- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изчезват ли нормалните момичета? И расте ли броя на кифлите?
Видях нещо реве , че била поддържана и предположих че именно затова я храните, защото маса народ са така . Моя грешка,и аз съм на това мнение ,подобно държание е евтино и отблъскващо както ми го описа и е точно обратното на това което се иска от едно момичеПървоначално написано от ScarletBite
Bitch
именно затова седна да ме храни девойката,защото казах,че обичам да се забавлявам и да се грижа за външния си вид,никъде не споменах,че съм материалистка,а пък тя ме нападна с тежкото обвинение,че съм била звучала като "кифла"....![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
+9999999999999999999999999Първоначално написано от TheNewReligion
Пффф, какъв ли щеше да е светът, ако всички олигофренясали хора гледаха повече себе си, отколкото останалите?!?
Може би там и тогава друга съм била ...
Тука е права много ,забелязала съм че много от момчетата плюят подобни ,но съм сигурна че вдигат самолета само при вида им .Първоначално написано от
honeybabe
Bitch
Как ще те храня, бе?Първоначално написано от honeybabe
Аз ти се кефя!
all day... all night... what the fuck?!
Колкото и да спорите по темата няма да стигнете до заключение, но аз искам да споделя моята гледна точка. А именно всички мрънкат срещу кифлите обаче момчетата си търсят само такива, а момичетата скрито им завиждат и искат да са като тях. Това е - такива момичета вземат и добрите и лошите момчета и за това ние относително свястните все се оплакваме - не ни съдете, но никой в днешно време не се интересува от истинската красота или същността на едно момиче и всеки тича след ку*вите, кучките, кифлите,лиглите и тн
Според мен, не. Има баланс...те правят, ние ги ядем и така един безкраен кръговрат :P
Адски съм съгласна с това мнение.Първоначално написано от strave
П.с. Ако зададете някакви параметри на понятието "кифла" ще е по-добре. Защото гледам, че не се е доразбрало за какво говорите. И има някои за които в пълна сила въжи поговорката "Гузен негонен бяга".
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
естествено ,че броя на кифлите расте и тооо с бясна скорост , всеки ден , във всеки град , се "раждат" по поне 3 нови <-- моя статистика![]()
I love you so much
Every breath that I breathe is for you
Every step that I do is for you
Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
Because you are everything for me !
honeybabe доста тактично показва и друга характеристика на "кифлата" - такова нещо като чуждо мнение няма! Който мисли по различен начин от нея и не приема "стандарта" й на живот е смотан, забит вкъщи и изтърсак. Лека-полека стигаме до пълната дефиниция на това животно "кифлата".![]()
"Нормално" и "ненормално" са субективни понятия, така че не си пълнете главиците с такива екзистенциални въпроси, щото, ако изходим от факта, че "нормалното" се определя от мнозинството, значи кифлите са си абсолютно нормални.Първоначално написано от LoVeLiFe
Don't worry, be happy!
Всяка трета е кифла... :X
и броят им все повече расте![]()
аз НИКОГА, ама НИКОГА няма да стана кифла![]()
ебаси противните и надути псета ;/
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Само дето не покривам основното правило в измисленото ти определенийце- празноглавостта.И не спря да избиваш комплекси на чужд гръб,не мога да разбера някоя от т.нар."кифли" ли не ти обърна внимание или какво стана,че така упорито ръсиш от комплексарщината си.Тръгнал да си дава мнението за чуждия стандарт на живот -ами по-добре погледни твоя,че от това,което чета имаш отчаяно нужда от внимание.Първоначално написано от Kole
П.п - ако обичаш,спри да цитираш ника ми постоянно,ако имаш нещо да ми казваш - на лично![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Първоначално написано от MsIrony
А, Божее!!![]()
Таз мома сигурно е VIP
По темата:Първоначално написано от GD
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
оф от вас се депресирам ше зема да дръпна една черта вече.. не очаквам да ме разберете
WE ARE NOT ANGELS!
има свестни момичета, спокойно..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Ама са заети, бе, да му се не види!!!Първоначално написано от AutomatiC
Те да не са ги раздавали на търг и да съм пропуснал нещо!
определено не ги раздават на търгове,по скоро кифлите![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Някой кифли изглеждат добре и като кифли винаги гледат да са център на вниманието=>логично ги забелязваме по-лесно. Ще перифразирам думите на Хан Омуртаг:
"Една кифла и добре да се гримира, пак мухлясва. И след нея се появява друга кифла. И нека тея кифли след нея разберат, че важен е мармаладът,а не тестото."
ЪЪ с други думи - момчетата обичаме просто и истински - ако си хубава, но с добро сърце вечно ще те помним. Ако си хубава, но жестока - 2-3 вечери ще те помним. Ако си грозна с добро сърце (нормално момиче, както казват хората във форума), ще искаме да ни запознаете с приятелките ви.
Така, че освен да спортувате бъдете и добри![]()
Винаги е имало и винаги ще има и свестни момичета и свестни момчета, но те сякаш не се нацелват и всички се оплакваме. Подобни теми вече са банални...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Честно казано много много не ме вълнуват кифлите, те си имат свят, аз също, но те са мнозинство. Не ми пречат с външния си вид, даже им се радвам, но мразя да ми натрапват проблемите си и като ги питам нещо, да стоят и да ме зяпат сякаш съм паднала от Луната. Иначе не пречат, имат яки косиНо тва с тия кифли стана банално...Аз се гримирам сутрин, лично майка ми разрешава, всеки ден съм със сешоара и дължа да се обличам чисто, въпреки, че нямам 20 чифта дънки, а само 10 например. Но както мога да се гримирам и лакирам, така мога и да слушам в час и да се държа добре с хората около мен. Изглежда обаче напоследък тия две неща са абсолютно несъвместими
Свят голям, хора всякакви.