.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    а за какво тогава беше това възклицание?

Ами по скоро учудване ... как може пример някой 2 метра да ти се струва миличък като е 2 МЕТРА и те гледа като от далеко :Д като от стълб

Е, под висок разбирам 1.80-1.86 примерно. Ако е по-висок ме заболява врата, докато го погледна в очите.

Е да де ама е добре да се уточнява за какви мерки става въпрос щото през моите очи звучеше странно ... че като малък много съм расъл и ... си викам брей ... сега пък и миличък ли ще изглеждам

Бе може и да изглеждаш, знае ли човек?

Не бе стига ... едвали ... не вярвам ...може и да съм със зелени очи ... ама като се усмихна нямам трапчинки

Значи не се усмихваш достатъчно широко.

Имам мускулна треска на устат от усмихване ... ама толкова широка че да имам тръпчинки не мога

Хората използват едва 10% от потенциала си.

Ще се постарая значи

забавна с чувство за хумор да пие алкохол и да носи на бой! аа също така да е стандартна в кръста и всички зъби да са и на мястото !
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Оф, айде стига с тия глупости, да не би да си избираш приятеля по теглото/височината/очите/косата/кожата Идеалите са за ограничените хора, защото по този начин един вид се ограничаваш до една представа, докато изпускаш толкова шансове. Обикновено и да имаш някакви тъпи образи, те не съвпадат с половинката ти, в повечето случаи
    ти изобщо четеш ли какво съм написала - хора!!! абсолютно всеки си има идеал - може да излиза всякакви хора с различни коси и очи и да ги харесва или дори обича но просто за всеки има идеал !!!
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Ебати тъпото е да имате някви идеали.. висок, рус, черен, с голям нос с малка пи*ка...

Аз мога да съм с всякво момиче, може да е къдрава, може да е рошава, може да е всяква... стига да ми харесва

ако жените са различни от чалга - не стават

Изобщо,различно = лошо,а общоприето = правилно

Всъщност така е по-добре за нас останалите като се замисля
    глупостта около мен ме уморява

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Като малка си имах идеал за момче, но с годините схващам, че харесвам това, което е далеч от бившия ми идеал. Изглежда не се придържам към някакъв тип момчета.

Според мен няма тип момчета/момичета ... много е тъпо , когато някой си поставя граници .. трябва да е рус/а , синеок/а .. и т.н ... и не мога да разбера хората , които си хващат така наречените " ВИПЧЕТА " .. пълна простотия .. ако няма акъл и не можеш да си кажеш 1 приказка с него/нея , не може да те утеши или поне да опита когато ти е тежко и трудно ... то тогава защ0 въобще си с него..? за да се изфукаш ?? ... за това аз винаги гледам характера .. малко чар и интелигентност са достатъчни

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    pair of tits, low voice, wide mouth
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    хах, до сега си говорихме за това с един приятел...
    аз нямам идеали за външност и характер примерно. смисъл момчета, които съм харесвала в различни етапи от живота ми са супер различни и по двата параграфа. не разбирам хората, които си имат някакви конкретни критерии за противоположния пол.
    Просто срещаш някой, допадате си и нещата започват да се случват

но, ако трябва да бъда на 100% честна- привличат ме адски силно високи момчета.не знам на какво се дължи този факт, при условие, че съм дребничка. но просто е така
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си