.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

продължава да ме боли

Преди около 2 месеца правих секс за 1ви път.Онзи ден с приятеля ми пак се пробвахме и ме болеше ужасно много,даже повече от 1вия път.Като пишкам ми пареше на следващия ден (една приятелка ми каза,че това е нормално след 1вите пъти когато правиш секс) . Незнам момичета,кажете на вас как е било след първите 2-3 пъти,имаше ли я тази болка както при 1вия път и кога ще отмине съвсем ... ?

Чукай се и търпи, ще спре след още няколко пъти. No pain - no gain.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Повече от фен
    не винаги се "отваряш" от първия път така че е съвсем нормално както каза тоз отгоре ще сре след няколко пъти

кажете на вас как е било след първите 2-3 пъти,имаше ли я тази болка както при 1вия път и кога ще отмине съвсем ... ?

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Момичетата не сме консерви, та да се отваряме!!
    Иначе, да! Норамално е. Споко. Първия път при мен беше зверска болка.
    И при втория път болката си я биваше, чак спряхме. 3тия път болката беше само в началото, стиснах зъби.. и след няколко минути болката бе заместена от удоволствие. А сега, няма спиране. Не се отказвай, болкта ще мине, после идва кефа!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Напълно нормално, не се притеснявай. )

Първите 20-ина пъти има известен дискомфорт (болка е силно казано... ) в началото. Това е, защото си "неразработена" - демек много тясна.

За случая от онзи ден мисля, че си била недостатъчно възбудена, суха и т.н. Възможно е и той да го е вкарал по-рязко.

Карайте го по-нежно и бавно (поне в началото), с повече любовна игра.
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен
    ми мене ме болеше и първия и втория път, но във вторият удоволствието беше повече пък и факта че бяхме пияни допринасяше

Цитирай Първоначално написано от 1234565
    ми мене ме болеше и първия и втория път, но във вторият удоволствието беше повече пък и факта че бяхме пияни допринасяше
    Да, и при мен е така, когато пийна малко. Алкохолът е афродизиак, все пак.

едит: авторке, удряй по чашка преди секс!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от 1234565
    Да, и при мен е така, когато пийна малко. Алкохолът е афродизиак, все пак.

едит: авторке, удряй по чашка преди секс!
    при тва бая стабилен

Първите 20-ина пъти има известен дискомфорт (болка е силно казано... ) в началото. Това е, защото си "неразработена" - демек много тясна.

За случая от онзи ден мисля, че си била недостатъчно възбудена, суха и т.н. Възможно е и той да го е вкарал по-рязко.

20тина пъти викаш ... може 3-4 ... ама 20 ....

Цитирай Първоначално написано от OneGuy

20тина пъти викаш ... може 3-4 ... ама 20 ....
    Индивидуално е.

Да ако е на 11 може и 20тина пъти да я боли :д не искам да споря ... ама това за пръв път го чух ...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    ....

Град
    Пловдив
    Авторке, отпусни се следващия път и го карайте мноооого бавно, ако не се увлажниш добре (заради стрес) ползвайте допълнително лубрикантче Мен ме болеше първите хм....15-17 пъти г/д, То не е и толкова болка, колкото кофти усещане и липса на удоволствие ;/. Не се отчайвай, с времето всичко се оправя и става...хм....доста задоволително Впрочем на мен сефтето ми беше на 17г и половина, тъй че болката не е свързана с годините, а с физиологията на момичето
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си