.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 166
    Нараства, колеги, нараства. Нищо. По-добре за нас.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1
    @Skarlet
    защото за така наречените кифли външният вид е на 1во място и съответно са приятни за окото. я ми кажи ти с някво нормално момче ли искаш да се разхождаш по витошка или с много добре изглеждащ младеж?
    Гледай го ретарда-аз бих предпочела нормално момче отколкото некъф натокан направен,който ще се заглежда във всяка една намаджунена крава.Я се опрей бе.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    А някой ще ми обсясни ли пълното и точно значение на "кифла" ?!
    Сексапилна млада дама, която не знае какво точно иска, освен, че мисли само за "забавление", пиене и (не много умни) момчета. Сменя гаджетата през 5-6 минути, така де, дни, защото са й "доскучали" и "трябва да се живее" и "да се вкуси от всичко в живота" и всякви такива екзистенциални фрази.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    @Skarlet
    защото за така наречените кифли външният вид е на 1во място и съответно са приятни за окото. я ми кажи ти с някво нормално момче ли искаш да се разхождаш по витошка или с много добре изглеждащ младеж?
    Ее, Собиески (любимата ми водка е), много крайно разсъждаваш. Един свестен човек също може да си спортува, да има приятна външност, да се облича добре, да има самочувствие и т.н. Просто заедно с това ще има и някакъв акъл.
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    няма значение дали има акъл или не. няма да се жениш за нея/него а просто ти е странично занимание. не се влагат чувства а всичко е лична изгода
    WE ARE NOT ANGELS!

нараства броят на алкохолиците !
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Кой ще вземе да каже на жиголото-a.k.a.sobieski,че не е прав?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

няма значение дали има акъл или не. няма да се жениш за нея/него а просто ти е странично занимание. не се влагат чувства а всичко е лична изгода
    Стига с това "не се влагат чувства". Да, стана модерно покрай фьешъна, но е сухо и нечовечно. Имаме нужда от любов.
    А относно секс-игричките за нощ... там вече намират предназначението си кифлите.

Има и кифли,който са такива каквито ги описахте.Обаче има момичета ,които са умни и това че изглеждат добре и се подържат не ги прави кифли.То за т'ва хората трябва първо да се опзнават.Не бива да се преценяват по виншния си вид.

Цитирай Първоначално написано от britzy

Гледай го ретарда-аз бих предпочела нормално момче отколкото некъф натокан направен,който ще се заглежда във всяка една намаджунена крава.Я се опрей бе.
    You made my day!

Цитирай Първоначално написано от Kole
    Сексапилна млада дама, която не знае какво точно иска, освен, че мисли само за "забавление", пиене и (не много умни) момчета. Сменя гаджетата през 5-6 минути, така де, дни, защото са й "доскучали" и "трябва да се живее" и "да се вкуси от всичко в живота" и всякви такива екзистенциални фрази.
    по-голяма измислица не бях чувала...
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Цитирай Първоначално написано от honeybabe
    Каква измислица, какви 5 лева? Сигурно защото ти самата си "кифличка" и затова не ти харесва. Сори, муцка, когато фактите говорят даже и кифлите мълчат.

Каква измислица, какви 5 лева? Сигурно защото ти самата си "кифличка" и затова не ти харесва. Сори, муцка, когато фактите говорят даже и кифлите мълчат.
    Божеее!Не ме познаваш,че да говориш.Обличам се добре,държа на външният си вид,поддържам се...значи съм кифла???Ако тр. да анализирам думите ти:
    "Сексапилна млада дама, която не знае какво точно иска, освен, че мисли само за "забавление",
    а нещо лошо ли има да се забавлява?Или ти обичаш да се забиваш у вас и да се занимаваш с живота на "кифлите" ръсейки акъл из нета

"защото са й "доскучали" и "трябва да се живее" и "да се вкуси от всичко в живота" и всякви такива екзистенциални фрази."

