- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Идея за йероглиф
Понеже в вторник ще ходя да си правя татус , но не съм си избрал някакъв.Дайте идеи за йероглиф + превод
Можеш ли да ми обясниш какъв ще е смисълът на тази татуировка ЗА ТЕБ, при положение, че го правиш без да знаеш какво изобщо искаш?
Тва означава, че искаш татуировка просто, за да имаш някаква такава, а дори не влагаш смисъл в това нещо, което ще носиш вечно. Не се ли замисляш поне малко за това преди да правиш подобно нещо?
Направо недоумявам как ги измисляте тия...
абее важното е да я имааа
пък за кво му е да означава нещо![]()
НЕДЕЙ!
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
искаш да си татуираш просто НЯКАКЪВ надпис, който ще носиш ЦЯЛ животспоред мен татуировката трябва да има много силно значение за теб, за да си я направиш завинаги. пробвай с временна. аз лично бих си татуирала имената на децата си, но нямам такива (и надявам се да нямам в следващите 10 години ПОНЕ)
![]()
Дайте някакъв сайт където име изречения + превод . Бях се спрял на едно .. Но немога да го намеря
ъъ ходих в Германия и там се запознах с едни китайци ии сега си пишем редовно.. и бях накарала да ми напишат на лист "обичам те" и да ми го пратят.. та ако искаш то не е мн смислено, но пък имам точно написано от китаец и точния превод ако искаш мога да го постна![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
^ Моля те, постни го, че ми стана любопитно =)
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Дрън - дрън пак глупости. Татуировка, ама ако може ние да кажем к`во да пише. Човече (или жено) не прави глупости, защото после ще съжаляваш много.
Т`ва е като оня случай, дето някаква искала да си прави татуировка на целия гръб ,само защото и Николета Лозанова (или който там беше) имала същата..Простотии..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
В студиото ги имат и можеш да отидеш и там да разгледаш.Първоначално написано от transformable
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
http://prikachi.com/images/102/2501102Q.jpgПървоначално написано от FlowerPower
ето го 2рият йероглиф означава точно любов, обич.. забележете само 3тия каква малка разлика има и навярно значи нещо друго щом го е задраскал таа това е Ло ай ний на китайски хаха
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Ейй, тия японските и китайските езици само запечатани в сърцето направо.Първоначално написано от IfeTyy
Обичам ги !!
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
За да не се повтарям с предишните мнения "Тъпо е!" или "За какво ти е?" ще кажа само, че можеш да си направиш татус, който да не е за цял живот, а да е временен! Не от тези, които се печелят от дъвки, бонбонки или да си ги лепиш! Бях прочела в нета, че има татуировки, които ти седят, да кажем година-две!
...Но за жалост го прочетох преди година и немога да намеря сайтът! Ако искаш питай в студиото или се разрови из интернет!
Надявам се, че съм ти помогнала, но преди това - помисли дали татусът няма да ти омръзне! Това с йероглиф според мен е малко тъпо или поне да са 2-3 йероглифа, а не 100! Все пак помисли добре и какво точно искаш, защото това остава ЗАВИНАГИ, неможеш да го махнеш, а и има шансът да ти омръзне!!!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()