- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли значение?
Щото кефа им е по-голям.Щото тогава сме тясни и за тях е по-готино.Защото знаят,че първата паца не се забравя.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
ние и 200 може да минеме вие нямате првоПървоначално написано от PepSsSi
смисъл никой няма да се хване с някфа дето са я минали 200 коча да го ебават после .......
![]()
хахахааа 15, на 19г и 6м съмПървоначално написано от FeelMyPain
п.п той е колкото мен
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Значи приятеля ти е повърхностен лицемер.
Have a nice day.
И ние не искаме некой дето са го минали 200 оВци.Първоначално написано от BaRcEloNa4
![]()
по се приема мъжа да е ебал повечеПървоначално написано от rali4ka1
![]()
Няма такъв филм,всичко се приема еднакво щом го правиш за самия теб,а не за някой друг или за нещо матерялно.
няма такъв филм 1 е да си с курва всеки ще те ебава ? друго е ако гаджето ти е някъф пич ебал 200 курви примерно няма да говорят така за него както ако е с някфа минала през целият градПървоначално написано от rali4ka1
![]()
Моля ти се замълчи.Първоначално написано от BaRcEloNa4
Както и да е,не ми се спори.Всеки си го разбира по различен начин.
Според мен има значение ама не при всички връзки. Ако не са повърхностни няма да има
няма да се променят, стига да не го е правила за пари например, ако е.. ще я попитам защо, ще си говорим доста няма да я оставя просто така щом я обичам..искреността е най-важна за мен
6б3З10
Един познат ходи от 8-9 месеца с момиче, което има доста богато сексуално минало. Минала е почти всички от селото ни и квартала, има клипове и т.н. Просто си има доказателства, че е такава, не са само слухове. Бъзикат приятеля и, повтарят му, че са я минали толкова много хора, но той казва, че не го интересува и че държи на нея. Изпокара се с приятелите си заради нея.
Моят приятел пък се дразни, че съм спала с 3ма преди него.
Така че може би зависи, дали бройката ще има значение.
^На въпросния едва ли му е особено приятно цялото тва "клюкарство войнство" да го трови редовно, но няма как. Долняци и клюкари сме и за съжаление тва е част от манталитета ни като нация.
По принцип зависи дали пича е непукист или комплексар, ако е второто - лошо.