- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта .. Как се утешавате след раздяла ?
Не съм казала, че е същият, а че кажи речи се припокрива с моят!
Аз изказах мнението си по темата, нека не обременявам съфорумците си с моето мнение за теб.То няма да се промени. Твой е изборът да се показваш в такава светлина, но не виждам какво печелиш. Повечето хора биха те помислили за ограничена и глуповата заради имиджа който поддържаш.Ако си достатъчно зряла би се замислила над въпроса "Какво 1 впечатление искам да създавам у хората" Макар да си "човек" както се казва 1 мнение е много важно, защото не всеки е склонен да ти даде 2 шанс. Изкуствената красота не е най-добрия вариант за създаване на сериозни връзки, защото хората са предубедени и търсят някой или за както се казва "да се понаучи на някои неща" и след това търси някое по-скромно момиче.Но ти няма как да създадеш такова впечатление с такъв агресивен външен вид.
Та така де..
![]()
Вярвам естественоА след раздяла реакцията ми много зависи от това какви чувства съм имала към човека и дали са били силни. Ако е бил поредното увлечение - за 3-4 дни ми минава, но ако е бил нещо повече - бая време ще ми трябва... Иначе как се утешавам... Ми то попринцип болката не можеш да я спреш по никакъв начин
Просто гледаш да не мислиш толкова за това, разсейваш се с други неща и с времето всичко отминава
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
с шоколад и ревлили песни![]()
Ти за това не се притеснявай-който ме е опознал е разбрал що за човек съм,че има какво да си каже с мен и че темите ми не се свеждат само до пари,коли,секс и пиене...А за първото впечатление-щом човек се запознае с мен,той и си ГОВОРИ,нали се сещаш?Не ме гледа само като кукла...И от това също може да си изгради първо впечатлениеПървоначално написано от Muccia
А това,че мнението ти няма да се промени показва само каква снобка си и че си доста ограничена,щом вече изказваш мнение за човек,когото не познаваш
Но това си е твой избор,аз не се стремя всички да ме харесват-така не е интересно
Аз си живея живота и си ми харесва и не мога да се оплача...Айде приятно ми беше да поспорим и всичко най-хубаво ти пожелавам
ПС:И да добавя-аз се показвам такава,каквато съм...Дали ще ме харесват или не не ме вълнува особено-аз си имам достатъчно хора,които са го направили и само тяхното мнение има значение за мен![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Първоначално написано от Muccia
На колко години си всъщност?
Да вярвам. А след раздяла се утешавам, като си пусна любимите песни и млатя с все сила по боксовата круша. [Ии докъто удрям НЕ си представям лицето на бившата, просто си изливам яда нa крушата. ]:P
![]()
Не вярвам в любовта вече...Има си човек, който ми доказа, че не съществува... Как се утешавам? Ми никак... засега, не ми е минала още любовната мъка по бившия...
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
вярвамм амаа всее още не съм се влюбвала) а пъкк след раздяла ко прая...емиии нищо особенно..не ми тежат разделите
като знам че винаги идва следващ.. ;pp
Лично аз преживявам трудно разделите.. но последната .. все още не мога .. интересното е дори,че не искам друг .. дори да не сме заедно,той показва,че все още държи на мен и имам чувството че ако ме види с друг .. всичко ще отиде по дяволите.. дори най малката надежда която ми остана ;х
Дам.
Казвам си "fuck off"
егати смахнатата тема
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Първоначално написано от mrazqkindergarten
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не вярвам,не мога да вярвам в нещо което не съм усетила какво е.
Разделите по принцип са лесни .. защото чувства няма.
Хмм.. Нито те познавам, нито знам на колко години си, нито съм чела други твои мнения, но..Първоначално написано от mrazqkindergarten
Мамка му, животът е пред теб, момиче. Не може веднага след първото (изказах се неинформирана) любовно разочарование да си вадиш подобни изводи.
Ти го каза "засега, не ми е минала още любовната мъка по бившия".. Ама все някога ще мине, нали?
Моля ви се, не се правете на отчаяни.
Отново ще го напиша... Животът е пред вас.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Вярвам да но не стремя да не се влюбвам защото нямам вяра на момичетата...
Какво значение има дали вярваш в любовта?Тя така или иначе си съществува.Как се утешавам ли?Зависи от това,колко силни са били чувствата ми и дали искам да забравя.Първия го забравих лесно,но за втория не мога да кажа,че ще е лесно.Може би защото е по-свестен,с повече неща ме е впечатлил и най-вече-чувствата ми са по-силни отколкото при първата ми връзка.
Знам,че ще отнеса много псувни от момичетата,но извинявам се предварително,че съм боклук!И така...в любовта НЕ ВЯРВАМ!До сега не са ме зарязвали,обикновено аз зарязвам,защото максимум 1 месец ми е достатъчен да си начеша крастата,все пак тефтера с бройките требва да се попълва.Ако някога ме зарежат,сигурно ще ми е през оная работа и ще продължа гордо напред както съм бил преди.Давайте момичета готов съм да понеса псувните и обидите,Ви!
![]()
![]()
И аз съм така..Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Вярвам, да. Но вярвам и че хората, които са сериозни спрямо нея, намаляват с всеки изминал ден.
След раздяла се чувствам адски зле първите няколко дни/седмици. По принцип гледам да съм сред хора през повечето време, защото остана ли сама, ме навяват кофти спомени. Гледам да си намирам занимания и планирам разни различни дейности, неща, които скоро не съм правила. Макар че често се поддавам на глупостта да го потърся, след което съжалявам. Затова един съвет:прави всичко друго, но не и да го търсиш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами все още не съм била зарязвана иии не знам какво бих направила,но сега съм с човек,когото ме е страх да не загубяиии...да,вярвам,чее любов-има
![]()
Не е така винаги. В повечето случаи едната страна е наранена, по-рядко са, когато и двамата са наранени или пък когато никой не е наранен..Първоначално написано от Kukumqvka
Иначе аз съм на принципа "Клин клин избива.", но само ако наистина имам симпатии към следващото момче, към което ще се насоча. Иначе само така, за да забравя, е тъпо да използвам друго момче.
Оставям се изцяло на времето и на приятелите си, които се опитват да ме утешават и да ме разсмиват.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Ами като цяло сега съм с момичето, с което искам. До сега не съм имал някакви сериозни връзки, за да преживявам тежко раздели, но не искам да губя човека до себе си. Обичам го повече от всичко![]()
Liubovta lesno moje da te hvane v svoite mereji ... karate da vqrva6 4e q ima, tq nai-prekrasnoto ne6to na sveta ... i posle se izprarqva ili ti q otnemat togava te naranqva jestoko ... Kolkoto do vazstanovqvaneto spored zavisi ot vrazkata , kratkotraini i povarhnostni vrazki se zabravqt lesno ... no edna istinska liubov ne se zabravq za 2-3 .. daje bih kazala 4e tq te ma4i dosta po-dalgo i jalkoto e 4e nqma lek za neq ... do nqkakva stepen samo vremeto lekyva ..![]()
ChuDq se na Kade ....?