.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    лошото на излизането с компания е,че той е от компанията....а за първата крачка,не знам,страх ме е да не бъда отхвърлена :/ Иначе се опитвам да го забравя,и тъкмо когато си мисля,че съм излезнала от филма нещо ми ства и една негова дума или прегръдка ме връща отново.........
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    рано или късно 6е го забравиш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Гадното е,че когато харесваш някого наистина и той се държи добре с теб..смисъл има ги искрите и когато сте разделени и ти не си срещеш друг....продължаваш да си мислиш за т'ва момче и си го навиваш все повече и повече на пръста.За жалост става така,но ние момичетата(повече ние) се привързваме и ....после страдаме и пак самите ние си го правим де. Горе главата..опитай се да си харесаш някой и чрез него да го забравиш..макар че при мен и тва не помогна ..

Град
    В ироничните мисли..
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Миличка,не си прави напразни илюзии,че ще сте заедно...За него си била просто зарибявка на няколко поредни купона и щом се е нацелувал с теб е изгубил интерес...Забрави го и започни да забелязваш момчетата около теб-той НЕ заслужава да страдаш така за него...Продължи напред
    Звучиш ми като нископлатен редактор на вестник Лична Драма в силните им години .. Спри се не може да разсъждаваш .
    Аз съм си казала мнението на първата страница
    Bitch

Любов с любов се забравя ....

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    да уточним...всъщност заедно не сме били.Всичко започна преди няколко месеца на един купон(сигурна само от това изречение ви става ясно на кво ниво са ни отношенията)След въпростия купон,на който само се целувахме той ме търсеше...в смисъл пишеше ми...закачки някакви.Когато излизахме с компанията пак имаше по-специално отношение ама до там.На мен ми стана ясно,че не търси сериозна връзка.И нищо до следващия купон,на който пак той направи първата крачка.После позната история все едно нищо.След това пак купон...пак двамата и пак той първата крачка.Надявах се лятото да излезе нещо но аз бях цял август с родителите ми извън България.Върнах се и сега сме на ниво приятели.Когато му пиша не показва никаква заинтересованост (за разлика от преди когато си пишехме в началото) а вън сме просто приятели.Та за това казвам,че няма да сме заедно (въпреки,че се надявам много) И въпреки това не мога да намеря начин да кажа ''майната му'' и да продължа........
    Не можеш,но трябва да му теглиш една и да продължиш напред.Не позволявай да си играчка на поредния купон!Просто няма смисъл,само страдаш.

Град
    `Soмэewhэrэ...
    и аз не искам да съм му играчка....но имам чувстово,че ако пак имам възмойност дори и да знам,че ще е за една вечер пак бих му се вързала.............
    иначе благодаря много на всички за мненията

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    и аз не искам да съм му играчка....но имам чувстово,че ако пак имам възмойност дори и да знам,че ще е за една вечер пак бих му се вързала.............
    Точно заради това той те търси,когато си поиска.Защото знае,че си лесна и винаги ще му вържеш.Промени това.Дай му да разбере,че не си толкова лесна,колкото го оставяш да си мисли.

Град
    `Soмэewhэrэ...
    работата е там,че не мога...прекалено много съм се запалила по него.Ох не знам.....за сериозна връзка шанс няма,дори и да е имало, вече............единствената възможност да сме заедно (ако изобщо има друга такава) вероятно пак ще е като предишните :/// Разбирам,че нямаме бъдеще.Знам,че с времето ще го забравя,вероятно друг ще дойде ама супер много исках и още искам да се получи и съжеляевам,че не направих нищо по въпроса когато можеше .Както и да е,мерси пак на всички ))

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Моето положение.. той беше перфектния .. разликата от темата обаче е,че ходихме .. докато между вас е нямало все още нищо.. и така и така не мога да го забравя

Напълно те разбирам, ако искаш вярвай - в същото положение съм и аз, само че ние се запознахме в една дискотека и уж всичко започна просто така, а пък аз глупавата - хлътнах. И всеки път си казвам - тази вечер ако го видя в дискотеката тотално ще го игнорирам, но не се получава. Проблемът е, че аз от самото начало знаех какъв е, но въпреки това не се спрях.. Мислех си, че може би ще се получи нещо, но уви. Възможно е при теб да е друго, знам ли. Та моят съвет е да му предложиш да излезете на кафе и да си поговорите, абсолютно нищо не губиш. Нали не искаш след време да се питаш ''Какво, ако..?"
    You say I'm fixed, but I still feel broken..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си