- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как отмъщавате за иневяра ?
Хайде давайтее .. Да видим всяка една [/size]какво може !!![]()
Hay
goodbye my lover,goodbye my friend (music)това е достатъчно според мен
I can't stop myself from loving you <3
Досега никога не ми се е случвало да ми изневерят, просто защото аз съм по обвързванията чисто на духовно ниво и давам на момчето огромна физическа свобода (запазвам такава и за себе си!). Тъй че, стига да усещам нежността му към мен, въобще не е проблем да флиртува и с други, да ги целува и евентуално спи с тях.
Обаче знаеш ли какво става като им я дадеш тая пуста свобода?В началото се кефят, а после сами казват "не, искам да бъда единствено с теб!".
all day... all night... what the fuck?!
Кой ми изтри коментара?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Никой. Авторката е пуснала 2 еднакви теми.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
all day... all night... what the fuck?!
А добре мерси
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
и аз мисля така да ти кажа (: Всичко си зависи от самия характер .Първоначално написано от cinderella_gugutka
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
до сега не ми се е случвало, но само предполагам, че няма да отмъщавам- чао и толкова
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не ми се е случвало, но аз съм мъж и знам една жена кога посяга към забранения плод. При всички положения няма да отмъщавам, защото явно вината е и моя. За да изневери жена винаги има емоционален момент. При жените не е само секс. Ще се опитам да разбера защо и ако е осъзната грешка ще простя. Ако е следствие на много други конфликти във връзката ни ще трябва да се разделим.
Само веднаж ми се е случвало и определено не съм мислила за отмъщение. Изневярата за мен е нещо, което няма да простя. Просто се разделих с даденият човек. Щом сме стигнали да си изневеряваме това означава, че вече чувствата не са същите.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не ми се е случвало. Попринцип съм много отмъстителна, но в такава ситуация просто бих прекратила всякакви отношения с човека. Ако му отмъстя по какъвто и да било начин, ще покажа, че ме боли, а това да си показваш слабите места е огромна грешка.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Защо да отмъщавам? Просто го оставям и всички са щастливи.
НЕ отмъщавам..
Няма смисъл да го правя..
Просто си казваме "ЧАО" и това е..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ще му го върна с лихвите и най-добрия му приятел , случвало се е вече. Плака като малко дете
Bitch
Първоначално написано от MsIrony
Какво му каза...ако е нещо подобно,от изтънчения ти речник:
направо си го разплакалаПървоначално написано от MsIrony
![]()
"Отмъщението не връща загубеното."
^ на този принцип съм. Да, постъпили са гадно, но всеки греши.
Вярно, че заслужават здрав бой с павета... ама мъже са, к'во да ги правим.
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Ще му изневеря и аз.После най-вероятно ще се скараме и ще скъсаме.
На никого и за нищо не отмъщавай,защото после тъпкано ще ти се връща.
Първоначално написано от sasha_90
+1 За какво да отмъщаваш няма никакъв смисъл и какво ще постигнеш днешните деца мислите много повърхностно.Като ми изневери и айде край ще му направа живота черен и т.н.Осъзнайте се малко бе?? Като е изневерил човека до вас майната му какво се занимавате само с глупости и се дразните.Невиждам в това никакъв смисъл само ще ви се смеят на вас не на мен.![]()
ако нямам чувства към него,даже няма да му казвам,че сме скъсали,а пък ако имам горко му![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Купувам къща в гората без технологии, отвличам ги и двамата с черен микробус. Започвам да ги карам да правят секс в клетка пред мен, след това ги завързвам и започвам да им чупя всяка част от тялото, обаждам се след 2 дена на полицията и казвам къде са и изчезвам безследно, след което се завръщам отново след годиниЯко филм, а?
![]()
Не знам.Много зависи.Понякога просто не ми се занимава с хора,които не си заслужават,друг път искам да изпитат същото,което и аз съм изпитала.Зависи казвам пак.
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Първоначално написано от RoSKo0o0
човече все повече и повече се убеждавам,че ти има нещо (на хумора
)
ПТ:Не ми се е случвало досега,но страшно зависи (отмъщението)
с кого,кога и как![]()
иначе наистина няма смисъл,отмъщението е вид унижение....както казаха разделяме се по живо по здраво и такам.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
"Прости и забрави" при мен не важи.
Аз съм на принципа: "На огъня се отвръща само с огън!!"
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."