- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв е идеалът ви за момиче или момче?
Ами по скоро учудване ... как може пример някой 2 метра да ти се струва миличък като е 2 МЕТРА и те гледа като от далеко :Д като от стълб
Е, под висок разбирам 1.80-1.86 примерно. Ако е по-висок ме заболява врата, докато го погледна в очите.![]()
Е да де ама е добре да се уточнява за какви мерки става въпрос щото през моите очи звучеше странно ... че като малък много съм расъл и ... си викам брей ... сега пък и миличък ли ще изглеждам
Не бе стига ... едвали ... не вярвам ...може и да съм със зелени очи ... ама като се усмихна нямам трапчинки![]()
Имам мускулна треска на устат от усмихване ... ама толкова широка че да имам тръпчинки не мога![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще се постарая значи![]()
забавна с чувство за хумор да пие алкохол и да носи на бой! аа също така да е стандартна в кръста и всички зъби да са и на мястото !
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
ти изобщо четеш ли какво съм написала - хора!!! абсолютно всеки си има идеал - може да излиза всякакви хора с различни коси и очи и да ги харесва или дори обича но просто за всеки има идеал !!!Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Ебати тъпото е да имате някви идеали.. висок, рус, черен, с голям нос с малка пи*ка...
Аз мога да съм с всякво момиче, може да е къдрава, може да е рошава, може да е всяква... стига да ми харесва
ако жените са различни от чалга - не стават
Изобщо,различно = лошо,а общоприето = правилно
Всъщност така е по-добре за нас останалите като се замисля
глупостта около мен ме уморява
Като малка си имах идеал за момче, но с годините схващам, че харесвам това, което е далеч от бившия ми идеал. Изглежда не се придържам към някакъв тип момчета.
Според мен няма тип момчета/момичета ... много е тъпо , когато някой си поставя граници .. трябва да е рус/а , синеок/а .. и т.н ... и не мога да разбера хората , които си хващат така наречените " ВИПЧЕТА " .. пълна простотия .. ако няма акъл и не можеш да си кажеш 1 приказка с него/нея , не може да те утеши или поне да опита когато ти е тежко и трудно ... то тогава защ0 въобще си с него..? за да се изфукаш ?? ... за това аз винаги гледам характера .. малко чар и интелигентност са достатъчни![]()
pair of tits, low voice, wide mouth
Temet Nosce
벨야카
хах, до сега си говорихме за това с един приятел...
аз нямам идеали за външност и характер примерно. смисъл момчета, които съм харесвала в различни етапи от живота ми са супер различни и по двата параграфа. не разбирам хората, които си имат някакви конкретни критерии за противоположния пол.
Просто срещаш някой, допадате си и нещата започват да се случват
но, ако трябва да бъда на 100% честна- привличат ме адски силно високи момчета.не знам на какво се дължи този факт, при условие, че съм дребничка. но просто е така![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone