Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
Добре де. Аз съм малко по-дърта от мнозинството тук... Та какво означава кифла? И кой измисли думата? Когато бях тийнейджър, а това беше до преди няколко години тая дума не съществуваше....
Хахх и аз много се дразня от тази дума... Не съм сигурна, но мисля, че с нея опреличават момичетата, които са по-популярни, надути,гледат само материалното и външното, вечно стоят пред огледалото и така нататък.

Не мисля, че нормалните момичета са наизчезване. Напротив такива има, и винаги ще има! Аз например познавам доста такива. Въпроса е, че освен така наречените "кифли" и момчетата гледат външния вид и затова веднага се затичват към тези, които се правят на некви тъпи емота, фешъни, слагат един тон грим и така нататък. Ами някой замислял ли се е просто като види едно добре изглеждащо момиче, но не вманиечено във външния си вид, което не се прави на преса 2 часа всеки ден да отиде при него и да го заговори? Не мисля... или ако е така тези хора са много малко. Аз лично понеже миналата година бях в ново училище се запознах така с много свястни момичета, с които винаги се поздравяваме ако не друго. Та отговора, е че нормалните момичета съществуват, стига просто да ги потърсиш! Те просто са с по-малко самочувствие, затова не изпъкват толкова.