- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изчезват ли нормалните момичета? И расте ли броя на кифлите?
На изчезване са да![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^Точно така си е.Въпроса е да е в допустимите норми.
Не. Нормалните момичета вече не са на изчезване. Всички вече гледат да са естествени, сега това е новата мода.
Всички са 'кифломразки' и кифлите съвсем оредяха, останаха наистина красивите момичета без много грим, но все още има завистливи и продължават да ги приспадат към кифлите.
П.С - Какво само ги обсъждате и ги нападате, не знам..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Много благодаря! Изясних си го вечеПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
Определено има още нормални момичета,но и броя на кифлите действително расте.
Всъщност аз ще се опитам да дефинирам думата "кифла"- префърцунено,напудрено,дос та натокано момиче/нце,което има повечко изкуствено получени черти отколкото естествени и със що -годе отвратително лигаво държание
-незнам дали успях точно да характеризирам дадените индивиди,май не
![]()
Та по темата-повечето хора се чувстват силни като са част от мнозинството,част от "стадото"..Сега е актуално да си кифла ..![]()
Ако момчетата предпочитат кифлите, явно и свестните момчета са на изчезване..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
МоляПървоначално написано от bilqnavod
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
и аз преди няколко месеца не знаех...това лято бях на село и когато кажех-тая е кифла всички ме гледаха и ми питаха какво значиПървоначално написано от bilqnavod
И да пълно е с тъпи кифли... Нормалните момичета са намалели но не са изчезнали![]()
Не знам дали са изчезнали,по-вероятно-не.Но по-често се срещат т.нар. "кифли" за съжаление.
Да, това е повече от ясно .. На все още са останали свестни момчета, които предпочитат момичета, с които мое да се общува, а не някоя изкуствена мацка, с която и две думи немогат да завържат .. Но момчетата, които познавам, всички са на мнение, че предпочитат първия тип момичета .. Но за жалост кифли има много! И всяко второ момиче става кифла .. Защо? За да са "интересни" ..Първоначално написано от BeezyJey
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не смятам, че заглавието на темата е правилно зададено и ще поясня защо. Какво значи " нормални " момичета. За всеки човек представата за нормално е различна. За някои, точно поведението на тези " кифли " както ги наричате, е съвсем нормално. Какво разбирате под " нормално ", има много значения думата, и както казах, за всеки от нас те са различни и я възприемаме по различен начин. Хората не се делят на " нормални " и " кифли ", не знам кой го постанови този ред, но не е единствената тема, където нещата са изложени по такъв начин, че да ни предубеждават и да ни искат мнение, за нещо, което на практика не е така. Класификацията на човешките индивиди е много по - сложна. Можете да си ги подреждате в каквито си искате групи, например има хомосексуалисти, расисти, провинциалисти, всичко е въпрос на гледна точка. По тая логика това, че всеки има свой собствен мироглед, различен от този на останалите, го прави ненормален, така ли![]()
![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
кво ?! всички разбират въпроса само ти не така че си е добре и ако не те кефи нещо не те задължавам да пишешПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Според мен свестните момичета нито са на изчезване, нито намаляват, просто т.нар. кифли изпъкват все повече и повече над останалите.
Не съм аз тази, която не разбира, прочети още един път поста и ще ти се изясни ( това не беше заяждане, нито пък горния ми пост, жалко ако си го приела така )Първоначално написано от rose14
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
абе вие тъпи ли сте или кво? естествено че кифлите са за предпочитане пред "нормалните" и за тва нараства броя
WE ARE NOT ANGELS!
Ммм, добре. Сподели защо мислиш така.Първоначално написано от s0b1esk1
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Щото мъжкото обича курвалъка ,не го ли схванахте вечеПървоначално написано от ScarletBite
Bitch
Не е вярно! Мъжкото обича секса, не курвалъка.Първоначално написано от MsIrony
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Нормалните се губят..което е плачевно,а мазните кифлички са множко![]()