- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта .. Как се утешавате след раздяла ?
Пишете коментари !!
Hay
Няма пък !!Първоначално написано от nezawisimaa
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Обикновено след раздяла рева 2-3 дни след тва излизам и си хващам ново гадже![]()
Ти гледам още не може да се утешиш
Bitch
??????????? Za koe po tochnoo !![]()
Hay
??????????? Za koe po tochnoo !![]()
Hay
вярвам в любовта !!! как се утешавам-ами понякога просто изчаквам няколко дена да ми мине ,ако след това не ми е минало вече взимам сериозни мерки-излизам,запознавам се с нови хора,обикалям някоя и друга кръчма/дискотечка и така![]()
I can't stop myself from loving you <3
еми незнам пъво го псувам него,после се псувам аз![]()
![]()
,после да казвам си че ще си намеря друг
![]()
Трябва да мине неопределено време,за да се оправя.
Да,вярвамПо много начини,но главните са да осъзная къде и в кого повече е причината и това ми дава вътрешно спокойствие
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ядосвам се,разплаквам се и така.Общо взето сама си преживявам всичко,не ми трябва утеха.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Дали вярвам...В момента не...Всичко ми се струва само думи,нелепи,красиви но думиПо принцип вярвам,макар че след всичко което ми се случи,определено съм станала много мнителна и мнооого трудно бих се доверила на някой от другия пол
А как се справям след раздяла...еми сама,минава ми
Започвам да забравям с времето
Ехххх има новоизлюпени "Хилари"![]()
Деца, това не е надпревара кой колко коментара има!Спрете се поне за миг и поживейте в реалният живот)
По темата: Обикновено има няколко стадия след раздяла(говорим за човек, който си обичала, а не еднодневна заигравка) Отначало плачеш, после се самообвиняваш, в следствие осъзнаваш, че вината не е само твоя и започваш и него да обвиняваш.Стигаш до извода, че не можеш да върнеш времето назад и той никога повече няма да бъде твой. Решаваш или да се затвориш в себе си за неопределен период от време, в който даже не разговаряш с приятелите си или: правиш запои в кръчми и дискотеки, след солидно количество алкохол(а понякога и само чашка) изпадаш в плач и хленчове, че няма да си намериш никойТогава обаче се появява някакъв (грозен/хубав на теб не ти пука) Той само се усмихва, но ти смяташ за достатъчен жест за да се хвърлиш в обятията му. До къде ще стигнеш..хмммм...всеки има различни граници. След още няколко такива "изцепки" решаваш да си дадеш почивка.И не след дълго срещаш нова "тръпка" От там нататък настъпва кръговрат на събитията(макар че не описах добрите)
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, вярвам! Дори наивно да звучи вярвам, че този любов, която се описва по книгите, във филмите, съществува. Вярвам, че всичко може да бъде една приказка, но всичко започва от самия теб.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Колко малка всъщност е малката лейди ?
Малка.Първоначално написано от OneGuy
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И много жалка ,виж има и римаПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Bitch
Всеки с мнението си :}Първоначално написано от MsIrony
А попринцип след раздяла има 3 фази:
1.Светът е ужасен,животът е гаден,рев,плач и т.н...
2.Той е виновен,той не ме заслужаваше,животът продължава...
3.Светът е прекрасен,животът има смисъл,всичко е толкова красиво и розово,ще живея...Това е НАЙ-ОПАСНАТА фаза-мислиш си,че си свободен,превъзмогнал всичко,по-силен и започваш да вършиш глупости,защотo вътрешно все още си наранен и разочарован,но се самозаблуждаваш,че всичко е перфектно...
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Да, благодаря, че повтаряш с малко по-различни думи казаното от мен (Все пак едно мнение повече бреййййй скоро стават 500
)
![]()
П.П. Дали защото се изказваш във всяка тема или заради така антипатичният (за мен) стил на фолк дива за набор 93 те МОЛЯ да се поспреш и да излезеш навън, да помислиш дали не трябва да кандидатстваш за психолог/сексолог и да имаме кратка почивка от твоята персона.Нищо лично, просто се нагледах на "компетентната" Хилари та да гледам още една![]()
Тва е фейк профил ,събота вечер е и видимо изскуствената девойка от аватар ,би трябвало да се налива с евтин алкохолец някъде и после да се кълчи в чалга дупка до сутринтаПървоначално написано от Muccia
Bitch
Миличка,не съм тук,за да пиша мнения за бройка...Ако това искам няма изобщо да си правя труда да пиша надълго и нашироко мнението си...Нищо лично,но ти не ме познаваш,за да кажеш дали съм "компетентна" или не...Аз изказвам мнение и естествено,че не всеки ще се съгласи с него-все пак колкото хора,толкова гледни точки...За теб може да не съм права,но за авторите или за други може и да съм...Първоначално написано от Muccia
Ти не ме харесваш-ок,това си е твое мнение
Но е малко смешно да казваш,че не харесваш някой,заради "антипатичния му турбо фолк вид",не мислиш ли?Това,че на снимката съм с повече грим не означава,че нон стоп съм така..Ето,ако искаш можеш да погледнеш тук и други мои снимки,на едната съм и без грим ====> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#7933920
Не смятам,че трябва да изказваш окончателно мнение за някого,когото не познаваш като човекИначе мен ти ме кефиш,защото поне имаш смелостта да си кажеш мнението,а и имаш хубав начин на мислене
И коментарът ми не беше баш същия като твоя,за него се сетих от една приятелка,която беше отишла на психолог и тя и беше казала това,което е доста вярно
И да...не смятам да ставам психолог,защото в БГ тази професия е просто за хоби,а каквото и да си говорим човек в днешно време се нуждае от добра заплата-затова смятам да уча Право и да стана адвокат
Щом слагаш всички хора под общ знаменател,толкова по-жалко за теб...Ако за теб това е нормално,за мен не е...Ако искаш си мисли,че е фейк профил,твоя работа...Първоначално написано от MsIrony