.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

подготовка

Искам да ви попитам какви упражнения да правя за подготовка (говоря за футбол). Изпуснах я със отбора и сега искам да си я направя самичак. Бягането съм го направил, но с топката ми бяга.
    Удара ми е отслабнал !
    Бързината ми е горе долу същатата.
    Техниката ми е отслабнала !
    Като цяло съм отпуснат, а почват мачовете.

Дайте съвети за упражнения със топка за техника,бързина и сила.

Треньор нямаш ли? Той може да ти каже най-добре какво да правиш. Иначе за техника - дрибъл, жонглиране..

Re: подготовка

Цитирай Първоначално написано от chuiz
    Искам да ви попитам какви упражнения да правя за подготовка (говоря за футбол). Изпуснах я със отбора и сега искам да си я направя самичак. Бягането съм го направил, но с топката ми бяга.
    Удара ми е отслабнал !
    Бързината ми е горе долу същатата.
    Техниката ми е отслабнала !
    Като цяло съм отпуснат, а почват мачовете.

Дайте съвети за упражнения със топка за техника,бързина и сила.
    Щом питаш,значи си гол и бос в материята.Каквото и да ти обяснявам,няма да стане.Как може да задаваш такива въпроси???В колко различни теми...

Сила: Може би 2 медицински топки под мишница и се качваш и слизаш от пейка, за заздравяване на прасци и укрепване на тялото като цяло. Може и фитнес.
    Техника:По-добър вариант от жонглирането на намирам. Може би и малко пасове във стена(или с друг човек). Първо с 2 докосвания, поемание-подаване,после поемаш с удобен крак, подаваш с НЕудобен, и после с 1 докосване.
    Дрибъл:Дрибъл между стойки, колци, кофи Каквото намериш. На ударен предмет - правиш по няколко отскока наказание.5 примерно.(Отскоците също помагат за укрепване на тялото - към сила).

Дано съм помогнал, ако имаш още въпроси - задавай
    Бъди творец, но твори и простотия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си