.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Омазняване на косата..

Оф значи,косата ми никога не е била такава ..сега на втория ден се омазнява .. ужасна е .. не знам на какво се дължи,ама препоръчайте ми някф шампоан,маска или не знам ..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен
    В такъв случай по-скоро трябва да се спрат маските и т.н., мисля аз..
    Може би я миеш твърде често и използваш много продукти (някви мазила за изправяне, изглаждане ,маски ...ала бала )

Мега фен Аватара на Hilary_
    Повечко химия може би? ..
    Ако често я миеш също може да я омазни ..

Ако си на възраст от 12-14 ..това е нормално,но ако не си ) може би твърде често я миеш

Супер фен Аватара на fuckme
    НЕ използвай никакви балсами и маски. те подхранват СУХАТА коса, и омазняват мазната.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ох и моята е такава напоследък. Отчайвам се направо. Няма как да спра с маските и кристалите, защото съвсем ще ми цъфти. Без преса и сешоар косата ми хвърчи на всички посоки, бухва и т.н. Не знам вече какво да правя. Мисля да пробвам маската с хума, пък ще видим.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

моята е толкова мазна ,че си пържа картофи и си готвя чрез нея :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Ми ще спра маските,поне за една седмица,и ще видя ако е от тфа,няма да си слагам всеки път ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Моята коса също се омазнява бързо и знам колко е гадно. Още повече факта, че тряба да я мия всеки ден.
    Сега се мия с шампоана на Head and shoulders и да ти кажа, на мен ми действа добре на косата. Не ми се омазнява толкова бързо, а и не стои толкова суха. Може да го пробваш, но пък не гарантирам нищо.
    А колкото до маските, ако не можеш без да й слагаш маска, моята фризьорка ми препоръча да слагам само малко в краищата, без да слагам в корените.
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

Ще ти предложа нещо, което на мен лично ми помогна. Косата ми е супер права и от прекрасния въздух в София не питай к'во става аа не си позволявам да излезна с мръсна коса. Та значи вземи си от някоя билкова аптека дъбови кори /не са скъпи, а определено помагат/ Ето рецептата направо:

Отвара от дъбови кори
    'Най-бързото и ефикасно лечение на мазния скалп е отварата от дъбови кори. Тази рецепта е изпробвана от мен лично и от много мои клиенти. Тя е и най-лесна за изпълнение. Намерете си дъбови кори - от аптеката или от някой билкар. Направете отвара и я сложете в бутилка или буркан. Съхранявайте го в хладилника и всеки ден(може и по няколко пъти на ден) стопляйте по една малка чашка от отварата и мажете с памук корените на косата(не търкайте силно). Резултат от усилията си очаквайте след около две седмици.'

ии ето един коментар, заради който се навих и си взех коричките :

' Моя клиентка миеше косата си всеки ден, а понякога и по два пъти на ден, защото косата и ставаше мазна само за няколко часа, с тази отвара успя да постигне впечатляващ резултат - след 1 месец ежедневна употреба на отварата успя да стигне до измиване на косата на три дни! И през това време косата и стои обемна и красива. '

Пробвай, нищо няма да загубиш. При мен има ефект /макар че нямах голям проблем ;D / дани да ти помогне (:
    вечн0 си на лентата..^^

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Имам същия проблем тва е щото мн често си я миеш и слагаш всеки път маска... пробвай да увеличиш дните примерно без да си я миеш и последните дни си я връзвай...и не слагай всеки път маска или балсам. Аз всеки път си слагам маска и балсам и после кристали и я мия през ден обаче евала да чукам на дърво въпреки това ми е мн здрава и гъста... са лятото почнах даже по 3-4 дена да се опитвам да не я мия като съм си в нас и вече минах на през 2 дена и тва е мисля че и на теб ти е проблема
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

И моята коса се омазнява бързо пробвах с различни шампоани, не слагах балсами, но косата пак е толкова мазна какво да направя?

Супер фен Аватара на fuckme
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    София
    Здрасти ! И аз имах същия проблем до известно време. Но си взех от аптеката шампоан Хума (с бяла каолинова хума) Milva. Помага много! Косата ти е в приличен вид около 5-6дена Не гарантирам нищо , но ако искаш пробвай.
    -От дека си бе, дзверо ??
    -От Гана съм..
    -Не те питам как се казва майка ти !!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от intensity
    Здрасти ! И аз имах същия проблем до известно време. Но си взех от аптеката шампоан Хума (с бяла каолинова хума) Milva. Помага много! Косата ти е в приличен вид около 5-6дена Не гарантирам нищо , но ако искаш пробвай.
    Същият щях да препоръчам и аз, само че съм по-тежък случай. Доволна съм, ако я мия през ден.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Повечко химия може би? ..
    Ако често я миеш също може да я омазни ..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си