- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Техники при френска любов
Нека тук споделяме техники при френска любов, които сме открили сами или са сравнително редки.
Мисля, че ще бъде полезно за всички.![]()
А пък иначе, относно основните (и не само) неща при свирките, в Космо са доста изчерпателни: http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p2_2237_0.html
Такам... давам начален тласък на темата.
1) След известно смучене на главичката, бавно се насочих надолу към тестисите му, като нослето ми съвсем леко се допираше до пениса му. Едновременно с това издишвах. Много му хареса.![]()
2) Всички сме яли "гърмящи бонбонки" като малки. Наскоро се снабдих с няколко пакетчета и ги включих в играта. Сипвах малко в устата си и после го налапвах. Откачи от кеф!
all day... all night... what the fuck?!
Яко вакуум тряя да има. сму4ете колкото може по здраво и се съсредото4авайте пове4е върху глави4ката на пениса и тва е , нищо особенно. Не е зле и да го поемате целия на моменти ,а ако давате и да ви се празнят в устата ще е супер.![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
"техники при френска любов, които сме открили сами или са сравнително редки."Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
all day... all night... what the fuck?!
ами да ми го лапнеш целия с ташаците след тфа целите ташаци и да ми праскаш чекий през тфа времеи да го лапнеш целия до ташаците да ти упре устата до самото ми тяло устните ти така да го лапнеш и да ти се изпразна в устата
също така 1 път като ти се изпразна в устата а другия път да ти се изпразна на лицето и да викаж ''give to me''
определено ще ми хареса
![]()
[quote="ScarletBite"]"техники при френска любов, които сме открили сами или са сравнително редки."[/quoте]Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
Хм....добре тогаз. Да ми правиш свирки докато акам![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
[quote="SEXTRAVAGANTE"]За това с акането си имаше определен израз е сега ще потърся и ще едитнаПървоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
![]()
EDIT: Нарича се blumpkin