.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...

побърквам се..буквално :х

Направо не знам какво ми става........толкова много искам да съм с него.Нищо друго не искам.Нищо друго не ме интересува...само за него мисля постоянно.И най-лошото е,че няма да сме заедно...знам го,но дълбоко в мен все още има надежда.Не знам защо...просто не мога да продължа напред...да загърбя това,което стана.Става ми толкова тъжно като си помисля,че аз ден и нощ мисля само за моментите ни заедно,а за него едва ли не нищо не се е случило.Осъзнавам,че до голяма степен съм се филмирала обаче не мога и не мога да си изкарам тоя филм от главата.Не,че нямам приятели,с които да споделя,но прососто тъпча на едно и също място и просто искам да чуя съвети и от други хора..........Благодаря на тези,които го прочетоха
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на radeberger
    С времето ще го забравиш. Може и да срещнеш някой по-добър.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Дай да уточним... вие сте ходили, после скъсали и сега ти го искаш обратно или никога не сте били заедно, но ти си нещастно влюбена в него?
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Да, трудно е. Адски трудно. Била съм в подобно положение. За няколко дни се обезводних от рев. После си седнах на задника и си го върнах. Получих това, което исках. Почувствах се доволна и щастлива. Това беше моето решение на проблема. Другия вариант е просто да го забравиш, обаче според мен този вариант е изпълнен с по-дълготряйни мъчения. Дори да успееш, после си на 0, а не се връщаш в положителните стоиности.

Град
    В ироничните мисли..
    Намери си някакво занимание ,и стига си си мислила че целия живот се върти около едно посредствено момче
    Bitch

Град
    `Soмэewhэrэ...
    да уточним...всъщност заедно не сме били.Всичко започна преди няколко месеца на един купон(сигурна само от това изречение ви става ясно на кво ниво са ни отношенията)След въпростия купон,на който само се целувахме той ме търсеше...в смисъл пишеше ми...закачки някакви.Когато излизахме с компанията пак имаше по-специално отношение ама до там.На мен ми стана ясно,че не търси сериозна връзка.И нищо до следващия купон,на който пак той направи първата крачка.После позната история все едно нищо.След това пак купон...пак двамата и пак той първата крачка.Надявах се лятото да излезе нещо но аз бях цял август с родителите ми извън България.Върнах се и сега сме на ниво приятели.Когато му пиша не показва никаква заинтересованост (за разлика от преди когато си пишехме в началото) а вън сме просто приятели.Та за това казвам,че няма да сме заедно (въпреки,че се надявам много) И въпреки това не мога да намеря начин да кажа ''майната му'' и да продължа........

Повече от фен Аватара на FreakBitch

OMFG!!
    .. И целия този филм, заради едно момче от ''един купон''..
    не'ам думи!

а той предполага ли,че ти може би си здраво хлътнала по него?ако бях на теб,бих се пробвала...
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако очакваш той да направи нещо по въпроса има да си чакаш още бая време...щом толкова много искаш да сте заедно,защо не направиш нещо по въпроса?Не мога да те разбера.

Излезте някой път и се опитай да наклониш разговора на тази тема,току виж се получило нещо

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Миличка,не си прави напразни илюзии,че ще сте заедно...За него си била просто зарибявка на няколко поредни купона и щом се е нацелувал с теб е изгубил интерес...Забрави го и започни да забелязваш момчетата около теб-той НЕ заслужава да страдаш така за него...Продължи напред
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Ясно...
    Той просто се е забавлявал, дарлинг.
    Ето ми каза баба ми това лято: "не завъртиш ли един мъж докато е време и дадеш ли му каквото поиска на момента и без увъртане, той ще си го вземе и... ще си тръгне, за да потърси същото и от друга будала"

Ей, спокойно. Хора с дългогодишни връзки, които са приключили не са тръгнали да откачат, няма защо ти да го правиш, имайки предвид, че вие дори не сте били заедно. Скоро ще срещнеш момче, което ще те цени и с което ще бъдеш щастлива. Не се оставяй тоя лигльо да те разиграва.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Ясно...
    Той просто се е забавлявал, дарлинг.
    Ето ми каза баба ми това лято: "не завъртиш ли един мъж докато е време и дадеш ли му каквото поиска на момента и без увъртане, той ще си го вземе и... ще си тръгне, за да потърси същото и от друга будала"
    Баба ти май е много отракана жена и ги разбира нещата..Модерна баба

Сега сериозно-много хубава и точна мисъл,браво на баба ти,да е жива и здрава жената
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на lyfche
    Излизай много,запознавай се с нови хора,познати на твой приятели и т.н. ,забавлявай се .. гледай колкото можеш повече да си го избиеш от главата.Късмет.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Град
    `Soмэewhэrэ...
    даааа...дааа знам,че е ебати филма за едно нищо.ЗНАМ,че е било само за забавление.
    Иначе...аз не знам какво мога да направя по въпроса...в смисъл на сила хубост не става.
    И гадно,но факт...възможността си я изпуснах.Както бабата на ScarletBite е казала.........Просто не знам как да си го избия от главата за да мога да видя и другите около мен : (((((

Мда, баба е пич.

Клише е, авторке, ама... с времето

Град
    `Soмэewhэrэ...
    ха...мерси
    еми надявам се да не е много времето ;хх

Ами то това донякъде си зависи и от теб Ако се затваряш в себе си и във филма си,скоро няма да го забравиш..Съдя по себе си Спри да мислиш за него,и за това евентуално какво би могло да се случи м/у васС него или без него,животът продължава

Град
    Bulgaria
    Са си влюбена и за това ... ама с времето че го забравиш не се бой

Град
    `Soмэewhэrэ...
    6 месеца.......

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Амии..нали знаеш какво казват: клин клин избива
    Колкото и да не ти се вярва, някой ден ще срещнеш някой който ще ти завърти главата още повече А дори и да не срещнеш - скоро(!) ще свикнеш с мисълта, че просто нещата не са се получили ..
    I'm yours.

Град
    България,Варна
    Ако е възможно и се засечете някъде-направи се на недостъпна,покажи му че не си "момичето от купоните",а МНОГО повече
    Ако имате изобщо някакъв шанс би трябвало той да ти обръща повече внимамие :P
    Ако пък нещата м/у вас не се получат заеби меланхолиите и глупостите,отдай се на нещата които те правят щастлива(на мене музиката ми е най-добрия антидепресант)
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Ако ти кажа,че аз съм по същия начин.При мен е малко различно,че нямам приятели,на които да споделям .. Ще го забравиш,аз в момента го правя и май има ефект.Просто се срещаш с други момчета,които преди да ти харесвали .. Мислиш си за друго момче,което сте имали нещо преди споко ..

момиичеее ,, не сии заслужаваа ,, ! не е нито първияя ,,, нитоо последния ! не му позволявайй да си играее с теб ,, защото точно това тойй е направиилл ! Излизайй навънн с компания и мисли за позитивни неща ,, забравии тозии филмм ,, ( колкото и трудноо ) времето лекуваа ,, обедена съмм че скоро ще срещнешш някого когото щее обичашш много повечее ,,, и ще бъдете заедноо и ще си щастлива ,, и този моментт ще дойде повярвайй ми ! Точноо когатоо найй - малкоо очаквашш ще долетии любовтта ,,, !

Повече от фен
    Защо този път не направиш ти първата крачка Накарай го да излезете заедно и си поговорете за това
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си