето случаи
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Бреййй и колко годишна глава сътвори това ..
Какъв ти е проблема, това си е моето мнение, не те карам да се съгласяваш с мен ( бахти хората, вече ще ти отнемат и правото да се изказваш )Първоначално написано от OneGuy
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
Нищо такова не исках да кажа ... просто попитах защото в мнението беше вложена мисъл ...Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Извинявай тогава, помислих, че се заяждаш, вече съм свикнала или просто така ми прозвучаПървоначално написано от OneGuy
А колкото до въпроса, на 16
![]()
изобщо нямам идеалл за външния вид - или ми допада или неее ... това ее (sun) обачее си имам един списък заа идеалното момче .. :d
1.да ме обича
2.да ме уважава
3.да е мил
4.да е забавен
5.да има хубава усмивка
6.да не изневерява
7.да ме ревнува,ама в рамките на нормалното деее,не някакъв обсебващ..
8.даа имаме общи теми за разговорр ии да можем да си говорим с часове
9.да се занимава със някакъв спорт
10.да ми има доверие
ейй туй са ми изискваниятаа ..
ии по възможност да има сестра :d нззз,забелязала съм,че момчетата които има сестри независимо по-малки или по -големи от тях са няквиии по различниии поо си допадам с тяхии такамм
8.даа имаме общи теми за разговорр ии да можем да си говорим с часове
Как изобщо може да тръгнеш с някой с които нямаш общи теми ...
Лол, естествено че не избираме приятеля си по теглото/височината/очите/косата/кожата. За това и някои хора не са толкова повърхностни. Не намирам нищо ограничено да имаш идеал за човек. По-скоро това подсказва, че познаваш себе си и своите желания. По никакъв начин не значи, че търсим само момче, които отговаря на написаното. Поради това, че характерът е много по-важен и ако намерим момче, което притежава стойностни [за нас] качества, то външния вид може ДО НЯКАКВА степен да се пренебрегне. Всичко това е доста близко до ума. И ако за теб са глупости, тези които са писали по темата не ги намират за глупости. Както ти сама каза...Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Нямам си идеал. За пореден път го пиша: харесвала съм АБСОЛЮТНО всякакъв тип момчета. Да речем, че се впечатлявам и са ми супер милички високи момчета/мъже със зелени очи и огромни тръпчинки, когато се усмихнат.![]()
О боже...Първоначално написано от mArMaLaDkA
противоположностите се ривличат а темите бързо се създаватПървоначално написано от OneGuy
![]()
точно на моя пост от цялата тема ли намери да се възмущаваш?Първоначално написано от OneGuy
Не съм се възмутил миля моя мардмаладке![]()