- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- helppss
mojete li da mi pomognete mnogo mi haresva da skacham na vuje tova shte pomogneli da otslabna ot 1/2 meseca nesam izlizala kato predi i vse ot tv na komputara i vse kato gledam televizia tursa neshto kazvam se da ne gotvat vse testeni raboti ili mnogo mazni no to nqma kak porsto molq pomognete mi
Ами да, свалянето на въже помага за свалянето на килограми!
Също така трябва да избягваш тестени работи - хляб, пица, кифли, баници, сладки неща - шоколади, торти, да не употребяваш много сол, да наблегнеш на храни, които съдържат протеин - месо, яйца.
Може да се поинтересуваш и в интернет за т.нар. НВД - нисковъглехидратна диета. Ползвам я когато изчиствам, но не трябва да се ползва често защото есъс закъснител. Е, дано съм ти бил полезен.
П.С Този форум изисква да се пише на кирилица![]()
ami da te popitam za mlechni produkti naprimer kofichka s mlqko ... naprimer ,aktivia, ei takiva![]()
![]()
\\\ i se izvinqvam za kirilicata no nemoga da pisha skoro si prensi. kompat i nemoje samo na angliiski moga da pi6a
![]()
![]()
![]()
![]()
отиди на фитнес няма да навреди но трябва постоянство и няма нищо като бързо отслабване
Определено помага! Това дори го четох някъде в едно списание. До колкото помня по 10 минути 2 пъти на ден много помага. Но все пак зависи и от това колко килограма си...
Спортувай, не ги слушай за фитнес, бягай тичай играй, забавлявай се, така не само ще постигнеш желаният ефект но ще бъдеш нещо повече - ЩАСТЛИВА>~
Мда момичета са ми казвали, че с активията се плучава, но спортувай също и се храни здравослоно.Първоначално написано от del1ncee
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl