.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 166
    Град
    В ироничните мисли..
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от MsIrony
    Откога поддържаното момиче е трън в очите на околните? И аз обичам да експериментирам с грим,изяжте ме
    Вече уточнихме (при това многократно), че "кифла" не значи поддържано момиче... значи празноглаво, повърхностно, изкурвено момиче.
    Видях нещо реве , че била поддържана и предположих че именно затова я храните, защото маса народ са така . Моя грешка,и аз съм на това мнение ,подобно държание е евтино и отблъскващо както ми го описа и е точно обратното на това което се иска от едно момиче
    Bitch

именно затова седна да ме храни девойката,защото казах,че обичам да се забавлявам и да се грижа за външния си вид,никъде не споменах,че съм материалистка,а пък тя ме нападна с тежкото обвинение,че съм била звучала като "кифла"....
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Не са на изчезване нито джентълмените, нито "добрите момичета". Просто като се правите, че ги търсите, се бутате там, където знаете, че няма да ги намерите и вътрешно искате хора с добра външност, с които нон-стоп да се драчите и ядосвате, а после по форумите да мрънкате и хейтърствате заради т'ва, че не сте наясно със себе си.
    +9999999999999999999999999

Пффф, какъв ли щеше да е светът, ако всички олигофренясали хора гледаха повече себе си, отколкото останалите?!?
    Може би там и тогава друга съм била ...

Град
    В ироничните мисли..
    Цитирай Първоначално написано от
    honeybabe
    определяш като сексапилна...хваща ти окото а ако я видиш едва ли ще останеш равнодушен или може би харесваш дебели неподдържани момичета,които не са особено приятни на пръв поглед,съмнявам се
    Тука е права много ,забелязала съм че много от момчетата плюят подобни ,но съм сигурна че вдигат самолета само при вида им .
    Bitch

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от honeybabe
    именно затова седна да ме храни девойката,защото казах,че обичам да се забавлявам и да се грижа за външния си вид,никъде не споменах,че съм материалистка,а пък тя ме нападна с тежкото обвинение,че съм била звучала като "кифла"....
    Как ще те храня, бе? Аз ти се кефя!
    all day... all night... what the fuck?!

Колкото и да спорите по темата няма да стигнете до заключение, но аз искам да споделя моята гледна точка. А именно всички мрънкат срещу кифлите обаче момчетата си търсят само такива, а момичетата скрито им завиждат и искат да са като тях. Това е - такива момичета вземат и добрите и лошите момчета и за това ние относително свястните все се оплакваме - не ни съдете, но никой в днешно време не се интересува от истинската красота или същността на едно момиче и всеки тича след ку*вите, кучките, кифлите,лиглите и тн

Град
    Варна, моретоо :)
    Според мен, не. Има баланс...те правят, ние ги ядем и така един безкраен кръговрат :P

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами да на изчезване са,защото вече няма свестни момичета всичко е курволяк до припадък.Съжалявам че го казвам ама е истина а от истината боли нали така.

^ Не ти ли връзват, мойто момче?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ Не ти ли връзват, мойто момче?
    Мен ли питаш?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от strave
    Нормални,ненормални,кифли-все етикети,които ги блъскат въхру хората за щяло и нещяло.Всеки човек сам прави оценка за другите според това как той/тя възприемат останалите хора и как тя ги вижда в чуждите очи.Джентълмени има и кифли има и нормални момичета има въпроса е всеки да си отговори на въпроса дали може да ги съзре сред другите и да ги оцени.
    Адски съм съгласна с това мнение.

П.с. Ако зададете някакви параметри на понятието "кифла" ще е по-добре. Защото гледам, че не се е доразбрало за какво говорите. И има някои за които в пълна сила въжи поговорката "Гузен негонен бяга".
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    няма значение
    естествено ,че броя на кифлите расте и тооо с бясна скорост , всеки ден , във всеки град , се "раждат" по поне 3 нови <-- моя статистика
    I love you so much
    Every breath that I breathe is for you
    Every step that I do is for you
    Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
    Because you are everything for me !

honeybabe доста тактично показва и друга характеристика на "кифлата" - такова нещо като чуждо мнение няма! Който мисли по различен начин от нея и не приема "стандарта" й на живот е смотан, забит вкъщи и изтърсак. Лека-полека стигаме до пълната дефиниция на това животно "кифлата".

