.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от MsIrony
    Ти ще ми кажеш къде да пиша или не ,палячо,клоун
    Аз каквото имах ти го казах ,айде пътя и при овцете смешник
    На село така ли се нагрубявате

Давай продължавай да се излагаш,доста жал ми е за теб и жалките ти опити да си интересен/а

Предупредих те да не пишеш,ако няма какво да кажеш.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Едно така и НЕ мога и НЕ мога да разбера-ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ всички се затваряте в някакви рамки и измислени идеали?Чакате само да дойде най-перфектният и в това време изпускате трима други,които не са толкова съвършени,колкото ви се иска...Не осъзнавате ли,че перфектни хора няма и няма и да има и е адски ТЪПО да търсите момичето/момчето най-най...Примирете се с по-"земните" хора около вас и започнете да ги забелязвате...Лично аз никога не съм си поставяла такива шаблони,защото е някак измислено за мен...Опознавам човека и ако ми допадне,значи съвпада с моя "идеал"...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

На скоро осъзнах, че нямам идеал за момче. Имам някакви предпочитания, но пък в момента в който видя човека и поговоря с него, мога да преценя дали го харесвам или не. Не е като да видя, че е рус и да кажа:"Ами не... рус е, не става". Много зависи от самия човек...
    Иначе ако се върна назад, момчетата които съм си харесвала са толкова различни, че един с един нямат никаква ама никаква прилика. Кой рус със сини очи, кой със зелени, кой с кестенява коса, кой с черна. Въобще от всичко по малко...
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

Град
    Варна, моретоо :)
    ...

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    ^ Вярваш ли си че някога ще си с такава жена?
    Е аз ти казвам идеала ми какъв е,а това дали ще бъда е друг въпрос.Всеки се стреми към идеалите си,ако ме разбираш
    не ,не те разбирам ,говориш ми на глухото ухо
    Аз пък не разбирам,кое точно не разбра от това,което каза Sh@d0w.Изрази се точно и ясно,с линка към видеото показва,какъв е неговият идеал,а не дали си вярва,че ще бъде някога с такава жена....все пак темата е "какъв е идеалат ви за момче и момиче?",а не "вярвате ли си,че ще бъдете с идеалът ви?"...та аз не разбрах какво общо има мозъчния капацитет и въобще дали тук е най-правилно да се намесва аватара и ника?... .... дори според мен тук няма място и за грубости.

Нямам определен идеал по който преценявам човека дали става или не.Може би за да ми хареса едно момче трябва да ме впечатли с нещо ,но предполагам и при останалите е така,но какво е това нещо не знам ,но със сигурност не е нещо определено.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от hgfh
    Нямам определен идеал по който преценявам човека дали става или не.Може би за да ми хареса едно момче трябва да ме впечатли с нещо ,но предполагам и при останалите е така,но какво е това нещо не знам ,но със сигурност не е нещо определено.
    хора!!! абсолютно всеки си има идеал - може да излиза всякакви хора с различни коси и очи и да ги харесва или дори обича но просто за всеки има идеал !!!
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Град
    Philippines
    черна коса , поглед сладък , хубав глас
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тук не става дума за качества, нали?
    Значи е черна коса, светла кожа и зелени или сиви очи. Да има широк гръб, но да не е много мускулест. Да има плътен и дебел... глас!
    Не, наистина съм серизна за последното. Такъв глас само да го чуя и може да ме подлуди.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

аз не знам к'во да следвам след 2 годинки...ти за идеал питаш
    парадокс,а?!!!
    Иначе ако това се брои - привличат ме момчета с черна коса
    умни,забавни оф...аре стига...
    ПП:
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен
    Ако наистина те привличат умни момчета, браво.

Идеалът ми за момиче е ТЯ

Оф, айде стига с тия глупости, да не би да си избираш приятеля по теглото/височината/очите/косата/кожата Идеалите са за ограничените хора, защото по този начин един вид се ограничаваш до една представа, докато изпускаш толкова шансове. Обикновено и да имаш някакви тъпи образи, те не съвпадат с половинката ти, в повечето случаи
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Оф, айде стига с тия глупости, да не би да си избираш приятеля по теглото/височината/очите/косата/кожата Идеалите са за ограничените хора, защото по този начин един вид се ограничаваш до една представа, докато изпускаш толкова шансове. Обикновено и да имаш някакви тъпи образи, те не съвпадат с половинката ти, в повечето случаи

Бреййй и колко годишна глава сътвори това ..

Цитирай Първоначално написано от OneGuy

Какъв ти е проблема, това си е моето мнение, не те карам да се съгласяваш с мен ( бахти хората, вече ще ти отнемат и правото да се изказваш )
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.

Какъв ти е проблема, това си е моето мнение, не те карам да се съгласяваш с мен ( бахти хората, вече ще ти отнемат и правото да се изказваш )
    Нищо такова не исках да кажа ... просто попитах защото в мнението беше вложена мисъл ...

Нищо такова не исках да кажа ... просто попитах защото в мнението беше вложена мисъл ...
    Извинявай тогава, помислих, че се заяждаш, вече съм свикнала или просто така ми прозвуча А колкото до въпроса, на 16

изобщо нямам идеалл за външния вид - или ми допада или неее ... това ее (sun) обачее си имам един списък заа идеалното момче .. :d

1.да ме обича
    2.да ме уважава
    3.да е мил
    4.да е забавен
    5.да има хубава усмивка
    6.да не изневерява
    7.да ме ревнува,ама в рамките на нормалното деее,не някакъв обсебващ..
    8.даа имаме общи теми за разговорр ии да можем да си говорим с часове
    9.да се занимава със някакъв спорт
    10.да ми има доверие

ейй туй са ми изискваниятаа ..

ии по възможност да има сестра :d нззз,забелязала съм,че момчетата които има сестри независимо по-малки или по -големи от тях са няквиии по различниии поо си допадам с тях ии такамм

Как изобщо може да тръгнеш с някой с които нямаш общи теми ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Лол, естествено че не избираме приятеля си по теглото/височината/очите/косата/кожата. За това и някои хора не са толкова повърхностни. Не намирам нищо ограничено да имаш идеал за човек. По-скоро това подсказва, че познаваш себе си и своите желания. По никакъв начин не значи, че търсим само момче, които отговаря на написаното. Поради това, че характерът е много по-важен и ако намерим момче, което притежава стойностни [за нас] качества, то външния вид може ДО НЯКАКВА степен да се пренебрегне. Всичко това е доста близко до ума. И ако за теб са глупости, тези които са писали по темата не ги намират за глупости. Както ти сама каза...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Нямам си идеал. За пореден път го пиша: харесвала съм АБСОЛЮТНО всякакъв тип момчета. Да речем, че се впечатлявам и са ми супер милички високи момчета/мъже със зелени очи и огромни тръпчинки, когато се усмихнат.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Нямам си идеал. За пореден път го пиша: харесвала съм АБСОЛЮТНО всякакъв тип момчета. Да речем, че се впечатлявам и са ми супер милички високи момчета/мъже със зелени очи и огромни тръпчинки, когато се усмихнат.
    О боже...

Повече от фен

Как изобщо може да тръгнеш с някой с които нямаш общи теми ...
    противоположностите се ривличат а темите бързо се създават

О боже...
    точно на моя пост от цялата тема ли намери да се възмущаваш?

Не съм се възмутил миля моя мардмаладке

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си