- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как отмъщавате за иневяра ?
Досега не ми се е случвало (надявам се и да не се случва, естествено), но... и аз не мисля, че от отмъщението има някакъв особен смисъл... Това, че ще отмъстя няма да ме накара да се почувствам по- добре... След изневяра просто доверието м/у двамата се губи... постоянно ще си мисля, че ще стане пак, никога няма да мога да имам отново доверие на човека и мисля, че най- вероятно връзката просто ще приключи... това, че евентуално съм отмъстила по някакъв начин няма да промени този процес.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ми ако ме обича и ми е изневерила значи най-лошото ще е да остана с нея и да и го напомням постоянно![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Бива ме по психоатаките, така че ще го накарам (с думи) да съжалява и ще го зарежа, без да правя нищо повече... Така мисля сега, а ако ми се случи не знам как ще реагирам и дали наистина ще го направя.. ;р пък и е относително
А нужно ли е да се отмъщава?
Ако толкова искате да страда и да го гризе съвестта - поставете ултиматум вие или другия човек
И гледайте след това сеир от неизпълнени обещания![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House