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LoVeLiFe
    Кифли винаги е имало и ще има. Важното е франзелите да не изчезнат .
    "Нормално" и "ненормално" са субективни понятия, така че не си пълнете главиците с такива екзистенциални въпроси, щото, ако изходим от факта, че "нормалното" се определя от мнозинството, значи кифлите са си абсолютно нормални.
    Don't worry, be happy!

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Всяка трета е кифла... :X
    и броят им все повече расте

аз НИКОГА, ама НИКОГА няма да стана кифла
    ебаси противните и надути псета ;/
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Цитирай Първоначално написано от Kole
    honeybabe доста тактично показва и друга характеристика на "кифлата" - такова нещо като чуждо мнение няма! Който мисли по различен начин от нея и не приема "стандарта" й на живот е смотан, забит вкъщи и изтърсак. Лека-полека стигаме до пълната дефиниция на това животно "кифлата".
    Само дето не покривам основното правило в измисленото ти определенийце- празноглавостта.И не спря да избиваш комплекси на чужд гръб,не мога да разбера някоя от т.нар."кифли" ли не ти обърна внимание или какво стана,че така упорито ръсиш от комплексарщината си.Тръгнал да си дава мнението за чуждия стандарт на живот -ами по-добре погледни твоя,че от това,което чета имаш отчаяно нужда от внимание.
    П.п - ако обичаш,спри да цитираш ника ми постоянно,ако имаш нещо да ми казваш - на лично
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Цитирай Първоначално написано от MsIrony
    Мен ми лъха на фасул от провинцията

А, Божее!!
    Таз мома сигурно е VIP

По темата:
    Цитирай Първоначално написано от GD
    Ами да на изчезване са,защото вече няма свестни момичета всичко е курволяк до припадък.Съжалявам че го казвам ама е истина а от истината боли нали така.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Според мен свестните момичета нито са на изчезване, нито намаляват, просто т.нар. кифли изпъкват все повече и повече над останалите.
    +1
    Нормалните момичета не са толкова нахакани и не се бутат навсякъде... Всеки влак си има пътници.. кифли, гевреци, франзели, джентълмени, плейбои и т.н. Няма страшно природата си знае работата

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    оф от вас се депресирам ше зема да дръпна една черта вече.. не очаквам да ме разберете
    WE ARE NOT ANGELS!

Супер фен Аватара на AutomatiC
    има свестни момичета, спокойно..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    има свестни момичета, спокойно..
    Ама са заети, бе, да му се не види!!! Те да не са ги раздавали на търг и да съм пропуснал нещо!

Супер фен Аватара на AutomatiC
    определено не ги раздават на търгове,по скоро кифлите
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Някой кифли изглеждат добре и като кифли винаги гледат да са център на вниманието=>логично ги забелязваме по-лесно. Ще перифразирам думите на Хан Омуртаг:

"Една кифла и добре да се гримира, пак мухлясва. И след нея се появява друга кифла. И нека тея кифли след нея разберат, че важен е мармаладът,а не тестото."

ЪЪ с други думи - момчетата обичаме просто и истински - ако си хубава, но с добро сърце вечно ще те помним. Ако си хубава, но жестока - 2-3 вечери ще те помним. Ако си грозна с добро сърце (нормално момиче, както казват хората във форума), ще искаме да ни запознаете с приятелките ви.

Така, че освен да спортувате бъдете и добри

Супер фен Аватара на gabi_94
    Винаги е имало и винаги ще има и свестни момичета и свестни момчета, но те сякаш не се нацелват и всички се оплакваме. Подобни теми вече са банални...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Честно казано много много не ме вълнуват кифлите, те си имат свят, аз също, но те са мнозинство. Не ми пречат с външния си вид, даже им се радвам, но мразя да ми натрапват проблемите си и като ги питам нещо, да стоят и да ме зяпат сякаш съм паднала от Луната. Иначе не пречат, имат яки коси Но тва с тия кифли стана банално...Аз се гримирам сутрин, лично майка ми разрешава, всеки ден съм със сешоара и дължа да се обличам чисто, въпреки, че нямам 20 чифта дънки, а само 10 например. Но както мога да се гримирам и лакирам, така мога и да слушам в час и да се държа добре с хората около мен. Изглежда обаче напоследък тия две неща са абсолютно несъвместими Свят голям, хора всякакви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си