.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 166
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    На изчезване са да
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен
    Град
    Бургас
    КВИ СА ТИЯ СЕЛСКИ ИЗКАЗВАНИЯ КИФЛИ.... КАК МОЖЕ ДА СЕ ОБИЖДАТЕ ТАКА, ПО ТАЗИ ЛОГИКА МАЛКО ИЛИ МН СЯКА ЖЕНА Е КИФЛА ЛИ КВО ........УФФФФФФФФФФФФ...
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Мега фен
    ^Точно така си е.Въпроса е да е в допустимите норми.

Не. Нормалните момичета вече не са на изчезване. Всички вече гледат да са естествени, сега това е новата мода.
    Всички са 'кифломразки' и кифлите съвсем оредяха, останаха наистина красивите момичета без много грим, но все още има завистливи и продължават да ги приспадат към кифлите.

П.С - Какво само ги обсъждате и ги нападате, не знам..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    аххахахахаххаххаххха
    ОМГ

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Добре де. Аз съм малко по-дърта от мнозинството тук... Та какво означава кифла? И кой измисли думата? Когато бях тийнейджър, а това беше до преди няколко години тая дума не съществуваше....
    Хахх и аз много се дразня от тази дума... Не съм сигурна, но мисля, че с нея опреличават момичетата, които са по-популярни, надути,гледат само материалното и външното, вечно стоят пред огледалото и така нататък.

Не мисля, че нормалните момичета са наизчезване. Напротив такива има, и винаги ще има! Аз например познавам доста такива. Въпроса е, че освен така наречените "кифли" и момчетата гледат външния вид и затова веднага се затичват към тези, които се правят на некви тъпи емота, фешъни, слагат един тон грим и така нататък. Ами някой замислял ли се е просто като види едно добре изглеждащо момиче, но не вманиечено във външния си вид, което не се прави на преса 2 часа всеки ден да отиде при него и да го заговори? Не мисля... или ако е така тези хора са много малко. Аз лично понеже миналата година бях в ново училище се запознах така с много свястни момичета, с които винаги се поздравяваме ако не друго. Та отговора, е че нормалните момичета съществуват, стига просто да ги потърсиш! Те просто са с по-малко самочувствие, затова не изпъкват толкова.
    Много благодаря! Изясних си го вече

Определено има още нормални момичета,но и броя на кифлите действително расте.

Град
    България,Варна
    Всъщност аз ще се опитам да дефинирам думата "кифла" - префърцунено,напудрено,дос та натокано момиче/нце,което има повечко изкуствено получени черти отколкото естествени и със що -годе отвратително лигаво държание -незнам дали успях точно да характеризирам дадените индивиди,май не
    Та по темата-повечето хора се чувстват силни като са част от мнозинството,част от "стадото"..Сега е актуално да си кифла ..
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Град
    Ивагакуре
    Ако момчетата предпочитат кифлите, явно и свестните момчета са на изчезване..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Много благодаря! Изясних си го вече
    Моля
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Добре де. Аз съм малко по-дърта от мнозинството тук... Та какво означава кифла? И кой измисли думата? Когато бях тийнейджър, а това беше до преди няколко години тая дума не съществуваше....
    и аз преди няколко месеца не знаех...това лято бях на село и когато кажех-тая е кифла всички ме гледаха и ми питаха какво значи

И да пълно е с тъпи кифли... Нормалните момичета са намалели но не са изчезнали

Повече от фен
    Град
    Бургас
    думата кифла я използват само комплексарите!

Не знам само аз ли съм останала с такова впечатление, но 90% от момчетата, които познавам могат да нарекат момиче само с "кифла" или (с извинение ) "курва"..

Град
    България,Варна
    Е,то и момчетата,които не ги е огряло слънцето могат само да тропат момичетата със или без основание
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не знам дали са изчезнали,по-вероятно-не.Но по-често се срещат т.нар. "кифли" за съжаление.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Ако момчетата предпочитат кифлите, явно и свестните момчета са на изчезване..
    Да, това е повече от ясно .. На все още са останали свестни момчета, които предпочитат момичета, с които мое да се общува, а не някоя изкуствена мацка, с която и две думи немогат да завържат .. Но момчетата, които познавам, всички са на мнение, че предпочитат първия тип момичета .. Но за жалост кифли има много! И всяко второ момиче става кифла .. Защо? За да са "интересни" ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Не смятам, че заглавието на темата е правилно зададено и ще поясня защо. Какво значи " нормални " момичета. За всеки човек представата за нормално е различна. За някои, точно поведението на тези " кифли " както ги наричате, е съвсем нормално. Какво разбирате под " нормално ", има много значения думата, и както казах, за всеки от нас те са различни и я възприемаме по различен начин. Хората не се делят на " нормални " и " кифли ", не знам кой го постанови този ред, но не е единствената тема, където нещата са изложени по такъв начин, че да ни предубеждават и да ни искат мнение, за нещо, което на практика не е така. Класификацията на човешките индивиди е много по - сложна. Можете да си ги подреждате в каквито си искате групи, например има хомосексуалисти, расисти, провинциалисти, всичко е въпрос на гледна точка. По тая логика това, че всеки има свой собствен мироглед, различен от този на останалите, го прави ненормален, така ли
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Не смятам, че заглавието на темата е правилно зададено и ще поясня защо. Какво значи " нормални " момичета. За всеки човек представата за нормално е различна. За някои, точно поведението на тези " кифли " както ги наричате, е съвсем нормално. Какво разбирате под " нормално ", има много значения думата, и както казах, за всеки от нас те са различни и я възприемаме по различен начин. Хората не се делят на " нормални " и " кифли ", не знам кой го постанови този ред, но не е единствената тема, където нещата са изложени по такъв начин, че да ни предубеждават и да ни искат мнение, за нещо, което на практика не е така. Класификацията на човешките индивиди е много по - сложна. Можете да си ги подреждате в каквито си искате групи, например има хомосексуалисти, расисти, провинциалисти, всичко е въпрос на гледна точка. По тая логика това, че всеки има свой собствен мироглед, различен от този на останалите, го прави ненормален, така ли
    кво ?! всички разбират въпроса само ти не така че си е добре и ако не те кефи нещо не те задължавам да пишеш
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Според мен свестните момичета нито са на изчезване, нито намаляват, просто т.нар. кифли изпъкват все повече и повече над останалите.

Цитирай Първоначално написано от rose14
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    кво ?! всички разбират въпроса само ти не така че си е добре и ако не те кефи нещо не те задължавам да пишеш
    Не съм аз тази, която не разбира, прочети още един път поста и ще ти се изясни ( това не беше заяждане, нито пък горния ми пост, жалко ако си го приела така )
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    абе вие тъпи ли сте или кво? естествено че кифлите са за предпочитане пред "нормалните" и за тва нараства броя
    WE ARE NOT ANGELS!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1
    абе вие тъпи ли сте или кво? естествено че кифлите са за предпочитане пред "нормалните" и за тва нараства броя
    Ммм, добре. Сподели защо мислиш така.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    В ироничните мисли..
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Щото мъжкото обича курвалъка ,не го ли схванахте вече
    Bitch

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от MsIrony
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Щото мъжкото обича курвалъка ,не го ли схванахте вече
    Не е вярно! Мъжкото обича секса, не курвалъка.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Нормалните се губят..което е плачевно,а мазните кифлички са множко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си