- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър фен темичка..
Аз също съм голяма фенка![]()
Не си падам по филмите,но нямам търпение за този който ще излезе слд18-тина дена
I'm about to lose my mind
You've been gone for so long
I'm runnin' out of time
I need a doctor, call me a doctor
I need a doctor, doctor
To bring me back to life
Книгите, филимите - луда съм по тях! Страшни са. Планираме да ходим да гледаме последния филм..супер много искам да го гледам!!Пък и защо да те обиждаме?? Темата е хубава!!
![]()
И аз съм израснала с книгите..
Помня когато за първи път една от тях попадна в ръцете ми.Бях дребно второкласниче и обичах да ровя из нещата на братовчед и , опала , натъкнах се на първата част.Прочетох я и след това си изнамерих другите. Мисля,че само 4тата книга не съм я прочела , но и за нея има време.Филмите също не смятам,че са лоши. =)
И книгите съм чела , и филмите съм гледала - по много пъти![]()
Абе как може да ви се 4ете, при положение, 4е има филми![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Филмите са мнооооого по назад от книгите,просто който не ги е прочел е испуснал многоПървоначално написано от selenasky
Аз в момента ги препрочитам и до 19-ти ще гледам да съм прочел всичките (сега съм на 4-тата)
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото книгите са невероятни! На един дъх ги прочетох.Първоначално написано от selenasky
![]()
А филмите, макар че вече не помня с подробности какво ставаше в книгите, си личи, че не могат ад се сравняват с тях!
Трябва пак да ги изчеат, ама никакво време не ми остава.
Авторката.. имаш едни големи ПОЗДРАВЛЕНИЯ от мен за тази тема. Наистина си личи, че си се постарала. По Хари Потър се зарибих когато бях 2 или 3 клас не се сещам точно и още това е любимата ми книга и с удоволствие си ги препрочитам отново и отново тези книжки като се има в предвид че сега съм 9 клас. Това НИКОГА няма да ми омръзне..
+1Първоначално написано от minionka
аз съм му фенче и до днесдори наскоро видях накъде, че е създаден и замък-музей едно до едно с Хогуортс и много се накефих, ама не зарабх къде е
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
абе то май има цял увеселителен парк за Хари Потър![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Още 15 дни и ще гледаме ДАРОВЕТЕ НА СМЪРТТА![]()
![]()
Не мога да се съсредоточа в нищо друго освен в това,че тогава ми пристига копие от играта и,че ще гледаме филмаа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хари Потър
![]()
![]()
15? Само толкова ли останаха?![]()
И спря да се върти за миг земята..
Здравейте..ЪП-вам темата..Гледахте ли филма?Какво мислите?
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
Ми то си има темичка на която сме писали,к'во мислим но все пак !
Най добрия от поредицата,невероятен,мрач ен,велик !
Само да се появи с добро качество и ще го ледам още няколко милиона пъти![]()
Хари ПотърТоя филм е най-великия на света! Помня,че когато бях на 6 за Коледа ми подариха първата част на филма.От тогава съм му голяма фенка.Сигорно съм го гледала над 100 пъти [буквално].А днеска гледах първата част на Хари Потър и даровете на смъртта.Много ми стана гадно за Доби,бях му фенка жалко,че се получи така <33
![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
реших да си изтегля първата част на филма, а бях решила да чакам докато излезе и втората.....
останах без думи, много добре е направен филма![]()
последните 3-4 филма бяха пълните бози, но тоя е супер, доста са се придържали към книгата, браво на тях
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
http://thepiratebay.org/torrent/5991...XViD_-_IMAGiNEПървоначално написано от UNITED2
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
На мене пък ми харесват много повече предишните филми.Този ми е някак странен.Може би защото в предишните филми действията се развиваха в Хогуортс.Пък и Дъмбълдор го няма ;[[.Да не говорим пък и,че умряха професор Муди и Доби...
Наскоро прочетох последната книга за около 4 път. Все я бях взимала я от приятелка, я от библиотеката, но ще си я купя.
Не издържах и да чакам първата част на филма с хубаво качество, ами я теглих записвана от кино и я изгледах. Не ме впечатли особено, някак действието се влачеше и липсваше вълнението на книгата (макар че е направен много близко до нея). Но все пак много ми хареса и ще го гледам пак, когато излезе с добро качество. ^_^