- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изчезват ли нормалните момичета? И расте ли броя на кифлите?
Точно щото в тяхен пример виждат най-лесните плячки за секс ,затова и ги търсят толкова. Едното е свързано с другото ,помисли малко с тази глава не е за красота само .Първоначално написано от ScarletBite
Bitch
Кой уважаващ себе си, истински мъж със самочувствие и т.н. ще предпочита курва или кифла пред сексапилна, самоуверена, интелигентна жена? Кой ловец ще предпочете да гръмне дива патица, когато наоколо има тигрица?Първоначално написано от MsIrony
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от justdie
Съгласна съм![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Мъжете рядко имате достойнство спрямо секса ,и на умрели жабички скачате стига да ви пускат ,самочувствието пада тотално при първия малко по-добър шансПървоначално написано от ScarletBite
Самоуверените и интелигентни жени не спят с "ловци" ,а с мъже с подход и начин на изразяване .
Донякъде си прав ,а това с патицата и тигрицата определено ми хареса
Bitch
Ох вече мн се нервя с тези теми не за друго, ами защото вие сте си така устроени че забелязвате само 'кифлите', следователно се тикате само при тях и после слагате тъпи теми от рода "Няма ли свестни момичета" ами не няма свестни момичета, които да забелязвате, защото те явно са "в сянката на" кифлите![]()
Естествено, че ще скочат, щом им замирише на путка! Въпросът не е да привлечеш мъжа за няколко сеанса в кенефа на дискотеката (това всеки го може), а да го задържиш.Първоначално написано от MsIrony
Именно ловците имат най-добър подход и начин на изразяване.
Не говори за мен в м.р. , момиче съм.
^Все тая какво си за мен си ник-нейм
Общо казано е за 'ловците' ,има различни видове ,много видове . От повърхностни егойсти до галатни джентаълмени . Как ще те улови,и какъв ще е неговия подход са супер различни неща. Попадала съм на такъв типаж ,и мога да ти кажа че именно тоя тип търсещи момчета,като предлагат толкова поне да е задълбочено и с начин ,виждала съм и страшно словохотливи и такива дето свалят звезди,но после опровергават всичко хубаво които са изградили
Всяко момче може да се задържи ,има си тънки начини ,стига да знаеш как
Bitch
Що пък никнейм? Аз не съм измислен компютърен образ, а реален човек. Ами ти?Първоначално написано от MsIrony
Струва ми се, че бъркаш бройкаджиите с ловците.
Това с "всяко момче може да се задържи" е вярно. Но не всяка може да го задържи.Едно е да го накараш да те пожелае сексуално, друго е да го накараш да се влюби в теб, трето е да го накараш да те заобича, а съвсем различно - да го задържиш.
Дефинирай кифла моля..
Всеки малко по-харесван тип е бройкаджия и за да е такъв е и малко ловец ,не малко а много даже .. казах ти свързани са нещата много тясно. Сексуалното привличане е най-лесно спрямо момче,толкова са им слаби ангелите ,че не ти трябва много. Другото да го накараш да те обича силно ,да умира за теб е нещото което те прави жена ,иска се да си стойностен човек ,да те цени и да знае че има нещо малко но уникално в тебе и да не иска да те губи ,от там идва и това с нещо да си малко по-различна от останалата маса ,за да си специална и пак казвам да не иска да те губи ,и да знае какво губи . Всичко става с думи и деиствия,всеки има потенциала ,хората са красиви страшно отвътре ,просто не всеки може да го покажеПървоначално написано от ScarletBite
Bitch
Сексапилна млада дама, която не знае какво точно иска, освен, че мисли само за "забавление", пиене и (не много умни) момчета. Сменя гаджетата през 5-6 минути, така де, дни, защото са й "доскучали" и "трябва да се живее" и "да се вкуси от всичко в живота" и всякви такива екзистенциални фрази.Първоначално написано от Bukuttopuq
Бройкаджия - мъж\момче, който страда от жестоки комплекси, които избива посредством преспиване с колкото се може повече жени, целейки се в лесни и пропаднали кифленца, при това не толкова за удоволствието, колкото за възможността да покаже на другите, че е пич.Първоначално написано от MsIrony
Ловец - мъж, който вижда някоя мадама, решава да я има и... в повечето случаи я има.
Пък ако една кифла е страшно красива отвътре, значи не е кифла.![]()
Аз ли съм попадала на некачествена стока ,или си мисля че всички мъже по природа са бройкаджии . А тези на които не им пускат жените влизат в ролята на сериозните и отговорни типчета ,който в първия удобен момент грешат
Bitch
Da no moito momiche e ot malkoto ostanali normalni![]()
и аз и аз съм на това мнение. ...Първоначално написано от MsIrony
![]()
Първоначално написано от MsIrony
По тая логика ... аз ли нямам късмет или навсякъде на където се обърна е пълно с кифли ?!
еми те са навсякъде така или иначе ;dd но не всички момичета саПървоначално написано от OneGuy
![]()
Да бе ама то е много лесно да дадеш самооценка ... а не другите да ти сложат стикер "к?рва" "кучка" "кифла" и прочие ... но както и да го погледна ... определено нормалните момичета не са под път и над път ... за разлика пък от кифлите
Ами бих казала,че кифлите нарастват .. добре че аз съм по средата![]()
Заучени фрази, изчезвали били..хахха
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Благодаря ти,че ни информира беше от адски голямо значениеПървоначално написано от InsertDumbNickHere
![]()
![]()
пт-кифли,мифли-няма такова нещо.Има наконтени пикли ,които си мислят,че са яки а са ужасно смешни отстрани-оранжеви като морков само до половината лице с некви крещящи цветове грим,дрехи-ако някоя се познае оттука-ами жалки сте,смешни сте,зленца сте.![]()
А някой ще ми обсясни ли пълното и точно значение на "кифла" ?! Нормални момичета има много, кви са тези глупости незнам... като почнете с тея кифли и кроасани нямам думиВсички сме нормални хора. Тва че някой се правят на идиоти е друг въпрос.
Не са на изчезване нито джентълмените, нито "добрите момичета". Просто като се правите, че ги търсите, се бутате там, където знаете, че няма да ги намерите и вътрешно искате хора с добра външност, с които нон-стоп да се драчите и ядосвате, а после по форумите да мрънкате и хейтърствате заради т'ва, че не сте наясно със себе си.
@Skarlet
защото за така наречените кифли външният вид е на 1во място и съответно са приятни за окото. я ми кажи ти с някво нормално момче ли искаш да се разхождаш по витошка или с много добре изглеждащ младеж?
WE ARE NOT ANGELS!
^ Съжалявам, че се намесвам, ама имаш типичното селско мислене "Какво ще кажат хората? Я по-добре да направя така, че да ми изнася, че да си погаля егото на чужд гръб." Пфффф. Нали си с тоя човек, защото го обичаш, не за да се разхождаш с него по "главната", а да не може две приказки да си кажете?![]()