- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му кажа
вчера с приятеля ми правихме секс за пръв път, аз не съм девствена не ми беше първия пътноо мууу е много ама много малък
той сигурно за това ходи на фитнес всеки ден да си компенсира
![]()
той много ме обича но за мен секса е на първо място и не мога да се оставя да бъда оправяна от 10 сантиметров
![]()
как да му кажа че искам да скъсаме без да го засегна
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362099
Аааа.. хора страшни сте!
Та сега не мога да разбера, момче ли си, момиче ли си, или си сменяш пола когато решиш. Днес момиче, утре момче..
Ами като първо , ти си една тъпа и безчувствена п**** щом за теб всичко е секса не ми се мисли как имаш приятел , второ ти сигурно не го заслужаваш , жал ми е за него ! Трето , няма как да му го кажеш без да го засегнеш , та ти късаш с него само защото пишката му е 10 сантиметра![]()
![]()
![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
Прегледах и другите ти постове , ти последно какво си момче или момиче , тази тема е fake ... Имаш един пост в който пишеш че си изнасилваН сексуално от двамата си хомусексуални братя ?
Ми терай си друг дек му е голем онаа работа що да ти кажа ако не му кажи братоо не ставаш и за секс ..
:Д
не е вярно докажи че имам такъв постПървоначално написано от FenaNaGei4eto
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362197 това "БЕШЕ" линка поста но сега пише че го няма , хитър/ра си , но аз ще докажа че темата ти е ебавка !Първоначално написано от 0409
![]()
![]()
Просто го запознай с някой друга и така излез от тая цялата ситуация ,аз така правяПървоначално написано от 0409
![]()
мъжете не са много умни
![]()
sleda ot lubovta
жалкото е че той си вярва и изобщо не се притеснява от товаПървоначално написано от Princessani
направо го съжалявам
![]()
Това, че ТИ имаш черна дупка между краката и че квото и да попадне в нея изглежда незначително, не означава че приятеля ти има малък пенис...
ПринцесАни ти се радвай, че мъжете не са много умни та да можеш да им подхвърлях по някой лев та да има кой да те изчука![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Баси как се правиш, никой ли неможе да разбере че темата е ебавка , той/тя лъже и е тъп/а курва/кучи син !Първоначално написано от 0409
![]()
ТИ СИ СУПЕР ЗЛЕ.докажи го като казваш нещо трябва да има с какво да го защитишПървоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако ти плащаш на някой или по скоро правиш секс за пари не значи ,че всички го правим.
sleda ot lubovta
И що трябва да се обижда?Първоначално написано от FenaNaGei4eto
sleda ot lubovta
Ей, путьо.Първоначално написано от 0409
![]()
Установи си пола.
![]()
Темата я няма иначе се заклевам имаше такава темаПървоначално написано от Princessani
![]()
Аз говорих за изказването на мацката по мой адрес ,а не на теб .Иначе да може и да е имало такава тема.Първоначално написано от FenaNaGei4eto
![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от Princessani
Ти сама го беше написала в темата "защо всички, които познавам искат само да ме е*ат" !!!!!!!! Но си изтри мненията щото показа на целия форум колко си изпаднала. САМА НАПИСА, ЧЕ ПЛАЩАШ ЗА ДА ТЕ Е*АТ !!!!!!!!!!!!! Ама като се усетиш колко си безумно тъпа и почваш да си триеш съобщенията......
Ти страдаш от шизофрания ,аз да не съм теб да плащам на някой .Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Говори си не ми пречишАма не аз си трия съобщенията щото ме е срам от себе си...
![]()
Мен или теб те е срам от себе си ? Чакай да помисля ,кой ли не иска да се покаже снимки дали си жена или мъж? Помисли малко преди да говоришПървоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
![]()
Ако ме беше страм нямаше да си кача снимки
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
10см. и мен не ме устройват .Като си имам 16-17, за какво са ми 10. Казваш му, че сексуално не си пасвате и точка.
Жалко, че си фейк. Темата ми хареса![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Бауш знаеш ли какво е? Е ти си дефиницията.. Болен мозък без никакъв личен живот си измисля истории във форум, ти си абсолютно жалък/жалка.Първоначално написано от 0409