а защо да не живее,всеки сам за себе си решава какво да прави с живота си...факт е ,че сега повечето "кифли"се забавляват,докато ти се опитваш да изкараш недостатъците на другите наяве,ако могат да се нарекат така

И най-смешното е,че сте седнали да определяте другите уж са смешни и жалки,тогава що се занимавате с тях?!А това за сексапилната млада дама прозуча много тъпо ....уж оплюваш т.нар."кифли",ама я определяш като сексапилна...хваща ти окото а и ако я видиш едва ли ще останеш равнодушен или може би харесваш дебели неподдържани момичета,които не са особено приятни на пръв поглед,съмнявам се
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

honeybabe, скъпа, звучиш точно като кифла. ноу ъфенс...

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Нормални,ненормални,кифли-все етикети,които ги блъскат въхру хората за щяло и нещяло.Всеки човек сам прави оценка за другите според това как той/тя възприемат останалите хора и как тя ги вижда в чуждите очи.Джентълмени има и кифли има и нормални момичета има въпроса е всеки да си отговори на въпроса дали може да ги съзре сред другите и да ги оцени.

;p
    I am done!

^ Скъпа мила моя, отчайваща си.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

добре кифла съм,щом се поддържам,забавлявам се и си живея живота съдете ме а вие сте банички,дето сте дебели,разплути,живеещи за мнението на другите хора,харесващи дебели,некъпани изтърсаци и на вс.отгоре комплексирани относно външния вид на другите са квит ли сме?
    Разсмиваш ме от сърце! Моля те, продължавай да пишеш мнения!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    скъпа,може да звуча всякак,но ако се разровиш из мненията ми ще видиш,че съм писала,че много често ходя без грим,прическа,и се обличам небрежно,друг път си отделям повечко време да се глезя всичко е според настроението ми,за разлика от вас не живея в някакви стереотипи и не ми пука като каква ме определят по простата причина,че адски малко хора ме познават такава каквато съм ,камо ли тези,които се изказват неподготвени за хора,които даже не са виждали из сайтовете,като теб,затова тихичко
    I am done!

добре кифла съм,щом се поддържам,забавлявам се и си живея живота съдете ме а вие сте банички,дето сте дебели,разплути,живеещи за мнението на другите хора,харесващи дебели,некъпани изтърсаци и на вс.отгоре комплексирани относно външния вид на другите са квит ли сме?
    Разсмиваш ме от сърце! Моля те, продължавай да пишеш мнения!
    ми да смей се като не ти изнася и няма какво да кажеш друго не ти остава
    I am done!

скъпа,може да звуча всякак,но ако се разровиш из мненията ми ще видиш,че съм писала,че много често ходя без грим,прическа,и се обличам небрежно,друг път си отделям повечко време да се глезя всичко е според настроението ми,за разлика от вас не живея в някакви стереотипи и не ми пука като каква ме определят по простата причина,че адски малко хора ме познават такава каквато съм ,камо ли тези,които се изказват неподготвени за хора,които даже не са виждали из сайтовете,като теб,затова тихичко
    О, не си ми направила нужното впечатление, за да ти чета стари мнения.

Не спирай да говориш по темата, моля те!

Всеки ден като ми е кофти влизам в любов да си оправя настроението

MAPATOHKOBKA

Град
    В ироничните мисли..
    Откога поддържаното момиче е трън в очите на околните? И аз обичам да експериментирам с грим,изяжте ме
    Bitch

Цитирай Първоначално написано от MsIrony
    Откога поддържаното момиче е трън в очите на околните? И аз обичам да експериментирам с грим,изяжте ме
    Вече уточнихме (при това многократно), че "кифла" не значи поддържано момиче... значи празноглаво, повърхностно, изкурвено момиче.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Умряхте с тия кифли, значи... И си има нормални момичета, има и нормални момчета. Тва, че вие забелязвате само шикозните персони, тва си е лично ваш проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си