Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
Здравейте колеги и всички други....ето ме пак след дълго време дойде и отново моят ред..
Така.....как да го кажа имам авера,нормално е... проблема е там,че тя иска да го прави с мен и аз с нея...ама проблема е следния,даже са 2........което ме кара да псувам да ругая тука сега в стаята ми да се нервя до безкрай.....ммм да минем към същинската част...Тя е девствена... и когато разбраха,че имат авер тоест аз....искат да я закарат на генеколог...там е проблема,че кога ще я заведат аз незнам и тя незнае....аз мисля,че нарочно сега правят така,че да не го направи с мен или просто ще я изпробват дали ще го направи с мен и след 1-2 месеца да проверят... незнам откачам псувам ругая... направо в момента дори и една водка не ме оправя....какво мислите?!?!?!??!?!Ае и без прости отговори искам хора който са,или са били в моят момент на отчаяние и ядосване заради това......КАК ДА СЕ ПЛЮЩИМ С АВЕРКАТА/АВЕРЪТ.... пхахахахахахах,чак до ся с нерви писах това....
Пич,ти на колко години си?Първо се научи да пишеш грамотно,пък тогава мисли за секс.Мале,как може да има толкова неграмотни хора по този свят,които мислят само глупости...ти си пълен селянин!И сега може би ще кажеш,че моят отговор е прост-НЕ,отговорът ми е умен,ти си тъпия!На такива безмозъчни като теб не се дава помощ!