- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Имам ОГРОМЕН проблем! Моля ви,помогнете!!
Въпросът е в скайпа.От мое име непрекъснато се разпраща на всичките ми абонати това : Is this you photo + линк към него. Ужасно е,по 100 пъти се разпраща и,ако някой го отвори и той се заразява. Смених си скайпа,но пак се появи. Ала когато сканирам за вируси и ми показва,че всичко е наред и няма никакви проблеми. Моля ви,помогнете ми!
Благодаря предварително!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Та, според мен имаш 3 варианта.
1-вия Преинсталираш ли уиндоуса, това се оправя след някой друг ден пак се заразяваш с нещо и пак преинсталираш, така до безкрай.
2-ри Махаш уиндоуса и Слагаш един Линукс, проблеми с каквито и да е било вируси са решени, като цяло всичко работи по-бързо. Ако ползваш лаптопа/настолния само за интернет, музика.. като мен е идеално решение.
3-ти Купуваш си Мак, и също забравяш за всякакви проблеми, работи дори по-стабилно и от Линукса.
И да преинсталираш и Линукс и Мак няма да ти помогнат, щом се хвърляш на всяка глупост в интернет... на всеки скин за уиндолса, на всеки ъпдейт за мозилата примерно, на всеки туулбар. Само ти можеш да си помогнеш, никой друг. преистални Уиндоус-а и карай по предпазливо![]()
![]()
изтрий от контрол панел-адд ор ремове програмс-ако има такава и ще се махне.Преди имаше такава тема.И си се заразил от някакъв сайт.
Благодаря за отговорите!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Пълни глупости. Стига да не цъкаш на всеки линк няма да се заразиш. Аз как никога не съм попадал на такива вируси?(и не съм с линукс)Първоначално написано от play23