- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- побърквам се..буквално :х
лошото на излизането с компания е,че той е от компанията....а за първата крачка,не знам,страх ме е да не бъда отхвърлена :/ Иначе се опитвам да го забравя,и тъкмо когато си мисля,че съм излезнала от филма нещо ми ства и една негова дума или прегръдка ме връща отново.........
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
рано или късно 6е го забравиш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Гадното е,че когато харесваш някого наистина и той се държи добре с теб..смисъл има ги искрите и когато сте разделени и ти не си срещеш друг....продължаваш да си мислиш за т'ва момче и си го навиваш все повече и повече на пръста.За жалост става така,но ние момичетата(повече ние) се привързваме и ....после страдаме и пак самите ние си го правим де. Горе главата..опитай се да си харесаш някой и чрез него да го забравиш..макар че при мен и тва не помогна ..![]()
Звучиш ми като нископлатен редактор на вестник Лична Драма в силните им години .. Спри се не може да разсъждаваш .Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Аз съм си казала мнението на първата страница
Bitch
Любов с любов се забравя ....
Не можеш,но трябва да му теглиш една и да продължиш напред.Не позволявай да си играчка на поредния купон!Просто няма смисъл,само страдаш.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
и аз не искам да съм му играчка....но имам чувстово,че ако пак имам възмойност дори и да знам,че ще е за една вечер пак бих му се вързала.............
иначе благодаря много на всички за мненията![]()
Точно заради това той те търси,когато си поиска.Защото знае,че си лесна и винаги ще му вържеш.Промени това.Дай му да разбере,че не си толкова лесна,колкото го оставяш да си мисли.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
работата е там,че не мога...прекалено много съм се запалила по него.Ох не знам.....за сериозна връзка шанс няма,дори и да е имало, вече............единствената възможност да сме заедно (ако изобщо има друга такава) вероятно пак ще е като предишните :/// Разбирам,че нямаме бъдеще.Знам,че с времето ще го забравя,вероятно друг ще дойде ама супер много исках и още искам да се получи и съжеляевам,че не направих нищо по въпроса когато можеше.Както и да е,мерси пак на всички
))
Моето положение.. той беше перфектния .. разликата от темата обаче е,че ходихме .. докато между вас е нямало все още нищо.. и така и така не мога да го забравя![]()
Напълно те разбирам, ако искаш вярвай - в същото положение съм и аз, само че ние се запознахме в една дискотека и уж всичко започна просто така, а пък аз глупавата - хлътнах. И всеки път си казвам - тази вечер ако го видя в дискотеката тотално ще го игнорирам, но не се получава. Проблемът е, че аз от самото начало знаех какъв е, но въпреки това не се спрях.. Мислех си, че може би ще се получи нещо, но уви. Възможно е при теб да е друго, знам ли. Та моят съвет е да му предложиш да излезете на кафе и да си поговорите, абсолютно нищо не губиш. Нали не искаш след време да се питаш ''Какво, ако..?"![]()
You say I'm fixed, but I still feel broken..