- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новото училище..новите хора.. новият живот
Малко ми е трудно да се впиша в такава нова обстановка, макар че си падам малко непукисткакто и да е.. как се чувствате? Запознавате ли се или чакате те първи да откликнат..някак си ми е странно ще ми е трудно да свикна самичка
![]()
![]()
Колкото повече,толкова повече)
ооо аз вече знам за 11-12 човека от новоти ми даскало с моя профилЧестно казано нямам търпение да си видя новия клас и да се сприятеля и с другите
![]()
There is a princess in every girl
в кое даскало си?:P
Няма само да се плашиш![]()
![]()
лека по лека ще си направиш връзки.
![]()
![]()
т'ва е ясно.. само дето на 1вия учебен ден ще съм като мишка сред плъхове![]()
Е и,к'во толкова,аз бях катерица в глутница на огладнели вълци и пак се оправих.![]()
![]()
евалаще си превъзмогна притеснението
![]()
И аз съм в ново училище..От класа ми НИКОГО не познавам,но имам познати от училището,които учат там,но в други класове..
Притеснявам се доста,но надявам се всичко да мине като по вода..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз ще съм в ново училище. Много се притеснявам. Дано повечето хора са свестни.Вече познавам няколко хора от училището, но са в други паралелки.
Дано всичко мине добре.
![]()
Вие добре поне познавате някой.. аз какво да кажа като знам само 1 момче![]()
![]()
не е толкова страшно колкото си мислите
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
И аз се вълнувах доста миналата година, много близки приятелки от миналия ми клас се оказаха в моя випуск, но в последствие се отчуждихме, защото всеки намери нови приятели. С едно момиче даже сме в един клас и се сближихме още повече. Добре че беше тя, иначе щеше да ми е адски гадно, имайки предвид, че новите ни съученици не изглеждаха особено дружелюбни. В началото бяхме леко, даже доста отцепени, но след това аз се сближих с някои готини хора и така.
Всичко зависи от това в какъв клас ще попаднете, никой не е застрахован, но важното е да не се притеснявате и да бъдете себе си. Успех на всички.
Очаквах да има такава тема.На мен лично ще ми е много приятно да се запозная с нови хора.Ами предполагам всички ще се чувстваме некомфортно в началото, но после ще се отпуснем.Мн се радвам, че ще започна нов живот с повече отговорности.Представям си сутрин като ставам рано пия си кафето, после отивам на спирката и си вземам автобуса и така...
Мен първо е беше малко страх как ще ме приемат... пък после се оказа, че сичките о 1 са адски печени точни хора....там притесненията бяха напразно![]()
Lexynnka
ЕГ"Иван Вазов" - ПловдивПървоначално написано от estellle
Ти?![]()
И аз се притеснявам, но гледам да не мисля за това много... колко много обстановки и "животи" ще имаме да сменяме, ехее...Не познавам никого от класа си, знам че в същото училище ще учи най-добрата ми приятелка до 7-ми клас, с която се познаваме още от много малки, но тя ще е в друга паралелка.
Знам и за още едно момиче, което сега ще трябва да е 10-ти клас, 100% познавам и много др., но не съм много наясно.
![]()
Ами попринцип съм срамежлива, но съм решила да се променя и в новото даскало да не е така.Но истината е, че ще имам доста познати от моя клас и от другия.
Аз не се притеснявам толкова. Да кажем, че имам известен опит с преместванията. Пък и в новото училище ще съм с доста хора от старото даскало. Надявам се да се падна в един клас с някой от тях.![]()
Нищо страшно няма! Дишайте!Аз така се бях притеснила миналата година, защото в класа не познавах никой и си беше кофти в началото, но един ден едно момиче дойде, запознахме се, почнахме да си говорим и нататъка по течението накрая се запознах с всички. Макар сега да не съм близка с целия клас.. имам предвид, че не съм първа приятелка с всички, пак се разбираме.
Споко, притесненията ще отшумят и всичко ще си дойде на мястото!
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
И аз съм тамПървоначално написано от BebYlzZz
С какъв език?
А по темата- малко се притеснявам, но от друга страна се радвам, че ще се запозная с нови хора.. Освен това там има много хора от старото ми училище и ще се засичаме, даже с едно момиче съм в един клас..![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
Обожаааавам новите запознанства.Никой не познавам от училището,в което може би ще бъда,но това не ми пречи.Аз бързо завързвам приятелства.Нямам търпение даже![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
с италиански съм...тебе май те четох в една тема че си с френски...карай пак щи пиша на лсПървоначално написано от CreamCookie
![]()
Аз познавам едно момиче (krokkrok) .. ;д ама само нея от 28 човека..
Иначе и аз много се радвам даже, че не познавам почти никой, защото така ми е по-интереснотъй като и аз си падам по новите запознанства.. Нямам търпениее .. За първи път да искам толкова много да идва новата учебна година ..
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
да се надяваме да ми е " читав " класа![]()
![]()